ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

17 Aug 2007, 13:20

$1 scrie:$2u nu mai am permis de conducere :D.
Intr-o localitate de 2 bani mi l-au luat acum 15 zile fiindca au zis ca l-am depasit pe unu ce semnaliza ca intra la o benzinarie, am trecut de el si s-a razgandit. Ne-a oprit pe amandoi la vreo 500m, mie mi-a luat permisul cu amenda bineinteles (79 RON).
Am facut plangere la judecatorie (de acolo am stiu sa-i spun la Adispan ce sa faca) si in mod legal trebuia sa-mi recuperez permisul. Asta nu s-a intamplat deoarece al meu permis se plimba prin tara. Macar am dovada cu care sa circul. :mrgreen:
Manevra a fost una de ocolire de fapt...drumul nu era marcat deloc, era drept cat vedeai cu ochii.
Si sinceri sa fim de la 500m nu vezi clar ce face unu, ocoleste sau depaseste...
Asta a fost prima mea oprire de cand am permisul, au trecut 6 ani de atunci. Intr-o iarna cand eram incepator am avut o tamponare (minora), in rest nici o amenda sau puncte.
Ar trebui sa ma astept sa ma opreasca peste inca 6 ani ;).
Mi-e ciuda pe ei fiindca eu chiar circul corect fiindca am mare nevoie de permisul de conducere si masina (am probleme mari cu picioarele).
Agentul constatator era unu tanar, nu am avut cu cine povesti, o tinea pe a lui tare si raspicat. Cand a vazut ca sun la alt politai sa-mi zica ce obiectii am pt. procesul verbal, ca am inceput sa fac poze la fata locului s-a inmuiat bine de tot. Dar oricum era prea tarziu ca se apucase foarte fericit sa scrie procesul verbal.
Pana la urma cred ca a avut impresia ca nu am permis, arat a liceu :D. Cine ma cunoaste din club cred ca va subscrie ca e posibil sa nu am varsta necesara pt. permis. :lol:
Eu zic sa nu va lasati calcati in picioare daca aveti dreptate !!
In atasament e o poza de la fata locului...

Ce politai dobitoc :(

17 Aug 2007, 14:11

$1 scrie:$2sper ca glumesti... asta-i ca-n filmele cu prosti... judeca-te cu el si demonstreaza ca prost. de obicei ei nici nu prea apar la judecata, decat daca sunt probleme grave.

Am depus plangere facuta de fratele meu (avocat) !

18 Aug 2007, 23:10

Salut. am si eu 4 puncte si le-am luat la predeal ca nea prins nenea politistul pe mine si alti 3 colegi cu camioanele care mergeam spre bv sa incarcam. a fost de treaba ca nea dat amenda de centura ca altfel amenda era 2000 ron si suspendarea permisului asta dupa ce nea tinut in tensiune 30 min cat a scris procesele verbale la toti 4 si ne promisese solemn ca ne da amenda corecta 2000 ron.

19 Aug 2007, 02:58

Acum am 2 puncte pt. centura, de atunci o port mereu :)
Am avut si eu o patanie cu militienii, mi-au luat caretul ca nu am stat la un semafor intr-o intersectie, la care de fapt nu trebuia sa stau (era pentru cei care veneau din dreapta mea). Am facut contestatie si am castigat.

23 Aug 2007, 22:24

In ce banda sunt camerele din Bucuresti?!?!
In X cumva?? Nu de alta dar am intrat pe contra sens pe la primaria capitalei, apoi am facut drepta pe o strada cu sens unic... am avut treaba nene...

24 Aug 2007, 10:46

Eu cred ca sunt doar niste camere video si au doar rol de supraveghere, nu si de radar, deci detectorul nu reactioneaza la ele. Chestia este ca au zoom f. mare si pot sa-ti vada numarul usor.

24 Aug 2007, 10:50

Inseamna ca intru si eu in randul vostru!!!

24 Aug 2007, 11:14

$1 scrie:$2u de alta dar am intrat pe contra sens pe la primaria capitalei, apoi am facut drepta pe o strada cu sens unic... am avut treaba nene...

Zau daca inteleg :D Daca intri pe contrasens, cred ca poti face cel mult stanga in Romania :P

24 Aug 2007, 11:29

D-l Viper.... pe intelesul domniei voastre:

La primaria capitalei e un sens pe care circula masinile, si celalalt sens e DOAR pentru autobuze! Ei.. eu am fost autobuz! dupa care am facut DREAPTA pe o strada care avea interzis (ca era sens unic din partea cealalta).

