ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Fixit pro

21 Sep 2010, 20:48

Salutare tuturor! Am ceva vecini simpatici pe la bloc care au grija mai mereu sa mentina masina mea brazdata de zgarieturi. Intrebarea este urmatoarea: Va incredeti in minunile alea de markere care acopera zgarieturile gen FIXIT pro sau altele similare? Mentionez ca am si zgarieturi mai adanci (care cred ca nu ies cu nimic decat vopsite) si altele mai usurele care se pot astupa cat de cat.

Re: Fixit pro

21 Sep 2010, 21:51

Cred ca mai este un topic pe aceasta tema. Totul este reclama, produs slab calitativ. Foloseste-l doar pentru mici mici zgarieturi din lacul vopselei. Pentru ceva mai "grav", nu este bun de nimic.

21 Sep 2010, 22:58

Decat sa dai banii pe prostii mai bine cumperi si montezi o camera video cu vedere pe timp de noapte.
Nu iti ramane de facut decat sa o montezi sa o conectezi la un PC care sa stocheze imaginile furnizate de aceasta, sa parchezi ostentativ masina in locul in care ai mai gasit-o "aranjata" cu cheia, cu imaginile mergi la politie si astfel masina ta o sa fie vopsita pe cheltuiala "binevoitorului" si tu o sa fi mai mult decat multumit de investitia facuta... ;)

22 Sep 2010, 08:24

Ceea ce sugerezi tu are o finalitate intr-o lume ideala. In realitate ce zici tu nu se va intampla niciodata. Asta pentru ca politia fix nu mai poate ea de zgarietura ta. Poti sa te duci si cu 10 filmari ca o sa astepti mult si bine sa gaseasca faptasul ;)

22 Sep 2010, 16:28

Ai fost vreodata la politie si ai depus o plangere scrisa la care ai atasat ca proba filmarea respectiva in care apare clar si se vede fata celui care face misto cu cheia de masina ta si nu s-a rezolvat nimic... Eu nu prea cred... sincer...
Si daca nu il gaseste politia, il gasesc eu nici o problema... exista metode alternative... numai sa am filmarea cu individu' in actiune...

29 Sep 2010, 10:13

Sa nu va luati fratilor asa ceva...e mare prostie...eu am pus botu' si mi-am luat-o...e pt zgarieturi f.f.f.f.f superficiale...

29 Sep 2010, 16:25

Incercati cu Quixx. Eu am facut treaba buna cu el. In principiu ies cam toate zgarieturile la nivel de lac cu hartie abraziva granulatie 2000 dupa care se folosesc cele doua tipuri de pasta: polish si luciu. Problema e ca am terminat cele 3-4 bucatele de hartie cu care a fost "dotata" cutia si nu mai gasesc.
Pentru cine e interesat, se gaseste prin hipermarket-uri la preturi intre 45-50 de lei.

01 Oct 2010, 13:54

Eu mi-am luat din Auchan carioca cu vopsea, de pe raionul auto (9 lei) numai ca trebuie sa ochesti bine nuanta de culoare.

Nu arata ca vopsita masina, dar macar nu se mai vede albul acela de spritchit-ul de sub vopseaua rasa.

Eu aveam tot felul de zgarieturi de supermarket (usi deschise, atingeri de carucioare) si acuma arata destul de ok. Ai grija numai ca mai lasa si dungi mai groase daca apesi mai tare pe ea, deh e vopsea totusi. :)
bafta

PS am uitat, am vazut ca au bagat mai nou carioci dealea si in Carrefour
Eu sunt din Cluj, daca are vreo relevanta. Banui ca se gasesc si la magazine de piese auto.

30 Oct 2010, 23:03

Si eu mi-am luat din Auchan carioca de care zici tu.Intradevar sa nimeresti nuanta.Oricum cred ca este mai bun decat Fixit Pro.
Cel putin cand l-am luat eu costa in jur de 8 lei...vad ca de atunci s-a mai scumpit :-"

30 Oct 2010, 23:44

am si eu carioca din-asta, dar nu sunt prea multumit de ea. culoarea nu se potriveste la fix + daca trebuie sa o ti cu varful in sus nu curge nimic :(

31 Oct 2010, 11:34

se poate face o carioca cu vopseaua originala.
in targ la vitan.daca sti codul la vopsea
Răspunde