Discutii libere/forum

APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

Mesajde Ludicass » 28 Iul 2008, 21:23

Cred ca toata lumea a vazut imaginile cu judetele din nordul Moldovei sub apa. Cind stai si privesti confortabil la TV, te emotioneaza, te patrunde dar e departe. Pina aseara "departe" era si pentru noi, fordistii din Bacau. Incepind de azi noapte satele din imediata vecinatate a Bacaului, de pe malul Siretului, la doar 10-15 minute cu masina de Bacau, sint evacuate fortat de jandarmerie din calea apelor. Tineri, batrini sint suiti in camioanele armatei, cei bolnavi dusi la spital, animalele sint suite in poduri sau puse in carute.. Vine potopul!! E o imagine greu de descris! Oficialitatila au anuntat debite istorice pt Siret in zona Bacau: 2900mc/secunda ! Pentru cei care stiu, acum 3 ani inundatiile in aceeasi zona au fost catastrofale! Iar debitul a fost atunci de 1900mc/secunda...

HAI FORDISTI SA FACEM CEVA PENTRU OAMENII AIA AMARITI SI NAPASTUITI CARE AU RAMAS SUB CERUL LIBER !

Nu stiu exact ce si cum am putea face.. DAR HAI SA FACEM CEVA! Asa cum stim sa organizam intilniri Club Ford, cum stim sa ne ajutam intre noi, sa ne distram impreuna, hai sa-i ajutam si pe altii!

Nu am idee cum am putea stringe fonduri .. dar cred ca se poate incerca si ca donatie de la o persoana la alta, intr-un cont al Club Ford, al moderatorilor. Sa contribuie fiecare cu cit poate.. cu 1 leu, cu 10 lei... ! Din banii luati sa luam conserve, apa minerala, chestii de prima necesitate pe care sa le punem in fordurile noastre si sa le ducem la fata locului. daca cineva poate oferi produse, mai bine. Orice fel de ajutor e bine venit!

Hai sa incercam sa realizam o CAMPANIE CLUB FORD si sa fim alaturi de oamenii aceia care au nevoie de ajutor.

Astept sugestii si opinii !

PANA LA URMA IL VOM FOLOSI PE CEL DE LA BRD PENTRU STRANGEREA DE FONDURI.

NUME: COCIORVA MARIUS
IBAN: ********

CLICK AICI PENTRU SITUATIA DIN 31.07.2008 SI AICI

----------------------------------------------------
14.08.2008 :
OPERATIUNEA DE AJUTOR A SINISTRATILOR S-A INCHEIAT.

MULTUMIM TUTOR CELOR CARE AU FACUT POSIBILA ACEASTA ACTIUNE!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Re: APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!

Mesajde Maddogul » 28 Iul 2008, 22:23

@Ludicass o initiativa foarte buna si imi pare rau ca nu am timpul necesar insa va propun daca va organizati sa aducem fiecare ce hainute mai avem pe acasa si nu le mai purtam, incaltari, si tot ce ne mai este in plus si in perfecta stare.
Am niste probleme cu masina si weekendul asta nu am cum sa va ajut dar pot strange una alta prin casa si sa le duc unde hotarati spre a fi duse in respectivele zone.
Eu consider asta un ajutor si nu cel banesc sau in ape minerale samd
Cum considerati
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde adicristea » 29 Iul 2008, 07:04

Eu am doua pungi mari cu haine care nu ma mai incap sau nu le mai port. Cu mare bucurie le ofer.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde verga_Cip » 29 Iul 2008, 07:20

Trebuie delegat/delegate niste persoane care sa se ocupe de asa ceva ...si tot ce se poate strange sa ajunga la respectivele persoane.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde Ludicass » 29 Iul 2008, 07:37

Maddog... ADi.. cred ca bietii oameni se vor bucura de orice sprijin. Eu ma refeream in principal la alimente pentru ca in zonele respective fintinile sint colmatate, pline de mil si acestea ar fi prioritare. Si hainele sint bune. Si eu sint foarte ocupat si obosit psihic, nici in concediu nu am plecat anul asta, dar gasesc 2-3 zile pentru bietii oameni. Am luat legatura cu Cip Verga, sa vedem poate ne adunam macar cei din Bacau si reusim sa organizam ceva.

CLUB FORD are personailtate juridica? Stiu ca se vorbea de o asociatie dar nu s-a finalizat...