Asta in 10 secunde! poate mai putin!

24 Aug 2007, 11:48

$1 scrie:$2-l Viper.... pe intelesul domniei voastre:

La primaria capitalei e un sens pe care circula masinile, si celalalt sens e DOAR pentru autobuze! Ei.. eu am fost autobuz! dupa care am facut DREAPTA pe o strada care avea interzis (ca era sens unic din partea cealalta).

Asta in 10 secunde! poate mai putin!

Pai..daca te-ai simtit AUTOBUZ (mai precis troleu) si te-au mirosit camerele...risti sa mergi vreo 3 luni cu AUTOBUZUL :lol:
Scuze...nu m-am putut abtine.

Acum, pe bune vorbind, cred ca multi bucuresteni au simtit macar o data dorinta de a o lua pe Kogalniceanu, pe banda de troleu. Pe mine m-a mancat in fund de mai multe ori...dar sunt inzestrat de la natura cu un calm suficient incat sa nu fac asta.

24 Aug 2007, 11:58

In zona aia, in urma cu aprox. 2 ani, era o Solentza albastra parcata pe coltul primariei, in care era montata o camera video (nu radar). Si-au luat multi amenda pe acolo, pe cineva stiu sigur, care a luat 2 intr-o zi. Sa ne tii la curent cu ce-ti aduce postasul.... Eu sper sa ai noroc, poate nu au fost asa vigilenti baietii

24 Aug 2007, 11:59

Ne uitam la semnatura. Cand va avea ca Smiley vom sti de ce... :twisted:

24 Aug 2007, 12:00

Acum, din cate stiu eu, nu se suspenda carnetul pentru mers pe sens unic sau celalat sens! Sau nu stiu bine!??! :lol:

Si nu pe Kogalniceanu ci pe Regina Elisabeta!

24 Aug 2007, 12:02

Pai ai mai multe greseli, inclusiv cele de care nu stii... :twisted:
Si punctele se aduna picatura cu picatura... :lol:

24 Aug 2007, 12:10

Mda..2 "punte" pentru mers pe sens interzis...si daca se prind ca am facut drepta tot pe sens interzis... dublu!

Si uite asa vad dublu!

Acum amenda trebuie sa fie doar una, pentru ca amenda si punctele sunt complementare si nu te poate amenda de 2 ori...asa stiu eu!

24 Aug 2007, 12:41

$1 scrie:$2a ne tii la curent cu ce-ti aduce postasul....

postasul suna intotdeauna de doua ori...

o data cu o amenda, a doua oara cu alta...
cate una pentru fiecare sens (unic) :D

24 Aug 2007, 12:44

Din cate stiu eu, nu poate sa-ti dea amenda de doua ori pt. aceeasi fapta, insa daca ai mai multe abateri se sanctioneaza toate. Exemplu, daca depasesti viteza max admisa si nu ai centura, te poate sanctionaza pt. amandoua fapte cand te opreste....

24 Aug 2007, 12:53

doar ce mi-am recuperat cartonul pe 3 august, si sapt trecuta o comisesem in aceleasi conditii (depasire pe linie continua...), noroc ca baiatul a fost "de cartier", mai sa vars o lacrima (raman fara loc de munca! :)), i-am aratat si vechiul proces verbal.... am scapat in final cu 2 puncte pentru centura si avertisment pentru RCA (pe care il aveam dar a ramas la ei) :shock:
amenda nu am platit-o! mai aveam una neplatita de anul trecut tot de centura, si cand am inscris masina pe numele meu, nu m-au gasit cu nimik! :!:

24 Aug 2007, 22:45

N-am puncte da tre sa ma spovedesc, ca aproape am comis-o seara asta...
Aproape m-am cam sters de o duba alba parcata cu tot cu sofer.... partea buna e ca desi parea ca s-a sters si tabla, dupa dat cu degetu nu se vede nimic, a fost f superficial. partea nitel mai proasta e ca mi-a ramas urma pe clanta portiera pasager dreapta fata, aia de pe retrovizoare de pe aceeasi parte s-a luat aproape de tot... ambele fiind de plastic , nevopsite. Si la acela daunele au fost relativ mici ai am convenit ca nu are rost sa mergem la politie, bag seama ca era si vina lui ca am impresia nu era voie sa parcheze acolo dar mai mult a mea a fost.

Stie cineva vreo solutie de atenuat urmele de pe plastic ?

