ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
10 Sep 2010, 13:29
Eu sunt curios ce costuri se ridica la returnarea banilor pentru 500 persoane
10 Sep 2010, 13:43
$1 scrie:$2u sunt curios ce costuri se ridica la returnarea banilor pentru 500 persoane

Mai adauga timpul, contactul fiecarui participant.
19 Sep 2010, 07:44
ma bag
da si tu o adresa unde pot fi trimisi banii
19 Sep 2010, 10:24
$1 scrie:$2u sunt curios ce costuri se ridica la returnarea banilor pentru 500 persoane

cheltuieli directe, 1500RON (3RON/mandat postal)
19 Sep 2010, 21:37
Ideea in sine este buna...garantii nu prea concludente...m-as fi bagat si eu daca ar fi fost mondeo

.Oricum,succes...si pune si tu numarul contului cu adresa,ca poate iti iasa vrajala si te-ai scos!
19 Sep 2010, 21:45
Daca pateste masina intre timp ceva...?!
19 Sep 2010, 21:55
Ce vrei tu sa faci e putin mai complicat decat crezi.
1 - Dupa fiecare bilet de tombola platesti impozit
2 - Extragerea trebuie sa o faci cu o firma autorizata ( sunt firme care sunt autorizate sa organizeze extrageri la sorti) unde iarasi vei plati o taxa x% din valoare.
Daca nu o faci legal s-ar putea sa te trezesti cu cateva procese
19 Sep 2010, 23:45
Procese pentru ce? Ca nu te obliga nimeni sa bagi bani. Semnezi vreun contract? Ca daca nu, pa si la revedere, banii pot fi considerati donatie.
A nu se intelege ca incurajez acest gen de "actiune", adica a lua bani si a nu-i restitui. Dar deja mi s-a cam luat cand aud de "procese", tot prostul crede ca se poate imbogati si daca vede ca nu ii iese, gata, ala de a cerut e vinovat.
20 Sep 2010, 08:55
Fiecare care contribuie o face in speranta de a castiga, sansele sunt 1/1000.
Daca nu faci extragerea in mod transparent sigur vei avea nemultumiti.
Nu poti aduna 500 - 900 de oameni din N. judete pentru a organiza o extragere, e imposibil tehnic si sa nu mai vorbim de costuri.
Sunt sigur ca se vor gasi oameni care vor incerca sa-si recupereze bani, poate chiar si in plus prin amenintare, santaj ...
Cred ca nu merita sa ne complicam
Eu iti doresc Succes Maxshop
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 20 Sep 2010, 21:52, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
20 Sep 2010, 11:46
Se presupune ca pe acest site sunt inscrisi oameni cu bun simt care nu ar putea face asa ceva.
Cine se inscrie este constient ca are doar o sansa din 950 (sau cati vrea sa stranga initiatorul/vanzatorul)
Asa ca respectivii care trimit banii ar putea fi impacati daca nu castiga.
Totusi problema din punctul meu de vedere este "cum va fi organizata extragerea?" si "daca se vor strange destui participanti?" si nu "cum isi vor lua banii inapoi?"
Parerea mea este ca trebuie mai intai formata o lista virtuala cu participantii (care se presupune a fi seriosi - adica vor trimite ulterior banii) si in ziua X sa alimenteze contul, dupa care in trei zile sa se organizeze extragerea intr-un judet din centrul tarii (asta ca sa fie o distanta egala pentru toti -cu exceptia celor care locuiesc acolo)
24 Sep 2010, 06:15
Incercarea a fost incercare ..concursul se opreste aici , multumesc pt incredere celor 9 participanti .
Nimeni nu a pierdut nimic .
Va salut .
20 Oct 2010, 21:27
A mai fost o asemenea idee pe clubul Honda, tot esuata. Mi se pare foarte ok ideea. Acolo era ceva mai elaborat, se organiza in prezenta unui notar extragerea, mai "legal" sa zicem. Daca se trece peste problema organizatorica ar putea deveni o foarte buna metoda de vanzare a unei masini, decat sa pui un bilet la loto mai bine dai 5 euro si ai o sansa de 1/1000 de exemplu, decat 1 la cateva milioane ca la loto.
27 Oct 2010, 23:20
foarte tare ideea asta bravo initiatorului...dar aparusera discutiile deja...trebuie gandita cu cap o asemeanea treaba...nustiu ce sa zic bravo:)
27 Oct 2010, 23:51
Chestia importanta era ca eu imi vand masina la un pret convenabil iar tu ca si client o iei la un pret de nimic ..era o idee buna cu multe obstacole . si totusi cineva o va realiza pana la capat .