Merci mult @meghitz & @marius3k. Pe antena mea n-am vazut niciun "spic" dar probabil ca alea mai serioase au.
@batranu
Adevarul e ca n-am avut alta statie pana acum, ca sa am un termen de comparatie obiectiv.
Asa ca si incepator, in general mi se pare ok:
- butoanele si meniul sunt intuitive
- calitatea receptiei e ok
- incape cu totul in cotiera, cu car-kit-ul mufat. Deci nu trebuie scoasa in permanenta din masina (ma rog... asta depinde si de zona in care lasi masina)
- daca o folosesti exclusiv in masina si ii scoti batieriile e si usoara (oricum... in carte scrie clar ca atunci cand e mufata in car-kit trebuie scoasa macar o baterie)
- i-ar prinde bine o casca => (1) mai ales daca mai esti cu cineva (in special copii) in masina, (2) se aude mai clar cand nu are volumul dat la maxim (3) sa poti asculta si muzica in masina
Nu mi-am dat seama pana acum la ce distanta bate pentru ca nu reusesc sa-i localizez intotdeauna pe cei care emit.
Ca sa-ti faci o idee, aseara la Metro Ploiesti ii auzeam clar pe unii de la Paralela 45 iar pe centura Ploiestiului, aproape de Barcanesti, ii auzieam pe altii care erau se indreptau spre radarul fix din Puchenii Mari.
Oricum, si cu antena aia mica bate destul cat sa auzi anentionarile colegilor mai mari din trafic.
De emis, nu stiu cat emite pt ca pana acum n-am scos nicio vorba

Am luat-o de la GlobalPoint (au si site) de pe centura/Domnesti cu 399RON + 80RON antena.
Au si la Mondoplast, cam la acelasi pret, doar ca aia sunt pe sos Alexandriei si acolo ajung mai greu.