Problema cu hainele si alte bunuri materiale e transportul. Cum ajung ele din tara in Bacau? Solutii?!!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Tiry213 » 29 Iul 2008, 09:04

Eu chiar am facut curat weekend-ul asta, si am vrut sa arunc un sac de haine. Dar mi-a zis mama sa le tin, poate le pot trimite la sinistrati.
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde blue772001 » 29 Iul 2008, 09:32

Mi se pare un gest foarte frumos
Si eu ma uit prin sifonier in seara asta cand ajung acasa si iau tot ce se poate trebuie sa ii ajutam pe oamenii aia daca putem este pacat de Dumnezeu #:-S :(
Ca solutie trebuie urmarit tv-ul sau alt surse ....daca sa instituit vreun punct de colectare unde se strang aceste ajutoare ... daca va aduce-ti aminte in 2005 au fost astfel de puncte sau cine are liber poate sa mearga acolo.... eu m-as fi dus dar sunt in prag de nunta si am tot timpul ocupat in special la sfarsit de saptamana.
Daca putem sa-i ajutam haide-ti sa-i ajutam
blue772001
Incepator

Maşina: Ford Focus 2 anul 2005, motor 1.6 TDCI, Trend Family

Mesajde Ludicass » 29 Iul 2008, 10:57

Din pacate, desi vad ca exista o reactie pozitiva din partea fordistilor la nivel national, cred ca nucleul de fordisti bacauani nu poate sa organizeze nimic. Singurul care a raspuns apelului meu e Cip Verga, care m-a anuntat ca e implicat in alte proiecte, mai exact intra in concediu, si nu poate sa se implice in organizarea unei asemenea actiuni. Sa incerc sa rezolv toate problemele organizarii de unul singur e mult peste puterile mele. Asadar.. ramine la faza de buna intentie! :(

Ludicass
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 29 Iul 2008, 11:06

Faza nasoala la mine e ca totul este foarte imprevizibil. Eu pot pleca in orice moment si decat sa ii las balta si sa fiu nesimtit sa plec, atunci nu ma implic!

Intr-o alta ordine de idei, Ludicass v-a interbat ceva: cum ajung ce vreti sa trimiteti la Bacau!?
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde catser » 29 Iul 2008, 11:18

@Ludicass
@verga_Cip

cel mai bine cred ca ar fi sa lasati o adresa a unuia din voi...am foarte multe haine+incaltaminte, le fac colet si le expediez....e adevarat ca fiind vara, nu stiu cat de utile vor fi sinistratilor, dar cine stie poate le e de ajutor
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
catser
Gold Member

Maşina: Ford Fiesta Comfort 2007 1.25i 75CP Tango

Mesajde adicristea » 29 Iul 2008, 11:20

Exista in sectorul 4, am auzit azi la radio. Ce am retinut (ca ma interesa direct) este ca exista la Eroii revolutiei si la Piata Progresu.
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 15:03

imi ofer si eu tot sprijinul la ajutat, carat si trasnportat ajutoare catre sinistratii din judet. Daca se hotaraste cineva sa trimita colete, cu mare drag le pot transporta la sinistrati.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde blue772001 » 29 Iul 2008, 15:13

Dati niste adrese unde se pot trimite colete cu ajutoare...eventual numere de telefoan persoane de contact etc...
Ca sa le putem trimite prin posta sau late surse
blue772001
Incepator

Maşina: Ford Focus 2 anul 2005, motor 1.6 TDCI, Trend Family

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 16:25

Nr de telefon : 0740923633 MARIUS
Adresa o primesc pe PM cei care o solicita.
Sper totusi sa fie o actiune comuna si cu alti co forumisti bacaunai
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 29 Iul 2008, 17:16

Salut Marius!:)

Se pare ca noi 2 vom incerca sa organizam ceva local. Eu m-as bucura sa mai fie si alte persoane implicate dar se pare ca unii au alte prioritati.

Astazi am fost in zonele inundate. Am incercat sa intru in zona cu masina dar accesul este blocat de politie si jandarmi. Mi s-a explicat ca viitura nu a trecut, se inregistreaza inca cod rosu si nu m-au lasat sa trec. Un alt motiv ar fi ca politia incearca sa asigure siguranta bunurilor ramase in zona. Oamenii se tem ca in urma lor casele ramase goale pot fi prada usoara hotilor asa ca jandarmeria a blocat accesul. Afectate grav sint localitatile Saucesti si Schineni care se afla linga Siret. Digul de aparare nu a facut fata debitului record de 2800mc/sec....

Deocamdata se continua operatiunea de salvare a oamenilor. Din ce mi s-a spus de catre cei de la presa prezenti in zona, autoritatile se confrunta cu o situatie incredibila. La evacuarea de acum 2 nopti, oamenii au stins luminile, au inchis usile ca si cum nu ar fi acasa!!!! Ca sa scape de evacuarea fortata!!! Acum, vazind proportia dezastrului, sint disperati sa se salveze! Problema e ca nu mai au cum sa isi anunte prezenta! In zona alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta!

Eu sugerez sa incercam o actiune de amploare! Stickerim masinile cu CLUB FORD si mergem intr-un weekend cu toate masinille, care cu ce poate.. apa, mincare, haine, etc. Stiu ca unii spun ca alimentele nu sint un ajutor.. Credeti-ma.. sint! In zonele acelea NU MAI EXISTA SURSE DE APA.. NU EXISTA MINCARE! Singurele alimente sint cele puse la dispozitie de autoritati. Pina sa ajunga sa se imbrace, oamenii astia trebuia sa manince ceva... !

Deci deocamdata la Bacau sintem 2 persoane gata sa ajutam. Eu pot vorbi pentrui o hala unde sa depozitam temporar, pina la distribuire, donatiile voastre!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde rykov » 29 Iul 2008, 17:51

Nu vreau sa ma dau destept, dar pot da cateva sfaturi pe aceasta linie datorita experientelor acumulate in situatii similare.
Efortul de a trimite colete cu imbracaminte, desi laudabil, nu are finalitatea scontata. Spun aceasta bazandu-ma pe faptul ca lucrez la Primaria Tg. Neamt si stiu foarte bine situatia acelor oameni, precum si nevoile lor in prezent. Astazi am fost desemnat de sefi sa ma ocup de colecta de ajutoare pe raza orasului Tg. Neamt. Treaba merge cam asa : cei 6000 de sinistrati, care au fost evacuati din 14 localitati limitrofe orasului Roman, au nevoie in primul rand de alimente, de apa, de paturi si abia apoi de haine pentru ca momentan nu au ce face cu ele, nici n-ar avea unde sa le depoziteze. Cei care au fost surprinsi de viituri si au fost salvati ulterior au fost cazati, li s-au dat deja haine de schimb, nu a fost lasat nimeni dezbracat sau cu hainele ude. Problema mare e ca nu prea au ce sa le dea de mancare si de baut, sunt totusi 6000 de suflete( am cifrele din adresa oficiala, primita azi 29.07.2008 de la prefectura Neamt. Noi am inceput deja sa colectam alimente neperisabile(in general conserve, biscuiti, etc.), apa imbuteliata, paturi si produse de igiena(sapun, detergent), iar de la cei care au dorit am colectat donatii in bani pe baza de borderou dincare urmeaza sa cumparam tot alimente si apa. In acest fel ii putem ajuta deandata pe semenii nostri cu lucruri care le sunt intradevar necesare. La inundatiile din anii trecuti mai toata lumea s-a repezit sa doneze haine care, va spun din surse sigure, in proportie de 70-80 la suta au putrezit prin depozite pentru ca sinistratii nu au avut nevoie de ele.
Deci, sfatul meu ar fi ca eforturile sa fie directionate catre colecta de alimente conservate, apa si bani, daca e cazul, cu care sa se cumpere acolo pe loc aceleasi lucruri.
Ma umfla dracii cand ii vad pe astia din Guvern cum "deblocheaza" ei din rezerva de stat ulei, zahar si faina, ce drak sa faci, in conditia de sinistrat, cu uleiul? Sa ungi latul si sa te spanzuri? Ce sa zic, sunt de-a dreptul tembeli domnii din conducere, probabil datorita faptului ca lor nu le-a fost si nu le va fi niciodata greu.
Suntem 12001 de membri in acest forum, ce ar fi daca am contribui fiecare cu 2-300 de mii, sa-i colecteze cineva intr-un cont, iar apoi cativa Ford-isti sa mearga in zona si sa ia deacolo cele necesare pentru sinistrati.
E doar o idee bazata pe experienta in lumea reala si la care daca cineva doreste pot da tot concursul, mai ales ca sunt nascut la Roman.
rykov
Ford Freak

Maşina: Focus II SEDAN 1.6 TDCI 109HP, moondust silver
VIN: WF04XXWPD46M48345

Mesajde dan2stefanescu » 29 Iul 2008, 18:08

Voi Stickeriti masinile cu CLUB FORD, dar nu doi oameni ci mai multi cel putin zece si eu am sa incerc sa pun o vorba buna la presa aflata in zona sa fie cu camerele pregatite si acumulatorii incarcati sa va astepte cand veniti in zona sa impartiti ajutoare din partea membrilor CLUB FORD
Daca se poate sa va organizati mai repede ar fi ideal atat pentrru cei sinistrati cat si pentru presa care mai este in zona (acum sint aproape toate televiziunile) ca dupa aceea mai raman doar cele de stiri (realitatea, antena)
Atentie!!! Masurati de zece ori inainte sa taiati o data. Si atunci intrebati-va de doua ori: Oare este bine ceea ce fac?
2019- Ford Kuga MK2.5 Titanium 1,5L Ecoboost Red Race
2014-2019 Ford Focus MK3 Titanium 1,0L Ecoboost Frozen White
2012-2016 Ford Focus MK3 Titanium 1,6L Ecoboost Candy Red
2007-2012 Ford Focus MK2 Trend Champions Edition 1,8L TDCI Ocean Blue

Imagine
dan2stefanescu
Member

Maşina: Ford Kuga MK2.5 Titanium 1.5L Ecoboost

Mesajde rykov » 29 Iul 2008, 18:11

Actiunea este de maxima urgenta si se poate derula doar cu sprijinul administratorilor acestui forum, prin mediatizarea ei la inceputul fiecarei pagini, pentru a fi citita de toti membrii si vizitatorii.
In speranta ca intradevar vom putea face ceva concret, va multumesc tuturor!
rykov
Ford Freak

Maşina: Focus II SEDAN 1.6 TDCI 109HP, moondust silver
VIN: WF04XXWPD46M48345

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 18:23

Nu cred ca arde cuiva de stickerit masinile , sau de pus presa pe urma noastra ca sa fim vazuti la TV. Sper si inclin sa cred ca nici unul din cei care fac donatiile sau vor ajuta la distribuirea lor, nu doresc reclama sau publicitate pentru ei sau pentru forum. E o actiune umanitara de maxima urgenta, nu una de publicitate.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde dan2stefanescu » 29 Iul 2008, 18:38

Specula exista in orice situatie si din orice situatie se poate specula Stickerele care le aveti fiecare dintre voi pe masini credeti ca sunt puse doar asa la misto?

Sunt intru-totul de acord cu rykov oamenii mor de foame imbracati si deoarece doresc sa se evite specula care s-a intamplat anul trecut ca o sticla de apa minerala sa se vanda cu 10 - 15 lei noi, decat sa le dam bani mai bine la dam de mancare si bautura de aceea eu propun ca in aceasta discutie sa se implice si un moderator cu simt civic ce ne poate ajuta

P.S. Mai priviti si un alt aspect la fel ca si anul trecut pe langa faptul ca au iesit raurile din matca si au inundat satele si au darmat casele (un fleac, cand apa este curgatoare e ok) dupa retragerea apelor se vor vedea adevaratele catastrofe: cadavre de animale, boli intr-o veselie, si apa statatoare sunt adevaratele pericole pentru care trebuie sa fiti pregatiti
Atentie!!! Masurati de zece ori inainte sa taiati o data. Si atunci intrebati-va de doua ori: Oare este bine ceea ce fac?
2019- Ford Kuga MK2.5 Titanium 1,5L Ecoboost Red Race
2014-2019 Ford Focus MK3 Titanium 1,0L Ecoboost Frozen White
2012-2016 Ford Focus MK3 Titanium 1,6L Ecoboost Candy Red
2007-2012 Ford Focus MK2 Trend Champions Edition 1,8L TDCI Ocean Blue

Imagine
dan2stefanescu
Member

Maşina: Ford Kuga MK2.5 Titanium 1.5L Ecoboost

Mesajde Ludicass » 29 Iul 2008, 18:57

Marius.. stickeritul si mediatizatul era o idee, poate asa motivam pe mai multi si sare lumea sa ajute.. moderatori, forumisti, simpli cititori! Din ce vad insa, topicul acesta se pierde printre altele, nu este promovat, nu este PRIORITATE !!! De fapt mi s-a spus din start, inainte sa deschid topicul acesta, ca s-a mai incercat o actiune similara in urma cu ceva ani, tot apel umanitar si a fost un esec total...nu s-a realizat nimic Eu insa, mai incapatinat, am zis ca poate intre timp, cu trecerea anilor, comunitatea virtuala club ford s-a mai maturizat, s-a mai sudat..

