$1 scrie:$2u nu mai am permis de conducere.
Intr-o localitate de 2 bani mi l-au luat acum 15 zile fiindca au zis ca l-am depasit pe unu ce semnaliza ca intra la o benzinarie, am trecut de el si s-a razgandit. Ne-a oprit pe amandoi la vreo 500m, mie mi-a luat permisul cu amenda bineinteles (79 RON).
Am facut plangere la judecatorie (de acolo am stiu sa-i spun la Adispan ce sa faca) si in mod legal trebuia sa-mi recuperez permisul. Asta nu s-a intamplat deoarece al meu permis se plimba prin tara. Macar am dovada cu care sa circul.![]()
Manevra a fost una de ocolire de fapt...drumul nu era marcat deloc, era drept cat vedeai cu ochii.
Si sinceri sa fim de la 500m nu vezi clar ce face unu, ocoleste sau depaseste...
Asta a fost prima mea oprire de cand am permisul, au trecut 6 ani de atunci. Intr-o iarna cand eram incepator am avut o tamponare (minora), in rest nici o amenda sau puncte.
Ar trebui sa ma astept sa ma opreasca peste inca 6 ani.
Mi-e ciuda pe ei fiindca eu chiar circul corect fiindca am mare nevoie de permisul de conducere si masina (am probleme mari cu picioarele).
Agentul constatator era unu tanar, nu am avut cu cine povesti, o tinea pe a lui tare si raspicat. Cand a vazut ca sun la alt politai sa-mi zica ce obiectii am pt. procesul verbal, ca am inceput sa fac poze la fata locului s-a inmuiat bine de tot. Dar oricum era prea tarziu ca se apucase foarte fericit sa scrie procesul verbal.
Pana la urma cred ca a avut impresia ca nu am permis, arat a liceu. Cine ma cunoaste din club cred ca va subscrie ca e posibil sa nu am varsta necesara pt. permis.
![]()
Eu zic sa nu va lasati calcati in picioare daca aveti dreptate !!
In atasament e o poza de la fata locului...
Ce politai dobitoc
Ford Focus Ghia 2007 Hatchback 2.0 TDCi 136CP - parents-in-law's car
Ford Focus Trend 2005 Sedan 1.6 TDCi 90CP - parents' car
-

Fritz - Fondator al Asociaţiei ClubFord
focused - Mesaje: 1405
- Maşina: 2010 Subaru Forester 2.5X Limited, Symmetrical AWD, 170CP