ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Old rock, metal, cam tot. Depinde foarte mult si starea in care sunt. Ex. Rolling Stones; Aretha Franklin; Led Zeppelin; The Beatles; Jimi Hendrix; Otis Redding; Nirvana; AC/DC; Metallica etc. (MUZICA BUNA zic eu !!!) De un singur lucru poti fi sigur cand mergi cu mine in masina: exclus manele.
Radio :- prea putin ....sa am o preferinta anume ...peste tot auzi mai mult reclame ( si nu dau in ei ca din asta traiesc si ei saracii ).
deea, kiss fm, magic fm, europa fm, profm dance...iar pe cd-uri, orice e stilat, ritmat, frumos(fiecare cu "stilatul"' "ritmatul" si "frumosul" lui ), atata timp cat nu e cu laude legate de vila, masina, copil( print/printesa), sabie, inel, cercel, purcel...
Yessss! Se pare ca am nimerit foarteeee bineee! ROCK! Incredibil cat de multi ascultatori de muzica buna..rock si muzica simfonica. Ma bucur sa aud asta!
Nici eu nu am cd si de aceea imi fac veacul pe CITY FM (apropo, voi n-ascultati postu' asta? E singurul care da rock aproape non-stop..e drept 75% e comercial , dar mai auzi si un "oldie but goldie" o data pe ora! Frecventa e 106.2 Mhz pentru cei interesati!!!)
Si mie imi place Nightwish, dar si Queen foarte mult, apoi Deep Purple, Metallica, Negura Bunget ( ), God, Pheonix, Cargo, Altar....Daca vreau sa ma linistesc, simfonica la greu..parca Muzical se cheama postul ala de radio de simfonica destul de bun.
Cat despre manele, pot arunca si eu niste pietricele spre nenea Cornel :):) (No offense!Ti-ai asumat deschis riscul asta!) M-am plicitisit de cate masini super am vazut cu geamurile jos si cu un gutzan sau salam urland cine stie ce banalitati! Pacat de masini!
...offtopic...
Ca veni vorba de faptul ca nu am cd ...
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2u din pacate am numai, un cass player si ascult radio .
vezi ca s-a inventat o scula mica si vioaie pe care o bagi in "bricheta " si cinta cintecele mp3 prin intermediul radioului ( emite pe o anumita frecventa radio )
...are cineva idee cum se cheama aparatul cu pricina?
se numeste fm transmitter si e o mare tampenie; tocmai scriam pe un alt post ca iti iei la 262 ron un cd-player mp3 LG din DOMO (http://domo.ro/Audio-Video/Echipamente_ ... _LAC-3705R) si esti mult mai castigat decat cu scula respectiva
am prin masina zeci de casete
prefer muzica mai ritmata si mai rapida
gen rock si nu numai
imi plac mult nightloosers din cluj
si zdub si zdob
in rest, queen, doors, u2, ss sputnik, genesis, iris, directia 5, vama veche
si mai fac si karaoke la melodii ca hotel cismigiu...
am teancul de cd-uri in torpedou ( cand nu mai am baterie pe ipod ) - beneficiez si de mufa auxiliara - dotarea mea preferata... ce pot sa zic... techno, minimal phunk, romanesti de cartier, straine de cartier, simfonica mai tare asa seara prin oras cand e mai liber si pot sa ma desfasor in arta "baletului" pe benzi, iar cu apropierea sarbatorilor colinde la semafor sa raspandesc joy in stanga si dreapta.... colegii de trafic apreciaza si mai zambesc in aglomeratie.... ( era tare daca masina era mai colorado red asa - ho ho ho!)....
sunt total dezamagit!
nu asculta nimeni DEPECHE MODE????? na las'ca ascult eu!!! la greu!!! piesa "behind the wheel"e chiar la fix pentru condus. mai merge si ceva house un ATB...
$1 scrie:$2unt total dezamagit! nu asculta nimeni DEPECHE MODE????? na las'ca ascult eu!!! la greu!!! piesa "behind the wheel"e chiar la fix pentru condus. mai merge si ceva house un ATB...
am io "101-live in pasadena" pe care il ascult in masina, in special la drum lung sau seara, la plimbarea cu blonda ...
Pentru mine muzica e fffff importanta pt starea care o am la volan! Asa ca daca vreau sa ajung undeva repede, caut un cd cu piese ritmate...ceva alert..sa am buna dispozitie si chef de alergat! Sa vezi atunci ce croshetez masinile in trafic..2 pe fatza, 3 pe dos...adica 2 prin stinga pe contrasens, 3 prin dreapta pe banda 1!!!
Ca stil muzical...anii 80 si 90....best (s)hits...orice era in topuri in perioada aceea! Din zilele noastre, mult dance si muzichie romaneasca...nu lipsesc din masina Holograf! Oricum, am selectiile mele pe cd-uri facute special pt masina...pe care le ascult in functie de starea pe care o am..sau pe care incerc sa mi-o creez!
PS: Despre manele...astea n-ar trebui ascultate in carutza cu coviltir?!
hai sa mai reinviem prezentul topic multumita lui Officer
Spre surprinderea mea si probabil si a celorlalti muzica are aceeasi influenta asupra mea ca si asupra lui Ludicass In Bucuresti, unde traficul devine din ce in ce mai stresant, prefer o muzica mai lenta care sa ma linisteasca ca: Buddha Bar
sau
sau
sau
Iar pentru drumuri lungi ceva mai antrenant: cu asta mergeam in Germania cu 200km/h
zilnic: 2pac, nwa, dre, snoop, puya..., in zilele-n sorite: bob marley, marvin gaye, ocazional: chemical brothers, fat boy slim, tiesto, spre seara rock vechi.
MaÅŸina: Ford Focus, 2003, 1.4, 75 CP, Moondust Silver (Metallic)
VIN: WF0AXXWPDA3J36968
Re: Pe ce muzica sofati ?
03 Oct 2008, 18:41
Eu ascult in masina House si muzica de pe VIBE FM ... Noua mea preferinta este "Play & Win - Slow Motion ( Extended Vers Club )" si a mai fii cateva: - Inna - Hot (Play & Win Club Version); - David Deejay Feat Dony - Nasty Dream (Vibe Fm Exclussive Radio Edit); - DJ NICK - Summer party (Instrumental MIX); - David & Dony - Sexy thing [Radio Version];
ac/ dc, dj tiesto, metallica, parazitii vb cuiva ca sa mearga injuraturile asta vara imi placea sa trag langa marocanii cu manele si sau muzica tare sa le-0 acopar pe a lor\ nomal e ceva heavy metal ,rage against the machine si cand ma simt f bine ascult valsuri si chiar si valsez:)
am ascultat zilele trecute annihilator, queensryche si alkatrazz cu malmsteen pe chitara. acum mi-am luat pentru saptamana viitoare black sabbath - tyr, faith no more si un malmsteen - fire and ice LONG LIVE ROCK'N'ROLL!