ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

14 Apr 2008, 12:04

$1 scrie:$2ai vineri pe la 4:30 pe la pipera tunari la sensgiratoriu OMV0 un fiesta Ph-02-Lex cam suparat o alegra asa :D , azi de dimineatza era parcat in fata la startia de metro semanatoarea :P....Sambata dupa-amiaza am vazut un Focus C-max B XX TBT parca..prin BUsteni
:D cred ca la plimbare :P

Fiesta e a lui Maddogu' C-Max-ul e al lui Smiley.

14 Apr 2008, 12:49

azi ora 12:50 darian si al lui seteu' tocmai intra pe strada Sf. Maria...BUSTED!!!

14 Apr 2008, 15:49

La unirii pe la 14-15 un mondeo cu sticker și autocolant. B-xx-evr or something. :) Avea bara găurită stânga spate.

14 Apr 2008, 16:31

$1 scrie:$2a unirii pe la 14-15 un mondeo cu sticker și autocolant. B-xx-evr or something. :) Avea bara găurită stânga spate.

gaurita sau lovita pe dreapta spate???

14 Apr 2008, 16:46

Găurită/lovită dreapta spate, pardon. Și parcă erau 3,4 oameni în mașină o domnișoară blondă pe locul dreapta spate :D
LE: tu erai Mario :P

14 Apr 2008, 16:50

$1 scrie:$2ăurită/lovită dreapta spate, pardon. Și parcă erau 3,4 oameni în mașină o domnișoară blondă pe locul dreapta spate :D

eu eram :)) da eram doar cu 2 domnisoare, iar blonda era dreapta fata si bruneta dreapta spate :))

14 Apr 2008, 17:04

$1 scrie:$2.. mondeo cu sticker și autocolant...

si sticker si autocolant ?? :D

ontopic: azi la 9:35, colegu cata23 se taraia in coloana de masini, la Marasesti

14 Apr 2008, 18:28

Scuzați am avut un necaz în familie si creierul meu e un pic pe invers :|

14 Apr 2008, 18:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ăurită/lovită dreapta spate, pardon. Și parcă erau 3,4 oameni în mașină o domnișoară blondă pe locul dreapta spate :D

eu eram :)) da eram doar cu 2 domnisoare, iar blonda era dreapta fata si bruneta dreapta spate :))

care e secretul? cum reusesti? :)) :P

14 Apr 2008, 20:25

Azi am dat de @tt@ck pe niste stradutze prin zona Piata Muncii.. 2 ST-uri albe cu dungi albastre..:)

14 Apr 2008, 22:18

$1 scrie:$2azut vineri pe Calea Mosilor bogdanv...eu eram pe dreapta, cu avariile puse, asteptam consoarta :-"

recunosc: si eu vazut pe tine...trecut de tine si nu oprit din cauza de aglomeratie...ma duceam la sarata monteoru unde statut peste uichend.
placut ca vazut tu la mine si eu la tine! toate bune!

14 Apr 2008, 23:12

GL-05-RET...
A iesit in Stirbei Voda, apoi la stanga pe Plevnei pana pe la Izvor...
Stiker on.

15 Apr 2008, 00:23

vazut azi pe la 18:00 un new mondeo cu nr B 75 JB... cumva, faceam amandoi dreapta de pe M Bravu pe Gh Patrascu, i-am dat flashuri si in loc sa opreasca a fugit mai tare :))

15 Apr 2008, 07:45

$1 scrie:$2azut azi pe la 18:00 un new mondeo cu nr B 75 JB... cumva, faceam amandoi dreapta de pe M Bravu pe Gh Patrascu, i-am dat flashuri si in loc sa opreasca a fugit mai tare :))

eu cred ca ma urmaresti :D ....scuze dar nu am vazut .......probabil eram concentrat la trafic .. :D

15 Apr 2008, 08:50

Asera cand mutam masina, m-a acostat bogdanv cu bobmonica lui, pe cand trecea prin fata casei unde locuiesc!
Am stat putin de vorba!
:D

15 Apr 2008, 10:25

$1 scrie:$2zi am dat de @tt@ck pe niste stradutze prin zona Piata Muncii.. 2 ST-uri albe cu dungi albastre..:)

Imi pare rau ca nu am avut timp sa discutam putin, insa ma grabeam sa ajung la munci sa imi rezolv treburile cat mai repede.
Tot in aceeasi zi m-am intalnit si cu domnul Ludicass in Bacau...
L-am luat prin surprindere si am stat la un pahar de vorba.

O sa postez si o poza daca reusesc.
FiÅŸiere ataÅŸate
doi fieste este.JPG
:)

15 Apr 2008, 17:08

vazut azi 2 bucatzi:
#1 octav_m, in poli: dupa ce ca te uiti la filme xxx mai si furi masina parintilor ... tz tz tz [-X
octav.jpg

#2 bogdanF, pe la unirea: nici nu m-a bagat in seama. sufera mai ceva ca elton john de cand are 2 masini. am claxonat, am tzipat, am aruncat cu hartiutze, el nimic... trebuia sa imi scot tricoul si sa ma lipesc cu sanii de parbrizul lui k sa ma bage in seama...urat mosh [-X
elton.jpg

15 Apr 2008, 18:03

:D n-am furat-o...am imprumutat-o :)) :P

15 Apr 2008, 18:21

$1 scrie:$22 bogdanF, pe la unirea: nici nu m-a bagat in seama. sufera mai ceva ca elton john de cand are 2 masini. am claxonat, am tzipat, am aruncat cu hartiutze, el nimic... trebuia sa imi scot tricoul si sa ma lipesc cu sanii de parbrizul lui k sa ma bage in seama...urat mosh [-X

Asa?
FiÅŸiere ataÅŸate
ionutz_sani.jpg

15 Apr 2008, 19:11

=)) Să mă înec cu Red Bullu :))

15 Apr 2008, 19:18

ce combinatie ideala =)) =)) =))

15 Apr 2008, 20:11

Deci eu o să-mi montez senzori perimetrici și camere de supraveghere pe mașină cu fața lui ionuț si nr lui de înmatriculare ca să nu mă trezesc cu sânii lui pe parbriz :))

15 Apr 2008, 22:25

Sunteti mortali!

16 Apr 2008, 09:11

=))=))=))=))=))=)) era sa ma innec cu SHOTul :)) la munca aici era sa mor...ma dau asta afara la cat rad

16 Apr 2008, 09:11

=)) =)) :)) :))
@alexandrusavu: pai daca ajungi ca domnul bogdan ... primesti acelasi tratament 8-|

16 Apr 2008, 09:19

L-am vazut azi pe 13 septembrie (bucuresti) pe un co-forumist cu B-72-YRJ, "alexandrusavu", mi-a taiat un pic fata, dar am pp ca vrea sa vad sticker-ul mai bine si d-aia. :)
In fine, ne-am salutat si gata.

16 Apr 2008, 11:20

Nu ai folosit sanii, da?

16 Apr 2008, 13:04

$1 scrie:$2-am vazut azi pe 13 septembrie (bucuresti) pe un co-forumist cu B-72-YRJ, "alexandrusavu", mi-a taiat un pic fata, dar am pp ca vrea sa vad sticker-ul mai bine si d-aia. :)
In fine, ne-am salutat si gata.

phiuuuu, el s-a chinuit sa-si ascunda numarul si tu i-l faci public :-t :)) :))

16 Apr 2008, 14:24

Un ST portovaleu , B-74-HBL (sau pe acolo). E de-al nostru? :D

16 Apr 2008, 14:45

este vreun membru din oradea ca eu ma simt cam singur :( pe aici fara consateni :))
Răspunde