ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
18 Iun 2007, 21:18
Trebuie mentionat ca nici la altii nu e mai bine. La opel am vazut preturi mai mari, la renault si peugeot cam aceleasi, poate cu 5% mai mici.
La Logan , manopera se situeaza intre 45 si 50RON pe ora tehnica. Dar nici piesele nu sunt cu foarte mult mai ieftine, "avantajul" la revizii e ca nu au filtru de polen si ca filtrul de motorina se schimba din 20.000km in 20.000km. Astfel (daor cu ulei, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer) se ajunge cam pe la 450-550RON. Iar placutele de frana trec de 200RON si la ei.
18 Iun 2007, 22:19
$1 scrie:$2Autoreglaj frana mana...284RON
Stai ca aici m-ai pierdut... Adica 2.840.000 lei vechi pentru ce? Pentru reglat frana de mana??? Eu tocmai vin de la mecanicul meu de suflet (de unde am luat si masina) si pentru reglat frana de mana (ramanea blocata mai mult dreapta spate si mai putin stanga spate), cand i-am dat 100.000 era sa ma bata ca "e prea mult!"...
18 Iun 2007, 22:21
Eu pe Laurentiu nu l-am vazut cu ciocan in mana niciodata, deci oricum este diferenta fata de reprezentante unde se lucreaza cu barosul. Asa ca mai ganditi-va. + ca la reprezentante se poate intampla sa aiba cineva nevoie de vreo piesa de pe masina ta si tu sa nu te prinzi ca s-a autoservit.
18 Iun 2007, 22:42
Sorry, VIPER, scriu prostii....
18 Iun 2007, 22:46
cu astia de la reprezentanta ajungi s alasi masina de amanet
si daca in vest se tine cont de carte , la noi este egala cu zero. Eu zic ca nu se merita sa te duci sa schimbi la reprezentanta
Daca e ceva serios , te duci sa o puna pe tester acolo si cu rezultatu te duci la un mecanic bun , sau la alt service mai ieftin
19 Iun 2007, 00:37
@toxicristi: chiar m-ai speriat/socat. M-am mai linistit (ma rog, oricum preturile sunt criminale...).
19 Iun 2007, 02:41
tre' sa faci credit, platesti revizia si pana la urmatoarea termini de achitat si creditu'....si tot asa...
19 Iun 2007, 23:46
$1 scrie:$2mi pare rau sa te contrazic dar sunt masini care merg perfect si nu au carte fata de masini obosite care
intotdeauna au catre tocmai sa-ti scoata ochii ca masina are km. putini si vezi doamne ce bine a fost intretinuta !!! ( crede-ma am avut cateva masini

)
gura pacatosului adevar graieste!
19 Iun 2007, 23:50
$1 scrie:$2
Bec stop.................6RON
Manopera..............17RON
-------------------------------------------
TOTAL GENERAL.............2900RON
Pot atasa si devizele, daca este cazul.
Bine ca nu am platit-o din banii mei, s-a achitat la cererea autoritatii parentale, care, nestiind ce o asteapta a formulat propozitia : "schimbati tot ce trebuie". La astfel de adaosuri, cum sa nu fii cu dare de mana?
De comparat, nu prea ai ce sa compari , Bogdan. Piesele enuntate mai sus (in valoare de 2250RON) sunt la jumatate de pret la diversi comercianti de piese motorcraft/ford. Cand vand masina, imi da cineva diferenta (peste 300 de euro) pentru stampila de la 105.000? Care se ofera? Ala eu,ala eu! Nu cred
ca voi mai calca poarta dealerului pentru revizii si asa. Mai bine merg 200km pana la Laur.
cri
O lei la baiatu daca vrei i-ti schimb moca toate becurile ( dra)
CU BINE !
20 Iun 2007, 00:36
$1 scrie:$2gura pacatosului adevar graieste!

Asa-i
Offtopic : ai rezolvat cu cheia ceva ????
20 Iun 2007, 01:18
LOL, crezi ca nu stiu sa imi schimb stopul spate-stanga!?

Doar ca nu am avut timp si s-a nimerit sa o prinda revizia.
La cel de pe dreapta nu ma bag

. Daca se arde, facem cumva sa ne intalnim
21 Iun 2007, 00:03
Offtopic sorry pls :
da am fost la tester !
meseriasul a zis ca eu am ca... ceva la creier !
masina nu are nik!
asa ca acu sunt linistit !
21 Iun 2007, 00:06
$1 scrie:$2
La cel de pe dreapta nu ma bag

. Daca se arde, facem cumva sa ne intalnim

m-ai uitat

!?!
dar acu te iert ca esti cu sesiunea!
bafta!
21 Iun 2007, 02:25
ma crucesc ce vad aici. Aproape 1000 euro bagati intr-un focus in consumabile? la 5 000 iti iei un focus intreg de dincolo... Dumnezeule!
21 Iun 2007, 09:20
$1 scrie:$2a crucesc ce vad aici. Aproape 1000 euro bagati intr-un focus in consumabile? la 5 000 iti iei un focus intreg de dincolo... Dumnezeule!
La care va trebui sa-i schimbi toate consumabilele... Adica inca 1000 EUR!!!
21 Iun 2007, 13:16
$1 scrie:$2a care va trebui sa-i schimbi toate consumabilele... Adica inca 1000 EUR!!!

Hi hi ! Simpatica treaba !
13 Iul 2007, 16:13
In general in viata trebuie sa lasi loc de buna ziua peste tot...si sa-ti tii aproape prietenii. Cel mai bine e ca printre prieteni sa se nimereasca si unul care e mecanic priceput. Si eu am norocul asta. Si m-am bucurat f tare cand mi-am luat masina (Focus 2002) ca am scapat de grija garantiei. Da, nu radeti. Ma gandesc ca o voi vinde la programul rabla 2020

. Nu ma intereseaza stampilele lor cu reviziile tehnice desi spatiu este suficient pe acel pasaport de service (masina nu are 50.000 km). In schimb...suspectez service-urile ca practica politici discriminatorii intre clientii persoane fizice si clientii persoane juridice. Poate e o parere gresita, poate au si ele interesele lor justificate.
23 Iul 2007, 09:10
Eu am fost in Ungaria la Ford este mult mai ieftin singura problema a fost cu explicatul in ungureste .Si masinile care sunt in garantie nu pierd garantia,este dealer Ford autorizat.