ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

15 Dec 2009, 12:29

Azi sunt fericit ca ninge.

15 Dec 2009, 13:49

Eu nu, ca se circula infernal :(

15 Dec 2009, 15:54

Noi sa fim sanatosi... oricum se circula ca un xur. O muzica buna, calm si multa atentie. Un bulgaras, un ceai fierbinte. Relax... viata e prea scurta sa fim suparati din cauza traficului.

Nu uitati manusile fesul si fularul...

15 Dec 2009, 16:07

Sa sti ca ai si tu dreptate, dar ai uitat sa mentionezi si blonda/bruneta ( dupa preferinta) din dreapta :D :)

15 Dec 2009, 18:12

Sunt fericit ca incepand de ieri, familia mea s-a marit cu inca un membru!! =D>
A venit Moshu mai devreme anu' asta si ne-a adus o bebelusa cu numele de "ALEXANDRA"!! :D

15 Dec 2009, 18:18

cum se zice... felicitari si sa va creasca mare !

15 Dec 2009, 20:40

sa va traiasca puiuta, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii!!!
stiam eu ca nu te pot deranja ieri cand am trecut prin valcea... :D
sa va vedem socri mici!!!

15 Dec 2009, 20:59

$1 scrie:$2unt fericit ca incepand de ieri, familia mea s-a marit cu inca un membru!! =D>
A venit Moshu mai devreme anu' asta si ne-a adus o bebelusa cu numele de "ALEXANDRA"!! :D

Sa-ti traiasca, si sa fie sanatoasa!!! Si bine inteles si voi pe langa ea! <:-P <:-P

20 Dec 2009, 22:45

bucuros ca am ajuns cu bine acasa dupa un patinaj de 5 ore jumate pana la capitala si inapoi, cu viscol crunt pe ultimii 25 km, de credeam ca nu mai ajung! am mers pe urmele celui din fata care, daca o lua pe aratura sigur il urmam...
oricum, cei cu lamele au intrat destul de repede in actiune, la intrarea in oras m-am intalnit cu 3 masini care intrau in nameti! =D>

20 Dec 2009, 23:58

Va multumesc pentru urari!! =D>

22 Dec 2009, 23:30

Sunt fericit pentru ce au facut komandantur si Adicristea =D> :) ,baieti daca o sa ne intalnim vreodata va fac cinste nu cu o bere ci cu o naveta,jur,bravos domnilor =D> si cu aceasta ocazie va urez un sincer La multi ani de sarbatori :)

22 Dec 2009, 23:53

adica ce au facut?
( te referi la inchiderea acelui topic?)

si eu care credeam ca ai scris in cafeneaua fericitilor pentru ca ti-a raspuns "aia mica" ;))

23 Dec 2009, 00:15

Ei vezi de ce imi place mie de tine,ca esti desteapta :) :-*
A mica nu a dat inca un semn de viata,dar speranta moare ultima :D

23 Dec 2009, 01:24

Care aia mica ? L-ai prins in Craiova pe nea Vali , la inghesuiala ?

Topic inchis : A uitat sa spuna ca si-a luat si avertisment acolo, dar deh.... bucuria e prea mare... parca a castigat ceva...

24 Dec 2009, 03:52

Ete fleoshc,de parca cine stie ce mare eveniment e avertismentul asta,nu ma intereseaza de el,ce am avut si ce am pierdut,nimic :))

24 Dec 2009, 08:11

$1 scrie:$2unt fericit ca incepand de ieri, familia mea s-a marit cu inca un membru!! =D>

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

01 Ian 2010, 16:50

Multumesc domnu' Ciprian!! :D

Cu respect!

04 Ian 2010, 01:48

Sunt fericit ca maine ma duc la munca,de cand astept... :) :) :) :D/

04 Ian 2010, 01:55

Eu, personal, nu vad nici o fericire in faptul ca maine (azi), ma duc la munca. :))

04 Ian 2010, 02:09

Matale poate nu taticule,dar eu de abia asteptam ca nu am ce face acasa si cand muncesc ma simt bine,poate ca sunt eu mai ciudat dar nu imi place sa stau si sa nu fac nimic,pentru ca mi-a placut de mic sa muncesc :),si nu e bine sa stai acasa ca toci bani :))

04 Ian 2010, 02:18

Daca stau acasa, nu toc bani. Bani-i toc daca ies in oras. :D

04 Ian 2010, 14:05

sunt fericit ca mi-am revazut familia la nivel complet dupa 2 luni de zile..
superb!

06 Ian 2010, 14:16

Avem un administrator care astazi isi serbeaza ziua de nastere,este vorba de Ionut.

Sa ne traiesti Maria-Ta si LA MULTI ANI. :)

L.E. A nu se face confuzie,nu e vorba de Sf. Ion ci de zi de nastere.

06 Ian 2010, 19:44

La multi ani si din partea mea!!! Si pentru maine!! :D

06 Ian 2010, 20:00

Sunt fericit ca maine e ziua sotie,in afara de Valentina o mai cheama si Ioana si cu aceasta ocazie ii doresc multa sanatate si restul mai vedem. :)
Urarea este facuta atat ei cat si tuturor sarbatoritilor:

LA MULTI ANI. @};- @};- @};- @};- @};-

06 Ian 2010, 20:18

Baaaaiiiiii!!!! Tu lasa urarile scrise aici!! Pune mana si dute maine si cumpara-i un brat mare de flori si zii ca jumate sunt si din partea mea. Si poti sa o si pupi din partea mea si sa-i spui si La Multi Ani!! din partea mea. @};- @};- @};- @};- @};-

PS. Cumpara-i si-o ciocolata din partea mea. Ne calculam noi cand mai trec pe acolo. :D

06 Ian 2010, 20:23

Va multumesc frumos pentru flori si ciocolata. :)

06 Ian 2010, 23:19

Sarutmana nashe,LA MULTI AAANI...pentru maine,sanatate maxima si fericire ca stii matale (restul se cumpara) :) <:-P <:-P <:-P ~:> ~:> ~:> :D/ :D/ :D/ <:-P <:-P <:-P
Si din partea mea multi @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

La multi ani si pentru Ionut si toti Ionii si Ionele de pe forum si nu numai <:-P <:-P <:-P @};- @};- @};-

07 Ian 2010, 17:26

La multi ani, bibanica40!!! @};- @};- @};- @};- @};-
precum si tuturor ionilor!!!

07 Ian 2010, 18:37

La Multi Ani, d-na Ioana (bibanica40) ! :-*
Răspunde