ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Carje

05 Mar 2008, 10:01

Dragi colegi Bucuresteni, am o intrebare:

Poate cineva sa imi imprumute si mie o pereche de carje, sau macar o carja? Am piciorul in gips ( de fapt atela gipsata) de la copasa pana la glezna si nu ma pot deplasa deloc.

Mentionez ca am 167 cm inaltime.

PS: pentru cei care se intreaba daca a fost accident de motocicleta, nu, nu a fost, ci un accident stupid in timpul orei de tae bo!

Multumesc!

Re: Carje

05 Mar 2008, 11:26

pot sa iti imprumut eu daca vrei.

05 Mar 2008, 11:28

yey super ! ... ca tre sa ajung la munca saptamana viitoare. Te anunt cat poate veni cineva sa le ia de la tine!

sar'na!

05 Mar 2008, 11:52

Am si eu una daca ai nevoie de a doua. Este de tip axial, se baga la subrat.

05 Mar 2008, 14:16

nu am carje dar pot sa-ti urez insanatosire grabnica !!! si te asteptam la intalnire ,,cu carje cu tot ;)

05 Mar 2008, 14:18

$1 scrie:$2u am carje dar pot sa-ti urez insanatosire grabnica !!! si te asteptam la intalnire ,,cu carje cu tot ;)

multumesc frumos!

05 Mar 2008, 14:21

Insanatosire grabnica ! Sunt cam greu de gasit, altfel as fi propus din spirit de solidaritate cu colega noastra sa ne "prezentam" toti la intalnire cu cate o carja, un baston ceva... Sa nu se simta singura. @};-

05 Mar 2008, 14:31

:)) :))

nu e nevoie! multumesc pt urari !

05 Mar 2008, 21:11

Bine ca nu propui sa ne bagam toti cate un picior in ghips :D

10 Mar 2008, 10:46

s-a rezolvat problema? adica...s-a reparat picioru`?
si yo care vroiam sa ma inscriu la tae-bo...chiar credeam ca e ceva pasnic...

10 Mar 2008, 12:34

$1 scrie:$2-a rezolvat problema? adica...s-a reparat picioru`?

piciorul are inca atela gipsata. mai am 2 saptamani de stat in pat :(
tae bo e pasnic, la mine a fost un accident stupid, pt ca intrustorul se grabea si a facut in graba incalzirea pt articulatii (doar 3 minute, si trebuia cel putin 10), si cand am fortat o miscare mi s-a luxat meniscul extern :( ( nu oprea stiu cum vine asta, ca eu credeam ca meniscul este un cartilagiu, nu un os)
stiam ca am ceva probleme cu ambii genunchi, dar facand 6 ani de volei ( unde cazi in genunchi rau de tot) si mai facand si tae bo si fitness, naiba s-a gandit ca o sa se intample asa. :-S

10 Mar 2008, 16:59

2 saptamani de stat in pat = 2 saptamani de stat pe forum

insanatosire grabnica si nu te juca cu articulatiile :)

11 Mar 2008, 09:50

Smiley 10x

12 Mar 2008, 13:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2-a rezolvat problema? adica...s-a reparat picioru`?

piciorul are inca atela gipsata. mai am 2 saptamani de stat in pat :(
tae bo e pasnic, la mine a fost un accident stupid, pt ca intrustorul se grabea si a facut in graba incalzirea pt articulatii (doar 3 minute, si trebuia cel putin 10), si cand am fortat o miscare mi s-a luxat meniscul extern :( ( nu oprea stiu cum vine asta, ca eu credeam ca meniscul este un cartilagiu, nu un os)
stiam ca am ceva probleme cu ambii genunchi, dar facand 6 ani de volei ( unde cazi in genunchi rau de tot) si mai facand si tae bo si fitness, naiba s-a gandit ca o sa se intample asa. :-S

chiar ma gandeam care o fi motivul ptr care esti atat de activ(a)...
aproape stai mai mult decat mine pe forum...
insanatosire grabnica...
chiar...poti sa conduci? te asteptam pe 15 la 15? :D

sau...venim sa te luam de pe undeva?

