de Victor Andrei Popa » 09 Feb 2009, 19:39
OK. Cifra octanica e una (insemnand susceptibilitatea unei benzine de a se autoaprinde/sau detona intr-un motor termic), iar capacitatea calorica e alta (energia degajata in urma arderii). Cand masina trage bine inseamna mai mult al 2-lea fenomen. De multe ori aveam senzatia ca trage dar imediat apareau zgomotele specifice detonarii (acel tacanit ca de avans!) si mai ales la motoarele cu carb, ceea ce insemna ca benzina era buna ca si compozitie (petrol bun) dar aditivata insuficient. Bineinteles ca o benzina apropiata de ideal le imbina pe amandoua, este suficient de bine dotata din pdv petrolier si cu cifre octanice CO corelate astfel incat sa nu detoneze in regimuri severe de utilizare. Tocmai aceasta corelare "scapa" uneori producatorilor nostri. Sa-ti spun un secret, testeaza la greu masina (turatie mica, sarcina mare, treapta superioara de viteza) si atunci iti vei da seama si de gradul de aditivare (CO) cat si de calitatea benzinei (natura petrolului din care e facuta). Eu am observat ca endura mea de 1.3 (care - ma laud - are esapamentul curat chiar la 73000 Km), o "rupe" mai bine la greu in oras de la turatii mici intr-a 2-a cu efix 95 decat cu omv95 sau petrom95. Asta e sigur, restul, viteza max, consum, demaraj, sunt relative deoarece mai pot interveni si alti factori de care nu tinem seama (viteza vantului, temperatura ambianta, starea bujiilor, puritatea aerului/starea filtrelor...).
Pe curand.