ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Munca

10 Mar 2008, 10:21

Si eu vreau la Service !

:D

10 Mar 2008, 10:37

eu ma bag pt spalatorie :))

10 Mar 2008, 10:54

stai sa pun nitel pe picioare firma asta cu consultanta si turismul si vb :D
cu ocazia asta facem si un targ al joburilor ;)

10 Mar 2008, 12:17

$1 scrie:$2dar m-au suparat si am fugit la BCR (pusculita) si dupa ce am frecat-o vreo 6 luni pe partea de asistenta Carduri, am ajuns unde sunt acum - organizare, dezvoltare, asigurare de functionare ptr Self Banking (da dragilor, are si BCR SELF BANKING).

TE MANANC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da-mi PM ca de 2 luni ma chinui sa-mi activeze astia Self Banking-ul!!!!! cica-s decat 2 insi care se ocupa de acest aspect! sper k nu esti unul dintre ei X(

10 Mar 2008, 17:37

@Almanahe: ai rabdare :) la cate cereri sunt pentru self banking, fiind doar doi oameni la procesare, e clar ca dureaza :P

11 Mar 2008, 01:10

$1 scrie:$2Almanahe: ai rabdare :) la cate cereri sunt pentru self banking, fiind doar doi oameni la procesare, e clar ca dureaza :P

Hai ca nu o pot lasa asa...deci...la Self Banking nu e nimic de activat. sunt niste zone deschise 24/24, acces pe baza de card (card-reader-ul accepta absolut orice tip de card) si inauntru gasesti : un ATM, un ASV (automat de schimb valutar), o multifunctionala (pui bani in ea si iti alimenteaza cardul de debit in lei BCR - nu e cutia milei ) si mai e un SERVICE BOX (in care se pun OP-urile fara sa mai stai la coada) si un telefon cu acces moka in call center....
ceea ce are Almanahe e probabil phone banking...singura legatura cu depart meu fiind ca divizia Contact Center (cu phone banking) face parte tot din Directia Managementul Canalelor Alternative , deci cu Self Bankingul...deci cam atat...) suna bine Canale, nu?

11 Mar 2008, 01:12

aaa....si la mine in departament suntem 3, nu 2....si cu seful 4! apropo de asta, mi-am adus aminte de un banc:
-cati oameni lucreaza la voi in birou?
-3!
-si cu seful?
-pai cu seful 3....fara seful nu lucreaza niciunul...

11 Mar 2008, 05:09

Eu sunt consultant pe sisteme de management ISO (9001, 14001, 22000, 18001, 27001 etc) si student la Management. Dorinta mea cea mare este sa ajung destul de puternic financiar pt a ajuta cumva clasa saraca, destul de numeroasa din tarisoara asta mica! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

11 Mar 2008, 10:39

$1 scrie:$2u sunt consultant pe sisteme de management ISO (9001, 14001, 22000, 18001, 27001 etc) si student la Management. Dorinta mea cea mare este sa ajung destul de puternic financiar pt a ajuta cumva clasa saraca, destul de numeroasa din tarisoara asta mica! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Pai ce ar fi sa incepi cu membrii clubului...ia zi si mie ceva despre o spalatorie...ca vreau sa ma lansez...in afaceri...cu JET-ul...

11 Mar 2008, 10:48

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Almanahe: ai rabdare :) la cate cereri sunt pentru self banking, fiind doar doi oameni la procesare, e clar ca dureaza :P

Hai ca nu o pot lasa asa...deci...la Self Banking nu e nimic de activat. sunt niste zone deschise 24/24, acces pe baza de card (card-reader-ul accepta absolut orice tip de card) si inauntru gasesti : un ATM, un ASV (automat de schimb valutar), o multifunctionala (pui bani in ea si iti alimenteaza cardul de debit in lei BCR - nu e cutia milei ) si mai e un SERVICE BOX (in care se pun OP-urile fara sa mai stai la coada) si un telefon cu acces moka in call center....
ceea ce are Almanahe e probabil phone banking...singura legatura cu depart meu fiind ca divizia Contact Center (cu phone banking) face parte tot din Directia Managementul Canalelor Alternative , deci cu Self Bankingul...deci cam atat...) suna bine Canale, nu?

deci e vreuna din astea enumerate de tine E-Banking!? k prin E-Banking eu cam inteleg Self Banking ;) http://www.bcr.ro/sPortal/sportal.porta ... anking.xml
Eu am E-Banking si astept de 2 luni sa-mi trimita astia acasa parola (am inteles) si astfel sa-l activeze :-??
mi-au dat un digipass din asta http://www.kniberg.com/henrik/thesis/ht ... age003.jpg si acu' ma uit la el! :-"

