Discutii libere/forum

Invatamantul in RO

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Cafeneaua suparatilor

Mesajde petreplopeanu » 24 Iul 2014, 19:06

$1 scrie:$2sa merita!!!
cu greu m-am abtinut sa nu fac ceva care sa regret....sau nu....mai tarziu....
tot se bate toba de salariile la profesori.....dar nimeni nu spune nimic ca marea majoritate primesc acest salariu pentru 4 ore pe zi......si fara sa predea nimic copiilor!
culmea este ca aceasta invatatoare dupa ce ca nu preda nimic in clasa....le cere copiilor sa cunoasca ce nu li sa predat!
si in clasa la copil sunt deja 4 copii care fac meditatii cu aceasta invatatoare.....am aflat de la parinti....
tot ulterior am aflat ca aceasta invatatoare la celelalte 3 clase nu preda......din aceleasi motive!!!
de aici aversiunea mea impotriva acestui director!.....care daca stia cu cine are de aface......trebuia sa faca ceva mai demult!
dar GATA......
m-am jurat pe tziganeste ,ca daca mai a-mi vine copilul batut acasa.....pe acel invatator-profesor.....ma duc direct la politie cu el.....DAR gata batut si umilit in public!

te-ai jurat pe limba pe care,se vede bine,ca o stapanesti foarte bine!
sa ne mearga bine !
petreplopeanu
Member

Maşina: focus 2003 1,8tdci//mondeo2011 1,6tdci//mondeo 2016/1,5tdci

Anterior

Înapoi la Discutii libere/forum