Site-uri achizitii, in special externe
De ceva vreme am "iesit" electronic din tara pentru achizitii de diverse care ori nu se gasesc aici, ori sunt substantial mai scumpe.
Pana acum am utilizat doar Amazon:
- com - pentru kindle si coperta (kindle-ul a venit extraordinar de rapid!!!)
- uk - am luat un aspirator dyson dedicat pentru par de animale (cam la jumatate de pret fata de RO!!!), iar recent o geanta foto cam cu 30% mai ieftina ca aici, cu tot cu transport!!!
- de - am luat o trusa de ceasornicar, complexitate si calitate rezonabile (aveam nevoie de un dispozitiv de scos "acele" de la curele metalice). Doar acel dispozitiv iesea in tara cam la jumatate de pret al trusei, care contine mult mai multe dispozitive, telescoape, garnituri, surbelnite, etc. Aici e adevarat, am prins si o oferta de reducere (de la 50 la 29 EUR).
Ce ar fi interesant:
- sa fie un pret rezonabil la produse
- livrare in RO (in afara de amazon.com, celelalte site-uri ale lor te anunta cu regret taman cand sa apesi pe comanda finala ca nu se pot livra aici)
- conditii/costuri de transport (cele din experienta voastra)
Pana acum am utilizat doar Amazon:
- com - pentru kindle si coperta (kindle-ul a venit extraordinar de rapid!!!)
- uk - am luat un aspirator dyson dedicat pentru par de animale (cam la jumatate de pret fata de RO!!!), iar recent o geanta foto cam cu 30% mai ieftina ca aici, cu tot cu transport!!!
- de - am luat o trusa de ceasornicar, complexitate si calitate rezonabile (aveam nevoie de un dispozitiv de scos "acele" de la curele metalice). Doar acel dispozitiv iesea in tara cam la jumatate de pret al trusei, care contine mult mai multe dispozitive, telescoape, garnituri, surbelnite, etc. Aici e adevarat, am prins si o oferta de reducere (de la 50 la 29 EUR).
Ce ar fi interesant:
- sa fie un pret rezonabil la produse
- livrare in RO (in afara de amazon.com, celelalte site-uri ale lor te anunta cu regret taman cand sa apesi pe comanda finala ca nu se pot livra aici)
- conditii/costuri de transport (cele din experienta voastra)
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey