Deturnez un pic discutia, pentru ca mi se pare ca daca intr-adevar ceea ce se vrea sa se faca, se va intampla, putem sa "turn off" Romania si sa emigram.
"
BREAKING NEWS - FMI cere Guvernului să crească TVA la 24% şi cota unică la 20%. Variante de lucru: TVA de 21% de la 1 iulie sau TVA de 21-22% în 2011
BREAKING NEWS - FMI cere Guvernului să cească cota unică la 20% şi TVA la 24%
UPDATE 1 - Vlădescu: Se discută mai multe variante. Nu s-a propus creşterea TVA de la 19% la 25%
"Se discută mai multe variante. S-au discutat şi ieri şi alaltăieri", a afirmat Vlădescu întrebat dacă FMI a cerut majorarea cotei unice la 20% şi a TVA la 25%.
El a negat însă că ar fi fost propusă creşterea TVA de la 19% la 25%.
UPDATE 2 - Două variante de creştere a TVA: 22% la 1 iulie sau 21-22% anul viitor"
textul este din GANDUL, tot articolul aici
http://www.gandul.info/news/breaking-ne ... 11-6088999Mi se pare mie sau incet incet intram in colaps?!
1. micsoram salarii;
2. dam afara oameni;
3. nu investim nimic in privat, economia se duce;
4. salariati afara = impozite si taxe mai mici la Buget=mare prostie;
5. compensam prostia cu alte taxe;
6. facem cota de TVA 25 % si cota unica de 20 si rezolvam. CE?!
Cam toate s-au scumpit, daca punem si TVA mai mare se vor scumpi si mai tare... Daca marim cota vom primi si mai putini bani. Voi realizati cine ne conduce?! Cine conduce tara asta?! Sunteti siguri ca sunt guvernanti?!
Sa imi bag picioarele cu cine i-o mai vota VREODATA!! Si daca votez cu Gigi Becali si nu mai votez cu PDL!! In veci si pururea amin!
Acum chiar ca:
It's now safe to turn off Romania