RYKOV:
Si eu am spus din start exact acelasi lucru: COLECTARE DE BANI IN CONTUL CLUB FORD.. apoi mers cu citeva masini la Bacau, cumparat apa, conserve, etc. Totul cu facturi si acte justificative. Duse apoi la sinistrati. Din pacate eu am deschis topicul aseara si dupa 24 ore vedeti si voi impactul si reactiile oamenilor. Stam si ne uitam la stiri, ne vedem de ale noastre, viata-i frumoasa, nu?!!

Dan.. scopul principal nu e mediatizarea acestui eveniment! Multumim oricum. Am prieteni care merg de ieri cu masinile personale, pe cont propriu, cu apa, mincare, haine, la amaritii aia care-i vedeti la TV! Si nu vor publicitate.. vor doar sa stearga niste lacrimi si sa aduca putina speranta in sufletul napastuitilor alora care efectiv nu mai au la ce sa se mai intoarca dupa trecerea potopului!

Imagini de la Saucesti, la 10 minute de Bacau: http://www.protv.ro/stiri/social/prutul ... acaul.html

Ludicass
1nsane Member

Mesajde wanna » 29 Iul 2008, 19:07

eu sunt de acord sa donam fiecare min 20-30 lei, dar cred ca titularul contului ar trebui sa fie din BC ca sa poate sa ii scoata si sa mearga apoi sa cumpere alimente. Nici eu nu cred ca au acum nevoie de haine. mancarea si apa sunt mai importante!
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 19:17

Daca aveti incredere si vreti pot sa dau pe PM nr de cont pentru donatii. Sa cumparam apa, si alimente si sa mergem cu ele la sinistrati. Totul bineonteles cu chitante si facturi.

P.S: Cu atat mai mult cu cat in urma cu ceva timp nu am reusit sa ne miscam, acum sa dam dovada de solidaritate. Eu unul sunt deschis la orice idei
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde wanna » 29 Iul 2008, 19:19

$1 scrie:$2aca aveti incredere si vreti pot sa dau pe PM nr de cont pentru donatii. Sa cumparam apa, si alimente si sa mergem cu ele la sinistrati. Totul bineonteles cu chitante si facturi.

P.S: Cu atat mai mult cu cat in urma cu ceva timp nu am reusit sa ne miscam, acum sa dam dovada de solidaritate. Eu unul sunt deschis la orice idei

vezi ca trebuie sa anunti la banca unde ai contul ca se vor primi bani mai multi pe contul tau ... sa nu te bage la "spalare de bani" :D

PS: daca se hotaraste sa se trimita bani in contul tau, astept un PM cu IBANUL
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde adicristea » 29 Iul 2008, 19:28

$1 scrie:$2u sunt de acord sa donam fiecare min 20-30 lei, dar cred ca titularul contului ar trebui sa fie din BC ca sa poate sa ii scoata si sa mearga apoi sa cumpere alimente. Nici eu nu cred ca au acum nevoie de haine. mancarea si apa sunt mai importante!

Eu am un Card la BRD pe care nu-l mai folosesc de o luna, a fost card de salariu. In cont este 0, intre timp am schimbat serviciul si banca, deci sta degeaba. Avantajul lui este ca are dobanda mica la retragere si la transfer bancar. Alt avantaj este ca pot fi tranzactionati pana la 20.000RON dintr-o data, spre deosebire de ING unde nu pot decat 6.000 (la doua zile). Nu mi-e greu sa-l scriu aici, numai sa spuneti. Totusi, vorba Oanei, trebuie si un cont din Bacau pentru a putea transfera.

Propun sa strangem intr-un cont, indiferent care, pana vineri; vineri dupa-amiaza se face transfer spre un cont din BC, iar persoanele de acolo vor scoate banii si ii vor folosi cat mai bine.

