ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
03 Aug 2008, 23:08
Aveti grija cum dansati prin masina
http://traficul.org/?p=737
04 Aug 2008, 21:44
filmuletul asta a mai fost postat acum vreo 8 luni de adispan sau officer.
07 Aug 2008, 09:50
mi-aduc aminte de copilarie...explozii cu carbid...
voi ati incercat? poate da sau nu...
dar nici chiar asa:
http://www.break.com/index/huge-metal-c ... sions.html
07 Aug 2008, 10:08
Nu aveam suficient carbit noi.
08 Aug 2008, 09:00
Incredibil. Eu ii inteleg pe retardatii aia cu 2 clase ca nu pot sa isi dea seama unde trebie pus un semafor si unde un semn. Dar de aia care ar trebuii sa ii supravegheze ce sa mai zic ?
08 Aug 2008, 09:21
Bank Robber !?!Oare ce ti se poate intampla daca mergi "echipat" asa intr-un magazin din Ro ?
08 Aug 2008, 09:40
Mai intai te impusca. Apoi nu prea mai conteaza.
08 Aug 2008, 10:14
Exagerati putin. Cei care circula prin Bucuresti stiu ca respectivele semafoare nou-montate NU sunt inca functionale, exista unele vechi ce merg. Astea noi fac parte din mult-discutata retea "inteligenta". Atunci cand le vor da drumul, cu siguranta vor muta si semnul, asta si pt ca semafoarele vechi vor disparea. Cand e sa blamam Politia si Administratia Bucurestiului o fac cu cea mai mare placere, aici nu e cazul!
08 Aug 2008, 12:10
A iesit o mare bulibaseala cu semafoarele astea. In intersectia de la Academia Militara cu Panduri (spre Razoare) sunt acum doua randuri de semafoare (alea vechi care functioneaza si astea noi care nu). Daca treci pentru prima oara p-acolo nici nu stii la care sa te uiti.
08 Aug 2008, 12:19
La alea care sunt aprinse, ma gandesc?
08 Aug 2008, 13:07
Un site pe care-l urmaresc saptamanal

Merita...
http://www.pitzipoanca.org
08 Aug 2008, 13:59
Si care devine din ce in ce mai "pitziponcos" el insusi. Au inceput sa pune si poze simple, facute de oameni normali. La ei, cine are un iPhone sau se fotografiaza in camera de hotel de 4 stele e "cocalar" sau "pitzipoanca".
08 Aug 2008, 14:37
$1 scrie:$2i care devine din ce in ce mai "pitziponcos" el insusi. Au inceput sa pune si poze simple, facute de oameni normali. La ei, cine are un iPhone sau se fotografiaza in camera de hotel de 4 stele e "cocalar" sau "pitzipoanca".
Pai e, daca-si pune acele poze pe net.
08 Aug 2008, 14:44
Ca ce chestie? Eu daca imi fac un site in care imi adaug pozele personale astfel incat matusa din America sau unchiul din Honolulu sa le poata accesa, iar cand nu sunt acasa, pe calculatorul propriu, sa pot arata prietenilor anumite poze, de ce e o atitudine de "cocalar"? Cred ca s-a cam exagerat cu chestia asta. Uita-te la X5-urile alea cu eleron sau chiar pe site-ul mai sus numit cum se imbraca unele sau isi fac poze "sexy" cand lor le atarna burtoiul 25 de cm pe afara. Dar cand ai poze de familie si vrei sa le impartasesti cu altii e problema ta. Si mai e ceva, sunt taaaaaare curios cum arata "bad_pitzi" aia (cea care adauga poze pe pitzipoanca.org) de se ia ea de toata lumea.
PS. Tu ai poze numai din fata sau profil, cu fundal negru? Nu pozezi niciodata nimic pe unde te duci?
08 Aug 2008, 15:01
$1 scrie:$2..
Pozez, dar de obicei pe altii

Le pun pe net, dar nu vizibil

Cat despre pozele de pe site, pana acum nu am dat de niciuna care sa nu-si merite spatiul alocat pe acel site. E drept, nu toate sunt PIZIPOANCE (a se vedea tanti bronzata cu urme de maieu ce acum are o rochie de seara fara spate), dar site-ul are ca tema in primul rand prostul gust de a te afisa in public / pentru pozare.
08 Aug 2008, 15:16
Stiu, dar din dorinta de senzational (sau din lipsa de subiecte) au inceput sa pune poze care nu isi au locul acolo.
08 Aug 2008, 15:30
$1 scrie:$2tiu, dar din dorinta de senzational (sau din lipsa de subiecte) au inceput sa pune poze care nu isi au locul acolo.
Care ? Poti sa fii o idee mai precis ?
08 Aug 2008, 15:57
Da, primele 4 poze de
AICI. Sau
ASTA de pe celalalt site. Sau
ASTA. Dau si explicatiile, daca e necesar. Mai sunt si altele despre care se poate comenta.
PS. Au mai sters din articole.
08 Aug 2008, 15:59
O porcarie de site. E drept ca ma amuz rau de tot, dar administratorul site-ului sunt de toata jena.
08 Aug 2008, 16:01
Sunt multe puse aiurea, iar cu un comentariu ironic deja ti se par amuzante.
http://pitzipoanca.org/2008/07/cuplu-de ... l#comments
08 Aug 2008, 16:21
Hai ma baieti ca in pozele alea gasesti prost gust de colectie!
Voi chiar aveti rabdare sa cititi ce scriu gagicile alea in comentariile lor? Eu unul nu le citesc pentru ca m-am prins ca exagereaza si fac exercitii de mistocareala...deh...in noapte orice pisica pare leopard...
Dar pozele sunt COOL...