@ Alen, ia baga tu niste chestii concrete, in care eu am facut ceea ce ai zis tu, da' direct, cu citat; si dupa aia, vin si eu cu citatele mele, pentru ca tu, care imparti warm-uri in stanga si in dreapta, presupun ca esti un tip foarte echitabil !
Si, cum vine treaba asta? Daca nu e musai cineva de acord cu ce ziceti voi pe aici, inseamna ca se da superior? Concret, citate daca ai, dar nu interpretari intoarse pe toate partile. Pana una alta, aici s-a adunat un grup care arunca cu invective la adresa religiei/bisericii si, cine nu e pe sistem, gata, se da superior, si, mama, mama, ca prost e ca are alte pareri.
Explica-mi tu, ca moderator, ce ai inteles din ce s-a scris pe aici? Nu cumva am fost luati "in punga" noi astia care am venit si cu alte opinii? De ce crezi ca am intrebat daca stie cineva sa poarte o discutie obiectiva? Asata inseamna ca ma dau superior?
Si, chiar asa, daca te face pe tine sa te simti bine, baga mah cate ban-uri vrei tu! Crezi ca ma costa intretinerea mai putin daca imi dai sau nu ban-uri?
A, si inca ceva, cu "bai nene" sa vorbesti cu cine iti place tie, pe la tine pe acasa, sau pe unde ai tu posibilitatea; daca o ai, fireste!
Si... ia inchide tu topic-ul sa ne arati cat esti tu de puternic!
Ha .