ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Hyundai i30

13 Iun 2011, 15:54

Cred ca tot in aceeasi zona de pret s-ar putea gasi si Skoda Octava Tour si Focus 2.
Poate ar merita luate in considerare.

13 Iun 2011, 15:58

Multumesc de variante.
Fata de Skoda am o aversiune, mai mult sau mai putin subiectiva.
Primul drum l-am facut la Ford, insa in aceiasi bani un Focus 2 iese destul de "chel", plus ca daca vrei garantie mai mare de 2 ani trebuie sa platesti in plus.

A ramas oricum ca varianta si Focus 2, la fel ca si Chevrolet Cruze. Lider al preferintelor este in continuare i30.

Probabil ca in doua zile se va lua o decizie, moment in care vom scoate un Logan (masina actuala) la vanzare.

13 Iun 2011, 16:25

Am un prieten care si-a luat Kia Ceed in acelasi timp cand mi-am luat eu Focusul (dec 2007). Ambele au cam aceelasi nr de km (50000), ambii le-am ingrijit. Ceea ce ma socheaza de fiecare data este faptul ca interiorul de la Kia (99% acelasi cu Hyundai), dupa aproape 4 ani, arata ca la o masina veche de 10 ani, care a stat numai in soare, in sensul ca plasticele si-au schimbat aspectul initial. La mine arata aproape ca atunci cand am luat-o, lipseste doar mirosul de masina noua :P .

In concluzie, eu personal as renunta la gadgeturi si "garantii" de 10 ani pentru o masina de la Ford, VW sau Skoda care rezista mult mai bine in timp.

13 Iun 2011, 17:03

Hyundai este net superioara la interor unei Kia. Cel putin la prima vedere, in timp poate le macina soarele la fel... asta nu stiu.

La Ford m-a dezamagit nivelul de finisare de la Fusion. Net inferior unui i30! Repet, la momentul achizitiei. Nu stiu in timp care rezista mai bine.

13 Iun 2011, 17:44

Daca veneai la intalnirea nationala vedeai una live si te lasam si sa o conduci :P.

Adica asta:

Imagine

PS. Asta are 3 ani, dar doar 18.500 km, deci nu stiu ce sa zic inca de cum rezista. In principiu nu sunt probleme cu ea, dar nici nu pot zice ca a fost alergata.

13 Iun 2011, 18:53

Daca nu aveam mai multe evenimente suprapuse in perioada asta, veneam cu cea mai mare placere, asa cum am venit anul trecut si cum probabil voi veni la anul. :D

La masinuta ta cel mai mult imi place... ai ghicit, sigla. ;)

15 Iun 2011, 23:12

Pana la urma a fost ales un Chevrolet Cruze, 1600 cmc, 124 cp. Scuze pentru poluarea topicului.
Răspunde