ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
20 Apr 2008, 19:33
gata domnule mario, esti la discutii libere....
20 Apr 2008, 21:55
misto faza: faci click pe "Intalnire la Bucuresti" si cand dai pagina, esti la "Discutii in gasca"
ce ti-e si cu tehnologia asta.......
20 Apr 2008, 22:48
inca asteptam raspunsul lui mario, era iubita geloasa????
21 Apr 2008, 08:21
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2uite ma ca si baietii se umfla in pene ... deci domnule mario vrei sa ne dai de inteles ca esti model?
Nu ma umflu in pene !!!

si nici model nu mai sunt de cativa ani!!!

era o oferta pt adi...
marioo...si d c te ai lasat ?? Era iubita geloasa?

Chiar m-am mirat ca ai reusit sa te abti atat de mult

....geloasa!!! Neah nu are de ce sa fie geloasa si daca stau bine sa ma gandesc in perioada aia nici macar nu eram cu ea...
21 Apr 2008, 08:26
$1 scrie:$2nca asteptam raspunsul lui mario, era iubita geloasa????
Scuze ca am raspun cu intarziere

..am fost la intanirea de noapte si dupa am dormit ca am umblat aproape toata ziua cu darian, iar acum am prins o pauza la munca si am postat
21 Apr 2008, 13:19
am lansat si eu o intrebare...care a fost mutata....daca aveti vreo idee, as fi mai mult decat fericit
viewtopic.php?f=29&t=15112
28 Apr 2008, 10:29
Pe langa urarea de Sarbatori Fericite (impreuna cu "1 Mai Muncitoresc"), as dori sa-i urez "
LA MULTI ANI!" lui
darian a carui zi de nastere a fost chiar in ziua de Paste! Multa sanatate, sa aiba grija de el, de cei dragi si de "portocala" si drum bun fara incidente, oriunde ar merge!!
28 Apr 2008, 19:09
$1 scrie:$2e langa urarea de Sarbatori Fericite (impreuna cu "1 Mai Muncitoresc"), as dori sa-i urez "
LA MULTI ANI!" lui
darian a carui zi de nastere a fost chiar in ziua de Paste! Multa sanatate, sa aiba grija de el, de cei dragi si de "portocala" si drum bun fara incidente, oriunde ar merge!!

MERCI MERCI SE PARE CA NU POT SA SCAP FARA CINSTE LA URM INTALNIRE
28 Apr 2008, 19:37
$1 scrie:$2e langa urarea de Sarbatori Fericite (impreuna cu "1 Mai Muncitoresc"), as dori sa-i urez "
LA MULTI ANI!" lui

Cam tarziu iti urez si eu LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti
28 Apr 2008, 20:10
LA MULTI ANI!" lui

Asa se cam pare mestere...
La multi ani si de la mine...mai bine mai tarziu decat niciodata...
28 Apr 2008, 20:11
LA MULTI ANI!" lui

