Discutii libere/forum

Politica e o c...a. Hai s-o ... discutam.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Politica e o c...a. Hai s-o ... discutam.

Mesajde cornel77 » 20 Sep 2010, 10:32

Lumea se plange de taxa lui tariceanu. Ce ne coace oare boc&co?

http://www.gandul.info/news/din-2011-po ... ri-7313594
ex Ford Focus trend 1.6 101 cp 2001
ex Ford Focus trend 1.8 tdci 101 cp 2003
ex renault espace JE 2.0
cornel77
Incepator

Mesajde tudoralex » 20 Sep 2010, 11:12

Sa nu amestecam merele cu perele - Tariceanu taxa consumul intr-o perioada de boom economic. Strict economic este o masura corecta daca banii din taxa chiar se duceau in proiecte serioase de protectia mediului (mai putin programul Rabla - care nu a avut rezultate spectaculoase). Eu personal n-am auzit de asa ceva - asa ca si taxa lui a fost o hotie.
Boc mareste fiscalitatea cand piata auto e la pamant - rezultatul o sa o duca sub pamant o sa scada si mai mult consumul si niste baieti o sa se duca sa ceara ajutor de somaj de la stat. Cum taxele nu se vor materializa in ceva concret pentru contribuabil si Boc este la fel de hot ca si Tariceanu numai ca o sa faca mai mult rau in conjunctura actuala.
tudoralex
Gold Member

Maşina: ford focus 2005 1.6i 100cp trend
VIN: wf05xxgcd55j34969

Mesajde cornel77 » 20 Sep 2010, 11:37

$1 scrie:$2a nu amestecam merele cu perele - Tariceanu taxa consumul intr-o perioada de boom economic.

Taxa este ilegala si in boom si in criza.Un papagal facut de basescu prim-ministru a pus o taxa ilegala,alt papagal pus tot de basescu o mareste.
ex renault espace JE 2.0
cornel77
Incepator

Mesajde toxicristi » 20 Sep 2010, 12:15

Din articolul lui cornel
$1 scrie:$2rogramul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional a atins 87% din obiectivele stabilite, până la începutul lunii septembrie acest an, potrivit oficialilor de la Ministerul Mediului. Un comunicat al instituţiei arăta recent că, până la data de 3 septembrie a.c., prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, au fost casate 164.752 autovehicule mai vechi de zece ani de la data fabricaţiei, iar 38.800 autoturisme noi au fost achiziţionate, dintre care 17.215 unităţi sunt de provenienţă autohtonă.

Cam orice forma de taxa ecologica este ilegala, dintr-un punct sau altul de vedere - nemultumiti vor fi in orice formula. Dar nici poluarea in orase nu e de neglijat.
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde DanielArdelian2 » 20 Sep 2010, 12:22

E drept ca poluarea din orase nu e de neglijat, dar taxa asta nu rezolva mare lucru in acest sens...
Pe de o parte, lumea se plange si de actuala taxa, se plange ca nu sunt bani, samd. Bun, dar atunci cum naiba se face ca strazile, trotuarele si parcarile din jurul blocurilor sunt din ce in ce mai aglomerate cu masini?
De asemenea, exista unele teorii conform carora inlocuirea unei masini cu alta care polueaza mai putin nu produce o reducere neta a poluarii deoarece trebuie tinut cont si de poluarea pentru productia masinii noi si pentru reciclarea celei vechi.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde toxicristi » 20 Sep 2010, 17:37

Taxa asta sa forteaza potentialul cumparator sa se orienteze spre o masina noua/mai putin poluanta si contribuie la finantarea programelor gen Rabla (vorbesc la modul general, nu stiu cat s-a incasat din taxa si nici ce buget a avut programul Rabla).

Dar macar uzinele de productie si centrele de reciclare nu sunt in centrul oraselor.

Desigur, se pune si problema ca si familiile cu posibilitati mai reduse sa isi permita o masina, dar la ce cost dpdv al aerului cetatii? Ar fi super daca toti si-ar permite o masina, nu ar fi ambuteiaje si nici poluare...
toxicristi

Mesajde MirceaMM » 20 Sep 2010, 19:38

$1 scrie:$2u alte cuvinte, daca cu argumentele lui nu va puteti pune, atacati persoana. Foarte frumos, n-am ce zice. Fa abstractie de faptul ca Vlaston nu este o vedeta la Realitatea TV...Trebuie sa recunosti ca cam are dreptate...

Ah, si postul lui MirceaMM este exact la fel ca si anterioarele. Vorbe goale, afirmatii neargumentate, idei nefundamentate, paragrafe care nu au nici o legatura logica, totul insa ambalat sclipitor si presarat cu formulari agresive incat sa para mai complicat decat este. Parca este copiat dintr-un ziar al lui Vintu.

