$1 scrie:$2fftopic : si eu care venisem aci chitita sa va spun ca sunteti misogini, ca vb urat de fostele voastre gagici....
ontopic : continuati

chiar si asa.. as fi putut spune:
fosta1: una mica cu fundulet obraznic, bagareata, nu foarte cheltuitoare, nervoasa rau cind era vorba de plecare
fosta2: lenesa, cheltuitoare dar iti faceai treaba cu ea, daca ieseam la cumparaturi impreuna uneori ma cam lasa balta si isi facea de cap, cam bagaboanta;
fosta3: ceva mai inalta, te simteai bine cu ea mai ales daca o ghidai cum trebuie, trebuia sa ai ceva muschi sa o stapinesti, uneori ca sa ma asculte ii mai dadeam una la fund;
fosta4: de clasa superioara, intra in categoria celor caroara le place ce face, am ingrijit-o ca pe o printesa, in bratele ei m-am simtit bine de fiecare data, a facut toti banii cheltuiti pe ea si impreuna cu ea, mi-a parut un pic rau cind ne-am despartit..
...in between: doua bucati de strada, una mai purie dar care stia meserie si care te invata chestii dificil de executat si una mai tinerica dar de duzina, un fel de centurista cu pretentii
actuala: una de clasa superioara, de lux, merita orice efort pentru ca ma satisface la maxim si ..una mai mica pe post de amanta, cu fundul inghesuit de iti intra intr-o palma si in care daca te infigi simti ca umpli tot locul, buna la momente de restriste cind principala e in toane proaste si nu vrea sau nu poate sa te serveasca
viitoarea: probabil una care va trebui intertinuta cu multa grija, cu multa cheltuiala si care va avea pretentii ceva mai mari, una cu care sa te mindresti pe strada si in lume, si cu care in intimitate sa te simti ca un copil al sinul mamei, care sa ma desfete asa cum numai o profesionista stie, sa fie o doamna in public si o tirfa in privat...
ce zici zuzi?
pentru cei ce nu au citit.... atentie @ postul meu anterior, nu va simtiti ofensati! acesta este doar un pamflet si nu face referire la persoane sau intimplari reale!