24 Aug 2007, 23:05

Cre' ca sunt niste solutii, un soi de polish pentru plastic...

25 Aug 2007, 00:45

M-au prins si pe mine astazi in Hanul Conachi, peste pod, detectorul beep-beep-beep, eu ma holbez, nu vad masina de politie dar vad Rompetrolu si zic ca ala ma piuie cand, 300m mai in fata, JAP!!! o solenza rosie fara inscriptii cu radaru-n bord si ofiteru in civil... 72km/h in localitate adica 2 puncte penalizare (care se adauga la celelalte 2 primite in martie anul curent aducand totalul la 4 puncte in clasamentul adevarului) si 17ron amenda platita pe loc, la ofiter... Nu am comentat nimic, desi viteza mi s-a parut suspecta dar stiind ca mergeam tare, poate chiar mai tare de 70.... Inervant a fost monologul politistului despre campania lor anti-vitezomani, am primit si un pliant "stop accidentelor, viata are prioritate"....

Intrebare oarecum off-topic: mai trebuie dusa chitanta la sediul de pol din GL avand in vedere ca am platit-o la ofiteru care m-a intepat??

25 Aug 2007, 00:49

cred ca nu...
dovada ca ai platit-o e duplicatul chitantei tale, care ramane la cotor...

asta in cazu' in care ti-a dat... :)

25 Aug 2007, 01:13

Putea sa-ti dea cealalta amenda de 3 puncte si bani pe masura... depasire cu 20-30 km peste limita legala.

25 Aug 2007, 15:38

$1 scrie:$2red ca nu...
dovada ca ai platit-o e duplicatul chitantei tale, care ramane la cotor...

asta in cazu' in care ti-a dat... :)

Da, mi-a dat chitanta dar am uitat sa-l mai intreb daca trebuie depusa la sectia de politie din Galati. Oricum nu o duc, o pun bine si o duc daca primesc scrisoare de la "finante"...

$1 scrie:$2utea sa-ti dea cealalta amenda de 3 puncte si bani pe masura... depasire cu 20-30 km peste limita legala.

In localitatea cu pricina limita este de 60km/h iar ei m-au gasit cu 72... ciudat, dar oricum ma stiam cu musca pe caciula asa ca n-am comantat nik.

25 Aug 2007, 16:19

eu am 3pct ca am ars'o pe una cu o solenza, si din cauza asta am bara spate de ST, cadou de la cei cu asigurarile.

25 Aug 2007, 20:56

eu am avut, ca mi s-au sters 2 puncte... am trecut pe rosu, cam acum 1 an jumate. in vechiul cod, dak nu erau incidente nu suspendau perimsul. mi-a dat 1 milion amenda si 2 puncte.

25 Aug 2007, 22:44

deveritas: pt inca 2 puncte mai arde pe careva si iti pui si bara fata
tot de st

25 Aug 2007, 22:55

8 puncte...1 radar si o depasire prin stanga a refugiului de tramvai

25 Aug 2007, 23:04

de cand e treaba cu punctele ca nu-mi mai amintesc. nu de iarna trecuta ? atunci de ce spuneti "de acum 1 an jumate" ?

25 Aug 2007, 23:34

EU nu am niciun punct, dar era sa raman fara carnet, cand cu politia in spate acum cateva zile am intors la Piata Alba-Iulia exact dupa giratoriu(e o prelungire, apoi scurt vreo 5 metri de banda continua si o trecere). Acolo am intors pt ca gasisem un loc bun de parcare, cand colo, polita cu Golanul in spatele meu(nu ii vazusem), ba mai mult ca mi-a sunat si telefonul, parcasem, cand a venit politia sa imi spuna sa vin cu actele eu eram si cu telefonul la ureche.

In fine, noroc ca-s student si ca in 3 ani de condus(si nu condus incet) am primit numai o amenta acum vreun an pe Aviatorilor, aveam 79 la ora(il duceam pe frate-miu bolnav de pneumonie la policlinica pt ca ii era rau).

M-au intrebat cand am luat ultima amenda, eu am fost f calm pt ca stiam ca o facusem groasa(si nu era prima oara cand intorceam acolo, stiam ca nu am voie, dar atat timp cat nu deranjam pe nimeni nu am vazut nicio problema), si in final pt ca sunt student au zis ca hai, ca nu iti dam amenda, dar ai grija,ca uite, ca ne vazusei si ne-ai sfidat. Dracu', daca ii vedeam nu eram tampit sa intorc! :D
Răspunde