Asa se cam pare mestere!!!
La multi ani si de la mine!mai bine mai tarziu decat niciodata
09 Iun 2008, 14:48
nu s-a mai auzit nimic de cinstea aia...nu ca ar fi trecut deja 2 luni de atunci...
asteptam un kandle pe acilea de ceva timp...dar se pare ca nu apare...
17 Iun 2008, 23:45
dom'le la ce discutii s-a ajuns la topicul despre intalnirea din iunie.
lumea merge in Bamboo(nici nu stiu cum se scrie) altii chiar se distreaza gratis pe acolo. frumos.
io dau cu sapa din rasputeri insa nu-mi permit sa merg in bamboo. nici nu stiu unde este aceasta locatie. cred ca daca voi afla, voi merge intr-o seara sa stau precum copii strazii cu nasul lipit de geam adulmecand la bunastarea altora.
18 Iun 2008, 00:41
$1 scrie:$2om'le la ce discutii s-a ajuns la topicul despre intalnirea din iunie.
lumea merge in Bamboo(nici nu stiu cum se scrie) altii chiar se distreaza gratis pe acolo. frumos.
io dau cu sapa din rasputeri insa nu-mi permit sa merg in bamboo. nici nu stiu unde este aceasta locatie. cred ca daca voi afla, voi merge intr-o seara sa stau precum copii strazii cu nasul lipit de geam adulmecand la bunastarea altora.
Nu ai ratat mare lucru...
18 Iun 2008, 08:13
btw: stiu care este pluralul substantivului "copil", substantiv articulat cu articolul hotarat in forma lui de plural.
18 Iun 2008, 09:34
Hahhahha... daca vrei sa vezi ce e pe la bamboo recomand pitzipoanca.org si cocalari.com cat si acest articol:
http://www.zoso.ro/2008/06/am-cravata-m ... onier.html
18 Iun 2008, 17:09
pana la urma stimata DANELA 1986 a venit la intalnirea din iunie? pt ca eu iar nu am putut onora cu prezenta si imi pare rau ca as fi putut avea ceva "entertainment". imi prindea bine ceva buna dispozitie.
27 Iun 2008, 10:40
$1 scrie:$2ana la urma stimata DANELA 1986 a venit la intalnirea din iunie? pt ca eu iar nu am putut onora cu prezenta si imi pare rau ca as fi putut avea ceva "entertainment". imi prindea bine ceva buna dispozitie.
Mda...ce pacat nu`i asa ?? lasa k poate la toamna ai ocazia
11 Mar 2009, 22:38
Da` n am flirtat maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....am facut si eu o gluma care este problema? ce numai voi sa aveti voie...si cum ati putea sa faceti asa ceva cand eu sunt singura fetita de aici ??V`ar lasa sufletul??
Va multumesc k nu arat nici de 20 ...anul asta fac 23 Quote
fetitza, ce mai ai tu de culoare rozalie exceptand rochia?
ce mai ai tu frumos si de culoare rozalie ?
ia spune tu aici la flacaii astia infierbantati!!!
11 Mar 2009, 22:52
Heiii....tu vrei sa -mi iau ban am impresia
am multe hainutze roz pt ca e culoarea mea preferata dupa alb
11 Mar 2009, 23:03
Baietelu la cofetarie: "Sarumana, aveti fanta roz?" "Da puisor, toate avem fanta roz..."
11 Mar 2009, 23:18
bai, ce naiba, sa pun un "numai 18+" sau "xxx" in titlu ??
11 Mar 2009, 23:51
$1 scrie:$2aietelu la cofetarie: "Sarumana, aveti fanta roz?" "Da puisor, toate avem fanta roz..."

SPONTAN!!!!
12 Mar 2009, 02:03
$1 scrie:$2..
tu inca ma iubesti?
Te iubesc in taina

......trebuia sa iubesc si eu pe cineva macar sa nu se mai zica degeaba ca m-am inscris in club ca sunt barbati multi

))
sa-mi spui cand mai vii la o intalnire a forumului ca sa stiu ca trebuie sa-mi fac baie si sa ma pregatesc pt roz.
tu pt ce culoare te vei pregati?
propun una mai cu pigment ! si hainele ce le am sunt faine !
ti-e frica de dentist? nu ti se pare aiurea cand iti baga lumina aia in gura?
$1 scrie:$2eiii....tu vrei sa -mi iau ban am impresia
am multe hainutze roz pt ca e culoarea mea preferata dupa alb

si dupa roz, ce culoare preferata mai ai? uitandu-ma la tine cred ca iti place si culoarea maro si ti-o recomand si eu cu caldura (cred ca 39 de grade celsius). nu ar trebui sa-ti lipseasca in nici o zi un accesoriu de aceasta culoare.
12 Mar 2009, 08:27
Aloooo... ce e cu insinuarile astea pe aici.. va rog sa incetati.
12 Mar 2009, 08:30
De ce, maestre? Pentru asta era topicul, discutii in gashca. Poate are telefonul roz

.
12 Mar 2009, 11:29
$1 scrie:$2e ce, maestre? Pentru asta era topicul, discutii in gashca. Poate are telefonul roz

.
Baiii voi nu sunteti intregi

. Telefonul roz? Al cui? a lu edit? Vezi ca cine stie la ce se mai gandeste lumea... sper ca nu e pe vibratie.
12 Mar 2009, 12:10
Eu ma retrag din discutie pt ca nu pot sa fac fata psihic la gradul de abstinenta a lui edit din moment ce eu zic de haine si el se gandeste la altceva...asa e cand nu ai succes
Bea Sprite!!:))))
12 Mar 2009, 12:18
hai mai Dana, chiar acum cand ne bucuram ca ai reaparut pe forum, te retragi...
Ultima oară modificat de
KomandantuR pe 12 Mar 2009, 12:28, modificat 1 dată în total.
Motiv: am modificat eu un cuvant. sa nu exageram