Acest text complet deplasat, denigrator, insultator, a fost scris de catre autorul lui in momentul T0. Nu asa se discuta. Unde sunt argumentele? Unde ar putea sa fie in conditiile in care se refera la TOATE postarile anterioare?

Reactiunea din partea mea a fost in momentul T1.

Deci comportamentul golanesc din momentul T0 a fost urmat de o reactie in momentul T1.
T0="Dum, 19 Sep 2010 19:28:19",
T1="Dum, 19 Sep 2010 23:11:09".

Este mai clar acum?
Poate citesc ce am scris aici si colegii care s-au repezit sa ii dea dreptate celui ce a initiat dezordinea.

Este acesta un Forum serios? Atunci sa observe cineva mai atent ce se intampla si sa sanctioneze pe provocatorul de dezordine!!

Eu consider incidentul inchis. Cu asemenea individ nu se poate purta dialog.
MirceaMM
Member

Maşina: Mondeo Tournier Mk3 / 2002 TDCI, 85 Kw

Mesajde isotech_ro » 20 Sep 2010, 20:19

gata !!! usor-usor lucrurile evolueaza spre inchiderea si acestui topic. era si de asteptat, atit timp cât unora cu "pretentii" le lipseste arta dialogului, avind o tendinta asimptotica catre MONOLOG ... pacat
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde DanielArdelian2 » 20 Sep 2010, 20:39

$1 scrie:$2aniel, esti la un pas de a sari parleazul bunului simt in comunicare.

Imi pare rau dar eu nu nu fac decat sa constat o stare de fapt. :-??
Atitudinea puerila continua cu urmatoarea postare din topicul dedicat discutiilor despre probleme religioase:

$1 scrie:$2propo, de ce te grabesti? Mai ai destul de patimit in guvernarea Boc, inainte de a te relaxa pe lumea ailalta...
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde MirceaMM » 20 Sep 2010, 20:41

"FAVORIZAREA INFRACTORULUI"
-----------------------------------------------------
Aici nu te inteleg. Ai ceva impotriva corectitudinii?

Fiecare are dreptul elementar sa se exprime iar acest Forum le ofera ocazia, cadrul sa o faca.
Nu poate fi exagerata "pretentia" la o exprimare civilizata, "pretentia" la o minima consideratie si respect, in conditiile in care ai acordat respect opiniior celorlalti.

Va uitati cumva la 7000 de posturi ale unuia versus 300 ale altuia? Nu acesta este criteriul. Forumuri sunt multe in Romania (nu mai spun in lume), unii sunt de zeci de ani pe "liste de patrioti"!!! si poate ca au scris mii de posturi consistente, poate ca au un renume - dar NU acesta este criteriul.

Observati GRESEALA COMISA, MOMENTUL IN CARE s-a intamplat, cine anume este vinovat!

In calitate de NEVINOVAT, am lasat lucrurile sa curga. Faceti si voi asta, inclusiv moderatorii.
Altfel, exista o singura cale: pedepsirea vinovatului!

Repet, nu inteleg de ce bati inspre mine si nu inspre "infractor". "Favorizarea infractorului" cu sau fara ghilimete, nu este o solutie.

Deci, hai sa fim veseli, am scapat noi de Ceausescu... :D
Ultima oară modificat de MirceaMM pe 20 Sep 2010, 20:49, modificat 1 dată în total.
MirceaMM
Member

Mesajde Nic_Bv » 20 Sep 2010, 22:25

DanielArdelian2, nu constati nicio stare de fapt. Ceea ce faci tu se numeste cautarea galceavei cu lumanarea, ceea ce este incompatibil cu fontul ala verde de la numele tau.

De ce spun asta? Pentru ca citatul ala de care pomenesti este extras dintr-o discutie pe care o am cu Don Giovany, nu cu tine. Cu el imi permit anumite lucruri si ii permit anumite lucruri, cu tine nu imi permit dar mai ales NU ITI PERMIT anumite lucruri.

Ma retrag din acesta discutie, nu intru pe acest forum pentru a asista sau participa la paruieli virtuale.
Ford C-Max Ghia 2008, 1.6 TDCi 110 CP.
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme

"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
Nic_Bv
1nsane Member

VIN: WF0EXXGCDE8Y55186

Mesajde mihai79 » 21 Sep 2010, 09:52

Ia uite, va trimite omul o masa de aer mai rece pentru a va racori putin si voi va incingeti si mai tare...

