ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Mai 2007, 17:44
E adevarat ca daca ai degivrare electrica pe parbriz iti poate influenta detectorul radar sa nu mai detecteze atat de bine ? Cine este in tema va rog sa-mi raspunde-ti si mie la aceasta intrebare .
16 Mai 2007, 17:55
dom'le, iti raspundem, da' ... ce are sula cu prefectura? e un topic special pt detectoare radar
acuma raspunsul la intrebare: unii zic ca bruiaza detectia radar, altii zic ca nu; degivrarea mea bruia, asa ca mi-am luat detector modular
23 Mai 2007, 19:51
Măi fraţilor, ce este cu programul ăsta de gravide în Braşov? La 18:30 99% din magazine sunt închise ?????
23 Mai 2007, 19:58
$1 scrie:$2ăi fraţilor, ce este cu programul ăsta de gravide în Braşov? La 18:30 99% din magazine sunt închise ?????
Pot fi doua explicatii plauzibile:
1. dupa 18:30 au ursii program de masa

;
2. dupa 18:30 se scot sotiile/logodnicele/prietenele la plimbare

.
23 Mai 2007, 23:46
ciudat, nu m-a incomodat niciodata orarul magazinelor din centru (da parca nu inchideau asa de devreme, cel putin cele de haine de pe rep )
oricum, dupa 20:00, cred ca ajunge sa gasesti deschis super-marketurile non-stop si tot ce inseamna cluburi/restaurante
27 Mai 2007, 19:48
Mi se pare normal să revin cu un feedback aşa că:
- Am bifat cred că 90% din străduţele din oraşul vechi, inclusiv strada sforii, după ziduri;
- De mâncat am mâncat în piaţă, Ok;
ÃŽn afară de orarul magazinelor aş nota şi câteva plusuri la comerţul braşovean:
- vânzătoare/vânzători mai amabili ca la Bucureşti (în general, lumea mai drăguţă, probabil fiindcă au de a face mult cu turişti);
- cu două excepţii, toată lumea "vorbeşte în lei noi" - un adevărat şoc cultural, fiindcă la bucureşti suntem încă setaţi majoritar pe leii vechi;
- multe lucruri de calitate mai bună decât în Bucureşti, la preţuri mai rezonabile, deci, recomand un shopping, mai ales pentru marochinării (doamna şi-a luat o poşetă cam la jumătate de preţ faţă de Bucureşti);
ÃŽn rest, traficul la fel de aglomerat ca în Bucureşti, deşi în Braşov nu prea am văzut şantiere, dar se conduce mai calm.
La capitolul "aşa nu", Hotelul Aro, pe care nu îl recomand. Mocheta pătată, la fel ca şi husa patului, cablul pentru internet avea 25 cm!!!!!, no wireless, preţuri nesimţite la minibar (3 euro o cutie de cola/fanta de 33cl!!!!!!). De la 5* aveam alte pretenţie, dar la Aro înseamnă doar preţuri de 5 ori mai mari. ÃŽn mod normal nu ar primi 3 decât cu indulgenţă.