Daniel am glumit mai la ultima fraza

.Pai daca tu locuiesti cu chirie,si propertarul nu vrea sa montezi C.T. atunci e ok cu panourile radiante.Am vazut ca in articolul ala cu totul ar costa cam 5700 lei,cu tot cu boiler la un apartament cu doua camere...iar o C.T. te costa cam pana in 5000 lei,cel putin aici in Craiova,dar cum tu esti doar chirias,atunci mergi pe panouri.Eu am montat cateva,luate din Bucuresti de la o firma de le aduce direct din Germania,si pot sa spun ca la o distanta de 4 m de el simteam cum imi incalzeste piciorul prin blugi.
Nene
zvony A/C-ul portabil e bun doar ala care are furtun de evacuare de fi 100 sau 110 al aerului cald,si trebuie sa dai gaura de 100 sau 110 mm in camera unde sta A/C-ul portabil(gaura tre sa iese afara prin perete),si prin acea gaura introduci acel furtun.Partea misto e ca nu iti trebuie montaj,tre sa dai doar o gaura sau sa decupezi intr-un geam un cerc de 110 mm...dar partea naspa e ca tre sa dai acea gaura in orice camera il muti.
A/C-ul portabil care nu are acel furtun de evacuare nu e bun de nimic,e teapa curata,nu o sa poti niciodata sa faci 20 grade in camera cand afara vor fi peste 37 grade,de fapt nu stiu daca e in stare sa coboare macar cateva grade fata de afara.
Un A/C ca sa iti dea racoare in camera,undeva trebuie sa scoata caldura...deci ala portabil fara acel furtun nu poate sa iti racoreasca camera...e doar marketing sa vanda marfa...dar tu poti incerca,si ne spui si noua dupaia rezultatul