ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: cati fumatori suntem....

17 Feb 2008, 14:41

he he he ma ai de asteptat .....

17 Feb 2008, 14:57

$1 scrie:$2e he he ma ai de asteptat .....

mda din pacate ... :-w

17 Feb 2008, 18:01

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e he he ma ai de asteptat .....

mda din pacate ... :-w
si vad la profil si un moto ...,eu astept in primavara un GSXR 1000... ;) ;) ..nu mai am rabdare 8-}

18 Feb 2008, 12:48

@tomcat: nice ... sper ca nu esti incepator ... ca nu e normal sa te arunci din prima la un motor de 1000. si il iei carenat sau naked?

SCUZE DE OFFTOPIC

18 Feb 2008, 14:21

$1 scrie:$2tomcat: nice ... sper ca nu esti incepator ... ca nu e normal sa te arunci din prima la un motor de 1000. si il iei carenat sau naked?

SCUZE DE OFFTOPIC

off--sunt incepator intradevar dar imi asum riscul ....am mers cu moto dar nu cu miar ...,sper sa m zile destule :D

17 Mar 2008, 10:07

eu cred ca ar trebui sa incepem si o lista cu nefumatori...si cu delasatori (cei care s-au lasat)...eu ma inscriu ca si cel mai nefumator forumist....22 batuti in cuie fara vreo tigara in gura...

17 Mar 2008, 10:27

$1 scrie:$2u cred ca ar trebui sa incepem si o lista cu nefumatori...si cu delasatori (cei care s-au lasat)...eu ma inscriu ca si cel mai nefumator forumist....22 batuti in cuie fara vreo tigara in gura...

good for you.
eu pe 22 martie, fac 3 luni de cand nu mai fumez.
officer tu cum mai stai ?

17 Mar 2008, 18:31

Eu stau cu tigara in gura L-) dar am reusit sa nu mai fumez in WE decat vreo 3-4 tigari si in timpul saptamani am redus la jumatate... adica pana in 10 tigari pe zi... :-S

17 Mar 2008, 23:14

$1 scrie:$2u stau cu tigara in gura L-) dar am reusit sa nu mai fumez in WE decat vreo 3-4 tigari si in timpul saptamani am redus la jumatate... adica pana in 10 tigari pe zi... :-S

=D>
eu cand ma inscriu la cate un concurs cu halbe, le mananc....

18 Mar 2008, 09:42

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u stau cu tigara in gura L-) dar am reusit sa nu mai fumez in WE decat vreo 3-4 tigari si in timpul saptamani am redus la jumatate... adica pana in 10 tigari pe zi... :-S

=D>
eu cand ma inscriu la cate un concurs cu halbe, le mananc....

si eu m-as baga...dar eu prefer sa le golesc de continut.. 8-}

18 Mar 2008, 19:20

1 pachet pe zi .

20 Mar 2008, 10:38

1.5 PACHET PE ZI. VICIU

26 Mar 2008, 17:42

30 tigari zilnic...:(

26 Mar 2008, 23:11

1,5 pachete pe zi.Fumator inrait! :((

19 Iun 2008, 13:03

Si eu sunt fumatoare ... dar n-am avut curiozitatea sa numar cate tigari fumez... termin un pachet incep altut

19 Iun 2008, 17:07

si eu trag in jur de 1.5 pachete pe zi.. :(

20 Iun 2008, 17:26

daca imi deschid firma de pompe funebre, pot sa va inscriu pe lista de asteptare? (gluma :-" )

23 Iun 2008, 18:27

2p pe zi ... si destul de tari ...

24 Iun 2008, 06:05

$1 scrie:$2p pe zi ... si destul de tari ...

Cred ca uni din voi poluati mai mult decit masinile pe care le conduceti !! =)) =))

24 Iun 2008, 20:36

1.5-2.5 pachete / zi

Imagine

12 Dec 2008, 12:01

Fratilor... sunt in plin proces de renuntare la fumat.

Am biroul si masina burdusite cu tic tac, guma, bombonele de toate felurile, nicorette guma de mestecat si tigari din plante. A trecut o saptamana si totul e bine. Daca simt nevoia de tigara bag repede o guma cu nicotina si o tigara din plante si imi trece. Primele 3 zile au fost crunte dar acum chiar nu mai simt nevoia sa fumez.

12 Dec 2008, 12:10

felicitari, continua, nu te lasa.
daca simti ca nu te mai abtii, ne chemi de urgenta si te legam fedeles :) aici glumesc.

12 Dec 2008, 13:22

@officer

A 3-a si a 4-a saptamina sint crunte;vorbesc din proprie experienta
Nu ceda, felicitari

12 Dec 2008, 13:37

Ok. Multam de heads on... le astept. Sunt determinat 110% sa ma las. La momentul asta prefer sa ma dau cu capul de un zid decat sa mai bag tigara in gura.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMAGE_006 (Large).jpg

12 Dec 2008, 13:57

Eu sunt un bou!!!!! :((

Nu imi dati suspend ca am argumente! =))

Fumez doar la serviciu, am reusit performanta de a nu fuma atunci cand mai beau (in timpula liber vorbesc).

Mor de oftica, sunt dependent psihic si imi displace senzatia de dupa fumat.

12 Dec 2008, 14:09

$1 scrie:$2k. Multam de heads on... le astept. Sunt determinat 110% sa ma las. La momentul asta prefer sa ma dau cu capul de un zid decat sa mai bag tigara in gura.

Mah Officer , nu-s cam multe alea ? Nu cumva sa trebuiasca sa te apuci de alcool ca sa poti sa scapi de tic-tac si nicorete ... :D =))

Io m-am lasat de fumat pe la 5 ani ! :))

12 Dec 2008, 14:22

Esti pe drumul cel bun Officer! Felicitari si succes in continuare; e greu, dar merita. Cine crede ca fumatul nu scurteaza viata, se inseala amarnic; daca de viata lui nu-i pasa, sa se gandeasca macar ca la fiecare tigara aprinsa scurteaza viata celor dragi care sunt in jurul lui si fumeaza pasiv.

Am renuntat la fumat de vreo 14 ani.

12 Dec 2008, 14:44

$1 scrie:$2a se gandeasca macar ca la fiecare tigara aprinsa scurteaza viata celor dragi care sunt in jurul lui si fumeaza pasiv.

Exact!
De-asta nimeni n-a vazut-o niciodata pe sotia inspectorului Colombo!

:D

Officer,

La mine a functionat cu apa. Cand simteam nevoia sa aprind o tigara, ma indopam cu apa minerala light (Tusnad verde, Perla Harghitei verde, etc.) Am trecut si prin 3 litri de apa pe zi in primele doua saptamani.
Si ca sa-mi reduc stresul, n-am spus absolut nimic sotiei si familiei despre intentiile mele.

12 Dec 2008, 15:21

Sa-l stimulam si cu un premiu ? Un post caldut de moderator ceva :P

12 Dec 2008, 15:22

Multumes tuturor de sfaturi.

Escargot ia-ti tigari din alea de ierburi. E 15 ron pachetul la orice farmacie.

Da cornelus.. la cutia cu nisip ca sa nu fiu stresat :)
Răspunde