Meciul dintre echipa hotnews-taraf TV-OTV (la care ma asociez si eu desi ma consider mai degraba TVR) si echipa realitatea-antena 3 a fost castigat clar, la scor, de primii. Acestia au punctat clar, din mai toate pozitiile, suturile lor lovind de cele mai multe ori tinta. Adversarii au preferat un joc la intimidare, concentrat mai mult pe intrari dure la tibie insa suturile lor au fost fie deviate fie lipsite de forta.
Inchei aici transmisia de la marginea terenului asteptand cu interes urmatoarele partide. Andrea?
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde toxicristi » 21 Sep 2010, 10:49

Andreea nu poate vorbi momomentan :-" =))

Ia nu va mai uitati atata la televizor.
toxicristi

Mesajde tudoralex » 21 Sep 2010, 11:52

tudoralex
Gold Member

Mesajde MirceaMM » 21 Sep 2010, 19:02

"Le-am zis-o!"
--------------------------------
Imi pare rau ca Nic_Bv a decis sa se retraga. Poate se razgandeste.
Mihai L, nu am treaba si nici vreo apropiere cu/de productiile unor asa-zisi scriitori, securisti notorii.
Securitatea este RAUL ABSOLUT, stii cine a spus asta?
Hai sa te ajut: Paul Goma.
Cat priveste fericirea mea, nu este treaba ta!
Este bine ca discutiile sa aiba consistenta, din nou ma gandesc la Nic_Bv.

Stiti ce am auzit recent de la cineva?
Asta: oamenii nu mai ies in strada pentru ca scriu pe forumuri (iar dupa ce scriu gandesc asa: "Le-am zis-o!")!
Cum comentati?
MirceaMM
Member

Mesajde Mihai L » 21 Sep 2010, 20:06

$1 scrie:$2..
Cat priveste fericirea mea, nu este treaba ta!
...

Eu ma refeream la altceva... :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde tudoralex » 22 Sep 2010, 09:48

Nu, oamenii nu ies in strada nu pentru ca scriu pe forumuri ci pentru ca le e frica de ziua de maine. Cei ce lucreaza la patron nu isi permit sa plece la manifestatii ca te dau patronii afara a 2-a zi (cazul meu). Sindicatele sunt controlate politic (sa nu mai dam exemple de lideri ajunsi politicieni) si au grija sa nu deranjaeze șefii politici prea tare.
tudoralex
Gold Member

Mesajde catalin1972 » 23 Sep 2010, 06:27

Extraordinar , s-au certat pe locurile intr-un guvern fictiv ! =)) =))

http://www.evz.ro/detalii/stiri/remania ... 06784.html
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde MirceaMM » 23 Sep 2010, 17:54

Dar ce face bagaboanta in Parlamentul Romaniei nu se observa?
Faptul ca Legea Pensiilor, care afecteaza milioane de oameni a trecut sau este gata sa treaca in mod ilegal nu impresioneaza pe nimeni?
MirceaMM
Member

Mesajde cornel77 » 23 Sep 2010, 18:27

Mircea nu mai pune atatea intrebari incomode ca acuma primesti in cap un link din hotnews sau evz despre cum a primit psdeu' bani ca sa plece din sala.
ex renault espace JE 2.0
cornel77
Incepator

Mesajde toxicristi » 24 Sep 2010, 08:35

^^ Ciudat sa discreditezi un articol sau stire doar ca a aparut pe un anumit site. Adica, superficial.

Urata greseala de numerotare, intentionat optimistica. Astfel de numaratori gresite/optimiste au mai fost, si se rezolva foarte simplu, pe loc, prin cererea de reluare a votului inaintata de catre liderul unui grup parlamentar, nu este de competenta parchetului. Dar niciunul dintre grupurile parlamentare de opozitie nu mai era in sala, asa ca nu a avut cine sa ceara reluarea, asadar cvorumul imaginar a fost validat. Motivul invocat pentru parasirea salii : nu li s-a acordat votul nominal. Parerea mea este ca de la votul legat de legea pensiilor au lipsit prea multi parlamentari de opozitie (prezenti 40/113 PSD+PC, 28/65 PNL, 102/117 PDL), deci nu aveau cum sa se impuna - opozitia putea sa blocheze legea daca vroia, adica daca erau parlamentarii acesteia prezenti. Asa ca au propus un alt mod de vot pe care stiau ca nu au cum sa il obtina (fiind in minoritate), ca pretext sa paraseasca sala, sa nu se poata vota asupra legii din cauza lipsei de cvorum. Cred ca si asta e o manevra care s-a mai folosit pana acum.

Apoi, martea asta, s-a votat asupra reluarii votului FINAL pentru legea pensiilor. PSD+PC nu au votat pentru ca vor sa voteze pe articole, nu doar final (PNL au votat pentru reluarea votului). Ce nu stiu ei e ca votul pe articole nu necesita cvorum, deci voturile pe articole din 15.09, cand au decis sa paraseasca sala, sunt perfect valide. Doar votul final poate fi contestat pentru lipsa de cvorum. Si, marti, s-a votat in cvorum, impotriva reluarii votului - practic, s-a confirmat faptul ca majoritatea parlamentara este de acord cu legea.