12 Mar 2008, 13:22

nu o sa mai fiu asa activa, ca incep sa ma duc la serviciu ( 50 lei/zi taxiul :(( ) pt ca la sf lui aprilie am evaluarea la job, si de asta depinde marirea mea de salariu de care am nevoie, si tre sa fac pe dracu in 4 sa ajung la munca!

nu pot sa conduc :(( si imi e atat de dor sa conduc ... mi-a condus un prieten masinuta, cand a trebuit sa ma duc la spital si am avut un sentiment foarte nashpa ( parca ma insela :D )

se oferise xdocx sa ma ia la intalnirea clubului, dar nu stiu daca mai poate :D. si chiar vreau sa vin ca mor de plictiseala in casa ... am vazut 57 de episoade de Prison Break in 3 zile :))

12 Mar 2008, 15:13

$1 scrie:$2... mi-a condus un prieten masinuta, cand a trebuit sa ma duc la spital si am avut un sentiment foarte nashpa ( parca ma insela :D )

Prietenu', sau masinutza? :D

btw, insanatosire grabnica si asteptare usoara!

12 Mar 2008, 15:19

masinutza evident
multumesc de urari !

13 Mar 2008, 10:44

Insanatosire grabnica Wanna ! :)
Uitindu-ma la noul tau avatar mi-e si frica sa mai scriu la topicul cu misoginismul ! :))

13 Mar 2008, 10:47

$1 scrie:$2nsanatosire grabnica Wanna ! :)
Uitindu-ma la noul tau avatar mi-e si frica sa mai scriu la topicul cu misoginismul ! :))

mercic !
>:)

13 Mar 2008, 10:49

ii place tare mult sa-si schimbe avatar-ul .....dar cred ca fiecare avatar are o tematica direct proportionala cu starea wannei :D
tipa din avatar imi pare a fi Tarja Turunen de la nightwish ...poate ma insel
Ultima oară modificat de tomcatmouse pe 13 Mar 2008, 10:54, modificat 1 dată în total.

13 Mar 2008, 10:50

$1 scrie:$2i place tare mult sa-si schimbe avatar-ul .....dar cred ca fiecare avatar are o tematica direct proportionala cu starea wannei :D

hm .. ce ma citeste domnul tomcatmouse :D ... BTW imi place rau de tot avatarul tau ;)

13 Mar 2008, 11:22

daca-l vrei,,,cu mare placere ..da bine pe desktop

13 Mar 2008, 11:24

$1 scrie:$2aca-l vrei,,,cu mare placere ..da bine pe desktop

yes my dear Watson, i want it! :D

07 Apr 2009, 18:37

Va salut!

Am rugat reactivarea acestui topic deoarece e posibil sa am si eu nevoie de 2 bucati imprumut. Daca cineva are (eventual chiar wanna daca nu le mai foloseste), mi-ar prinde bine.

Multumesc anticipat.

07 Apr 2009, 23:31

da le am in bucuresti, pot sa ti le imprumut, suna-ma maine (cred ca mai ai nr meu) sa vedem cum ne intalnim. NU imi lasa mesaje pe forum sau pe yahoo, ca nu am voie sa intru de la serviciu.

27 Feb 2011, 18:07

Dragi colegi din Bucuresti, aceeasi rugaminte - are cineva 2 carje de imprumut pentru o luna de zile - 6 saptamani? Multumesc frumos!

27 Feb 2011, 19:42

As avea eu, Gabi, dar ele sunt acasa in RO. Daca le vrei, da-mi un telefon si facem cumva sa ajunga la tine.

27 Feb 2011, 20:35

Salut Adi. Esti tot in uk? Mai ai nr ala cu 202 in coada? Daca ai pe cineva acasa in Ro care ar putea sa mi le dea ar fi tare bine. Nu trebuie sa imi dai decat o adresa si o ora la care sa ajung sa le iau... preferabil dupa 6-7 seara. Multumesc tare mult!

01 Mar 2011, 09:05

Ce-ai patit domnule? :D

01 Mar 2011, 21:01

Am rezolvat. Eu nu am patit nimic dar taica-miu s-a ales cu glezna in gips dupa o alunecare spectaculoasa pe gheata...
Răspunde