Astept o veste cat mai curand, o sa scriu detaliile contului direct pe forum pentru ca nu stau sa verific mereu mesajele private. Propun si ca un moderator sa puna in PRIMUL mesaj detaliile contului, astfel cei care intra pt prima oara in acest topic sa vada numarul contului. As mai propune ca, odata ce se stabileste in ce cont se strang banii, FIECARE mesaj sa contina, la sfarsitul lui, detaliile astea!!
Imagine
adicristea

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 19:31

avantajul era ca banii pot fi scosi direct la bacau, cumparat de aici tot ce trebuie si trimis de aici. Oricum decideti, ma supun majoritatii si ajut cat pot.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Alen » 29 Iul 2008, 19:37

$1 scrie:$2Stam si ne uitam la stiri, ne vedem de ale noastre, viata-i frumoasa, nu?!!

esti sigur ?
eu, de exemplu, am contribuit deja cu bani la servici, pentru ca am foarte multi colegi din comunele respective (sau care au parintii acolo) si se incearca din partea noastra o actiune de ajutorare a sinistratilor, atat cat putem fiecare
diferenta consta in faptul ca nu am scris pe forum acest lucru
acesti oameni au nevoie intr-adevar de ajutor
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Ludicass » 29 Iul 2008, 19:50

SFAT: pentru depunerea de bani in cont folositi ALIMENTAREA DE CARD.

Marius.. la ce banca ai contul? Spune-mi si iti zic ce date ai nevoie pentru alimentare. Le poti pune pe forum, fara probleme. Cele mai multe banci nu percep comision pentru ALIMENTAREA DE CARD. In plus, este si cea mai rapida modalitate de transfer. Banii ajung in numai citeva ore in cont. Alimentarea dureaza 5 minute si se face de la orice sucursala a bancii respective, indiferent de localiate.

ELEMENTE SIGURANTA: Deponentul primeste de la sucursala unde face alimentarea o recipisa care dovedeste suma depusa, contul si numele titularului de cont, persoana care a facut depunerea, ora si data depunerii. sucursala/agentia bancii unde s-a facut depunerea.

ALEN:.. Daca si pe tema asta tu reusesti sa gasesti motiv sa circotesti si sa comentezi negativ, eu chiar nu mai am ce replica sa-ti mai dau. Eu sint foarte direct asa ca te intreb: Ce faci? Participi si tu la actiune ca fordist bacauan? Pui masina la bataie sa caram niste baxuri de apa minerala cu ea la amaritii aia? Sau sa inteleg ca tu ti-ai facut datoria civica si de om la servici... Inca ceva, indiferent de raspunsul tau, hai sa lasam certurile si comentariile pe mai tirziu. Altele sint prioritatile acum.. Mersi de intelegere!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Maddogul » 29 Iul 2008, 19:54

Bon deci s-a stabilit CONTUL LUI MARIUS COCIORVA VA FI CONTUL DAT PE PM.
Daca trimiteti banii in orice alt cont nu se vor stii de ei.
Vreu si eu contul
Asta in faza 1
In faza 2 se va organiza un punct de colectare in Bucuresti ceilalti din tara vor trimite colete direct la bacau cu Curier Rapid va rog sa ajunga in timp util
Rog pe cei care fac drumul Bucuresti Bacau si vor sa ajute sa lase datele de contact ca sa-i putem suna sa vina sa incarce fiecare ce poate
Eu nu pot sa ma ocup fiindca plec din Bucuresti Vineri DImineata insa daca nu se ofera nimeni dintre ADMINI MODERATORI vom gasi pe cineva
Propun o intalnire seara dupa orele 20.00 unde hotarati si unde se vor aduce toate pachetele eventual un mic tur de Bucuresti pt fiecare sector
Cu Stima
Kuga 2.5 Duratec PHEV 225 CP 2022 St-Line X
Kuga 1.5 Ecoboost 182 CP 2018 Titanium X,
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97

Maddog Garage
Maddogul

Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
VIN: WF0FXXGAGFRA56025

Mesajde mariuscociorva » 29 Iul 2008, 19:56

Am cont la Banc post , la brd si bcr. Dar prefer sa il folosec pentru aceasta actiune pe cel de la bancpost pentru ca de pe celelalte imi platesc facturile si le folosesc zilnic.
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Următorul

Înapoi la Discutii libere/forum