ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Nu pot, ma, au vorbit cu oamenii aia, se intalnesc direct la stadion, nu se face una ca asta la prieteni. Imi pare rau, nu am ce face, ramane sa sper ca se poate uita.
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: Discutii in gashca
01 Apr 2009, 16:55
apropo Dana, avand in vedere ca a aflat despre tine, ne-a zis ca in momentul in care o sa iasa de la vestiare, o sa iti zambeasca! sa te uiti la el! in alta ordine de idei, unde vedem meciul?
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: Discutii in gashca
01 Apr 2009, 17:47
i-a dat drumul (la mamaliga) si-a fugit...
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2De aici:
$1 scrie:$2at p-aci sa murim Eu si Maximilian cel FRUMOS
Pai era vorba de Fordescu si Maximilian cel Frumos. cred ca a sarit peste Maximilian si a tras concluzia: Fordescu cel Frumos (si cu buzunarul gros) - pentru sesiunile de shopping. ca nu e musai sa fie fotbalist daca are ceva avere
Ultima oară modificat de shine pe 01 Apr 2009, 17:49, modificat 1 dată în total.
Da, aia e, bv Almanahe! Alt baiat inteligent, manca-l-ar tata pe el!
shine, in primul rand am impresia ca tu nu prea urmaresti topicul asta. Ia mergi doua pagini in urma si citeste toate mesajele. In al doilea rand, nu voi comenta in nici un fel afirmatia Danei. Pt ca sunt inteligent, ma!
PS. Prima melo e cu Dorna. A doua e pt tine si requiem. We're BAAAAAAAAACK!!
Sterge quote-ul Ca eu am sters a doua melodie ca dupa aia am vazut de la ce film e! Tare as vrea sa stiu de unde stie AdiCristea de filmul asta si/sau cat a plans cand l-a vazut
Ultima oară modificat de Alma pe 01 Apr 2009, 18:03, modificat 1 dată în total.