Pe scurt, reprezentantii puterii au dorit ca legea sa treaca de parlament. Opozitia, aparent nu, dar nici nu au votat impotriva ei - legea a trecut prin non-combat.
toxicristi

Mesajde KomandantuR » 24 Sep 2010, 09:02

@ MirceaMM si cornel77

Nu e cazul de bascalie. Pur si simplu expunem fapte si informatii. Asta nu inseamna ca le si validam. Capisci?
Cu stima.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde MirceaMM » 24 Sep 2010, 12:44

Votul din Parlamentul Romaniei pentru Legea Pensiilor a fost profund viciat.
Rezultatul votului nu este corect.

Nu vedeti unde s-a ajuns?
Acesti banditi saboteaza sistemul de votare electronica pentru ca Roberta sa pronunte, in 2 secunde, aceste cuvinte: "voturi pentru: 160". Dar, sistemul de votare electronica fiind nefunctional, cum le numara ea in 2 secunde?
S-a intamplat de nenumarate ori, acum doar a luat mai multa amploare.

Este FALS ca Legea Pensiilor a trecut de Parlament.
Sunteti de acord ca orice instanta serioasa din Europa va decide in acest fel?
MirceaMM
Member

Mesajde toxicristi » 24 Sep 2010, 13:11

Atunci de se nu se reflecta acest lucru in votul de reluare a votului final asupra Proiectului de Lege privind sistemul unitar de pensii publice? Din faptul ca NU s-a votat PENTRU reluarea votului, se poate deduce ca Parlamentul (Camera Deputaților) A VALIDAT votul final. Acesta era singurul mod de a contesta votul din 15.09 - votul se reia la cererea unui lider de grup parlamentar.

Practic, PD-L este de acord cu votul final, votând împotriva reluării (practic spunand ori ca rezultatul altui vot final va fi acleasi, deci revotarea nu este necesara, ori ca votul final este valid). PNL a votat pentru reluarea votului, contestând votul final. PSD+PC au "părăsit sala" (si-au scos cartelele de vot), cu toate ca la TV erau cei mai mari opozanți ai votului final.
toxicristi

Mesajde cornel77 » 24 Sep 2010, 13:37

$1 scrie:$2 MirceaMM si cornel77

Nu e cazul de bascalie. Pur si simplu expunem fapte si informatii. Asta nu inseamna ca le si validam. Capisci?
Cu stima.

Nu am facut bascalie,daca cineva s-a simtit atins este problema lui.
Ideea este ca oricum nimeni nu o intreaba pe roberta de sanatate, si asta ne arata ca niste baieti fac ce vor cu oamenii si tara in care avem ghinionul sa locuim.
ex renault espace JE 2.0
cornel77
Incepator

Mesajde agapecristian » 24 Sep 2010, 14:42

Parerea mea:

Am acumulat atata ura pe politicienii din Romania incat cred ca cel mai bine pentru noi ar fi sa-i lichidam cate unul cate unul. Urmariti pas cu pas prinsi si impuscati.
Ford Mondeo MK4 Facelift 2.0 TDCI Titanium
WFOEXXGBBEAB63025
agapecristian
Member

Maşina: ford focus 2000 1.8i zetec 115 hp sedan ghia
VIN: WFOFXXWPDFXL55625

Mesajde isotech_ro » 24 Sep 2010, 14:53

$1 scrie:$2... lichidam cate unul cate unul. Urmariti pas cu pas prinsi si impuscati ....

CORECT !!! 8-X Însă se naște o întrebare: De unde începem ??? :-?? De la stânga ? :D De la dreapta ? :D
isotech_ro
1nsane Member

Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
VIN: WF0JXXWPCJGE25511

Mesajde cornel77 » 24 Sep 2010, 14:58

de sus in jos.
ex renault espace JE 2.0
cornel77
Incepator

Mesajde mihai79 » 24 Sep 2010, 17:07

Pai daca scapam de astia pe cine punem in loc?
Specialistii adevarati nu vad ce motive ar avea sa faca parte dintr-un guvern: salarii mici, lupta cu un sistem imobil etc.
Generatia urmatoare de politicieni seamana ca doua picaturi de apa cu batranii ca doar de la ei invata, pe ei ii au ca model.
Asadar? Pe cine?
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde Mihai L » 24 Sep 2010, 17:41

$1 scrie:$2..
Sunteti de acord ca orice instanta serioasa din Europa va decide in acest fel?

Ce treaba are, bai frate, instanta cu votul din Parlament??? Parlamentul are propria structura pentru asemenea probleme, nu intervine justitia acolo (este o alta putere, si snt separate).
Ne aducem aminte si cum se vota cand era AN sef? :D Sau acum s-a inventat frauda in alegeri?
Sa incercam sa privim putin si din afara, ca nici unii nu sunt Alba ca Zapada.
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum