ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
21 Noi 2009, 13:15
Aveti idee, in Bucuresti unde pot vota cei din provincie?
Iar in gara?
21 Noi 2009, 13:15
Apropos, de ieri m-am hotarat, ma duc la vot si mai si votez (pe bune)

.
21 Noi 2009, 15:53
$1 scrie:$2veti idee, in Bucuresti unde pot vota cei din provincie?
Iar in gara?

se poate vota oriunde, pe liste speciale. eu am votat de fiecare data la prezidentiale la cea mai apropiata sectie. daca zic ca nu se poate, faci un pic scandal, ii pui sa citeasca manualul si or sa te lase.
21 Noi 2009, 19:13
Din presa:
$1 scrie:$2quot;Cei care se află duminică în tranzit prin altă localitate pot vota numai în secţiile speciale, abia după ce au declarat în scris pe propria răspundere că nu au mai votat şi nu mai au de gând să fac acest lucru. Secţiile sunt amplasate în gări, autogări, în campusurile universitare sau în spitale."
21 Noi 2009, 20:10
Nu merg pentru ca nu am cu cine sa votez. Sunt satul de politicienii nostri care de 20 de ani se schimba intre ei si pentru noi nu fac nimic.
21 Noi 2009, 20:29
Abia sunt in anul II la mediu si deja mi s-a "sugerat" sa votez cu ala de e cu mediu...dar eu tot cu "tribunu"...
21 Noi 2009, 21:39
Nu se mai poate vota pe liste speciale la orice sectie. S-au facut sectii speciale pentru cei care nu sunt la ora votului in localitatea de domiciliu.
21 Noi 2009, 21:58
stimabililor, votul este liber...votezi pe cine vrei si iese cine trebuie...
21 Noi 2009, 22:10
$1 scrie:$2veti idee, in Bucuresti unde pot vota cei din provincie?
Iar in gara?

În sectorul 1 au fost organizate cinci secţii de vot speciale astfel: Gara de Nord, Şcoala Generală nr. 1 Sf Voievozi, Aeroportul Internaţional Băneasa Bucureşti "Aurel Vlaicu", Colegiul Tehnic Media, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.
În sectorul 2 au fost organizate trei secţii speciale, astfel: Gara de Est (Obor), Căminul de studenţi nr. 3 Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti şi Căminul de studenţi nr. 4 Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.
Cele şapte secţii speciale din sectorul 3 sunt: Spitalul de Psihiatrie "Dr. Constantin Gorgoş", Spitalul Justiţiei "Dr. Constantin Angelescu" , Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie, Spitalul "Colţea", Spitalul "Caritas", Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş", Căminul de bătrâni nr.5 Vitan.
În sectorul 4 au fost instituite trei secţii speciale: Cămin studenţesc C3 - campusul Universităţii "Spiru Haret", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Autogara "Filaret".
În sectorul 5 a fost organizată o singură secţie specială, la Facultatea de Drept a Universităţii.
Cele mai multe secţii de votare speciale - 15 - vor exista în sectorul 6, majoritatea organizându-se în cadrul căminelor studenţeşti. Acestea au fost amplasate în căminele din Grozăveşti (două secţii), Regie (nouă secţii) una în Căminul A din complexul Leu şi una în Căminul A3. . Tot în sectorul 6 se vor mai organiza secţii de votare speciale în incinta Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport şi la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie "Panait Sârbu".
21 Noi 2009, 22:12
Multumesc aannyy
Acum doar stampila mai trebuie pusa
21 Noi 2009, 23:26
...asta pt ca au fost inventate sectiile speciale pt cei aflati in tranzit si au fost dezinventate listele speciale.
22 Noi 2009, 12:46
CCSB/INSOMAR ora 12
MG - 34/36
TB - 32/33
CA - 18/18
22 Noi 2009, 13:08
TATOV
culmea: am stat la coadă ca în anii 90...
lumea curgea şuvoaie înspre şi dinspre şcoală.
un exit poll pe la 12 zicea că la Bucale au fost 6,5%...
cam puţin, totuşi
Ultima oară modificat de
Moartea pe 22 Noi 2009, 13:09, modificat 1 dată în total.
22 Noi 2009, 13:09
si eu am impresia ca de data asta prezenta la vot va fi mai mare decat altadata
n-am votat inca, in urmatoarea ora o voi face
22 Noi 2009, 13:31
PANA DISEARA, AM TIMP SA ma decid. deci merg:-p
22 Noi 2009, 13:51
Tocmai ce m-am intors de la vot. E lume...surprinzator. Cred ca si vremea contribuie, la Bacau e primavara!!
22 Noi 2009, 14:13
si eu am votat si am facut sesizare la politie si la televiziuni ca la scoala nr 20 (sectia de vot) este un afis mare cu Sorin Oprescu pe scoala...
22 Noi 2009, 14:45
Been there, done that. Multa lume.
@zaboss - interesant sondaj...
22 Noi 2009, 15:36
CCSB: TB – 30, MG – 28, CA – 22
INSOMAR: TB – 30, MG – 30, CA – 22
CURS: TB – 36, MG – 30, CA – 22
CSOP: TB – 36, MG – 30, CA – 22
Ora 14
22 Noi 2009, 15:44
Ceaţă totală:
CSOP, ora 15:00: Traian Băsescu - 37 %, Mircea Geoană -30 %, Crin Antonescu - 20%
CURS, ora 13:30: Traian Băsescu - 32 %, Mircea Geoană -26 %, Crin Antonescu - 22%
INSOMAR, ora 13:00: Mircea Geoană - 36%, Traian Băsescu - 33%, Crin Antonescu - 18%
CCSB, ora 13:00: Mircea Geoană - 34%, Traian Băsescu - 32%, Crin Antonescu - 18%
22 Noi 2009, 15:50
Cam maricele diferentele intre primii doi candidati
22 Noi 2009, 16:04
Eu nu inteleg pe ce baza sunt sondajele astea facute, sunt intrebati oamenii dupa ce ies de la vot cu cine au votat?
22 Noi 2009, 16:13
Tehnic vorbind, se petrece cam aÅŸa:
Din totalul de secţii, se alege un număr reprezentativ pentru fiecare categorie, astfel încât să se obţină un eşantion statistic reprezentativ. Din acea secţie sunt întrebaţi un număr de cetăţeni cu cine au votat. Din câte auzii eu, "scăpările" de pe net sunt manipulatoare. La ultimele două alegeri, estimările date de şuţu şi buble au fost pe lângă rezultatele anunţate de exit-polurile oficiale.
22 Noi 2009, 16:17
Pai e simplu, ce naiba, nici acum nu se vede...?! In spatele cate unei agentii din asteia de sondaj se afla cate "cineva" iar sondajele se fac asa cum se fac... exact asa cum in spatele unui ziar sau televiziuni se afla tot cate "cineva" care se bat sa ne spele creierul si sa ne influenteze sa votam cu cineva anume... Eu zic sa mergem la vot si sa votam asa cum ne dicteaza constiinta si realitatea din ziua de astazi si sa nu ne mai uitam in gura celor care ne promit marea cu sarea pentru ca oricum ei promit si nu fac nimic din ceea ce promit... asa ca, mergeti la vot
22 Noi 2009, 16:24
Sa inteleg ca de aia e procent mic pt CA, pt descurajare?:)
22 Noi 2009, 16:38
@zaboss
1. in general repondentii diferitelor "institute" de sonndare sunt aceleasi persoane, pe parcursul unei lungi perioade de timp, ceea ce le permite sa obtina rezultatul dorit de cel care comanda sondajul ... cheia problemei este in alegerea repondentilor, nu in esantionul reprezentativ sau in marja de eroare
2. variatiile orare, care apar, se datoreaza faptului ca votantii unui anumit spectru politic voteaza de regula in prima parte a zilei, iar ceilalti dupa amiaza
22 Noi 2009, 16:42
am fost, am votat la toate 3.
pentru prima data am vazut cozi lungi la sectia mea de votare, m-am dus pe la 11 si erau in curtea scolii intinse cele 2 cozi (2 sectii de votare), m-am intors pe la 16, si cozile erau cam la fel... ce sa fac, am stat vreo 20minute si am dat cu stampila.
22 Noi 2009, 22:17
Pe Bucuresti a castigat CA, dar in Moldova, Oltenia si am uitat mai unde a castigat Geoana. Imi dau seama ce a fost in Ardeal de a reusit Base sa iasa primul in primul tur.
PS. Il vad pe zaboss online, ceva informatii?
23 Noi 2009, 08:37
sunt si eu curios... exista cineva aici pe topic care l-a votat pe base?
nu vreau discutii aiurea, certuri sau altele, ci doar un raspuns simplu: "da, eu l-am votat pentru ca mi-a mers foarte bine in ultimii ani datorita lui base&boc."
23 Noi 2009, 09:05
Am daramat un record la alegerile astea. Pana acum, catindatul pe care il votam ma dezamagea dupa 6-7 luni, 1 an...
De data asta nici nu au trecut 24 de ore, nici nu s-a uscat cerneala pe buletinele de vot si alesul meu s-a si facut de bascalie ... "m-au fraudat mogulii".... pai bine mai nene, mogulii te-au pus sa-ti alegi drept reper moral pe Tudor Chirila?
Ai mai bine de 10 procente diferenta pana la cel din fata ta, mai comentezi? Fii barbat si lupta mai departe cu armele care le ai... pfuiiii.... ne meritam soarta.