ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
13 Iun 2011, 15:54
Cred ca tot in aceeasi zona de pret s-ar putea gasi si Skoda Octava Tour si Focus 2.
Poate ar merita luate in considerare.
13 Iun 2011, 15:58
Multumesc de variante.
Fata de Skoda am o aversiune, mai mult sau mai putin subiectiva.
Primul drum l-am facut la Ford, insa in aceiasi bani un Focus 2 iese destul de "chel", plus ca daca vrei garantie mai mare de 2 ani trebuie sa platesti in plus.
A ramas oricum ca varianta si Focus 2, la fel ca si Chevrolet Cruze. Lider al preferintelor este in continuare i30.
Probabil ca in doua zile se va lua o decizie, moment in care vom scoate un Logan (masina actuala) la vanzare.
13 Iun 2011, 16:25
Am un prieten care si-a luat Kia Ceed in acelasi timp cand mi-am luat eu Focusul (dec 2007). Ambele au cam aceelasi nr de km (50000), ambii le-am ingrijit. Ceea ce ma socheaza de fiecare data este faptul ca interiorul de la Kia (99% acelasi cu Hyundai), dupa aproape 4 ani, arata ca la o masina veche de 10 ani, care a stat numai in soare, in sensul ca plasticele si-au schimbat aspectul initial. La mine arata aproape ca atunci cand am luat-o, lipseste doar mirosul de masina noua

.
In concluzie, eu personal as renunta la gadgeturi si "garantii" de 10 ani pentru o masina de la Ford, VW sau Skoda care rezista mult mai bine in timp.
13 Iun 2011, 17:03
Hyundai este net superioara la interor unei Kia. Cel putin la prima vedere, in timp poate le macina soarele la fel... asta nu stiu.
La Ford m-a dezamagit nivelul de finisare de la Fusion. Net inferior unui i30! Repet, la momentul achizitiei. Nu stiu in timp care rezista mai bine.
13 Iun 2011, 17:44
Daca veneai la intalnirea nationala vedeai una live si te lasam si sa o conduci

.
Adica asta:

PS. Asta are 3 ani, dar doar 18.500 km, deci nu stiu ce sa zic inca de cum rezista. In principiu nu sunt probleme cu ea, dar nici nu pot zice ca a fost alergata.
13 Iun 2011, 18:53
Daca nu aveam mai multe evenimente suprapuse in perioada asta, veneam cu cea mai mare placere, asa cum am venit anul trecut si cum probabil voi veni la anul.
La masinuta ta cel mai mult imi place... ai ghicit, sigla.
15 Iun 2011, 23:12
Pana la urma a fost ales un Chevrolet Cruze, 1600 cmc, 124 cp. Scuze pentru poluarea topicului.