11 Mar 2008, 10:58

deci e vreuna din astea enumerate de tine E-Banking!? k prin E-Banking eu cam inteleg Self Banking ;) http://www.bcr.ro/sPortal/sportal.porta ... anking.xml
Eu am E-Banking si astept de 2 luni sa-mi trimita astia acasa parola (am inteles) si astfel sa-l activeze :-??
mi-au dat un digipass din asta http://www.kniberg.com/henrik/thesis/ht ... age003.jpg si acu' ma uit la el! :-"

Deci eu am enumerat Phone Banking si Self Banking....si tu ai....Internet Banking...
singurul lucru pe care pot sa il fac e sa iti urez mult succes...si eu mi-am facut conventia si inca nu am primit parolele....
oricum, e misto internet bankingul...dar mai misto e selful meu...:D
sa vaz daca pot sa trag niste sfori...

11 Mar 2008, 11:04

$1 scrie:$2Deci eu am enumerat Phone Banking si Self Banking....si tu ai....Internet Banking...
singurul lucru pe care pot sa il fac e sa iti urez mult succes...si eu mi-am facut conventia si inca nu am primit parolele....

ce sfori sa tragi la 2 cocostarci!? barem voi sunteti 3 :D

11 Mar 2008, 11:09

$1 scrie:$2Deci eu am enumerat Phone Banking si Self Banking....si tu ai....Internet Banking...

ce sfori sa tragi la 2 cocostarci!? barem voi sunteti 3 :D

pai sunt 2 care lucreaza efectiv cu trimisul si cu impachetatul ca sa zic asa...am 2 prieteni care lucreaza pe partea de business....dezvolta noi functionalitati...si sa vaz ce stiu ei despre asta....
dar...inca o data....patience...patience...

11 Mar 2008, 11:15

am stat 2 luni... cred ca mai rezist inca 2 :))
hai k monopolizam topicul cu discutii de PM :D

12 Mar 2008, 12:37

hai sa zic si eu
pe perioada liceului salesman :) (vanzator)la o multinationala(taraba in piatza) ;)si zic multinationala deoarece cea la care munceam avea tarabe in mai multe piete.dupa liceu facut sc de subof de politie "VASILE LASCAR" din campina si din 2002 pana azi bugetar(subofiter in cadrul jandarmeriei romane).deasemenea boboc la spiru haret la drept. =D>

12 Mar 2008, 12:53

ASTA E JANDARMERIA!
APARA DEMOCRATIA. :D
eee? ma pricep nu? :P

12 Mar 2008, 14:18

Eu sunt patron la o fabrica de chifle . Apropo , am nevoie de ingineri TCM .

12 Mar 2008, 17:53

$1 scrie:$2u sunt patron la o fabrica de chifle . Apropo , am nevoie de ingineri TCM .

buey, de cand mi-am dorit si eu sa ma fac patron...insa nu am reusit pana acum...
si dom' Lucian, se poate dom'le o masina asa mica la un patron?
eu cand am citit meseria...ma asteptam ca in semnatura sa fie o herghelie mai numeroasa...
sau sa inteleg ca Mondeo-ul e pe vine?!

Pacat ca nu sunt inginer de meserie...ca pana acum au tot fost cereri de loc de munca...tu esti primul care si ofera unul...

12 Mar 2008, 18:53

$1 scrie:$2u sunt patron la o fabrica de chifle . Apropo , am nevoie de ingineri TCM .

buey, de cand mi-am dorit si eu sa ma fac patron...insa nu am reusit pana acum...
si dom' Lucian, se poate dom'le o masina asa mica la un patron?
eu cand am citit meseria...ma asteptam ca in semnatura sa fie o herghelie mai numeroasa...
sau sa inteleg ca Mondeo-ul e pe vine?!

Pacat ca nu sunt inginer de meserie...ca pana acum au tot fost cereri de loc de munca...tu esti primul care si ofera unul...

Considera ca sunt un patron de fabrica de chifle mai excentric .

14 Mar 2008, 11:46

uite colea loc de munca :

http://www.cancan.ro/2008-03-14/Si-a-an ... eanta.html

23 Mar 2008, 23:06

Eu lucrez la o banca pe partea de creditare PF, insa fac aproape tot ce e nevoie atunci cand nu avem oameni destui :) ma omoare programul...... :((

24 Mar 2008, 00:07

Dupa diploma de BAC: Ajutor Analist Programator; dupa diploma de facultate: dupa ce termin una, va spun (sunt la a treia :-" )
Dupa experienta: depanare hardware PC (dar nu numai), comunicatii voce/date, software.
Dupa deprinderi: orice.. sa am un exemplu sau ceva indrumari; mai putin la partea de tinichigerie/vopsitorie - chiar nu am talent la vopsit.
Acum lucrez intr-o institutie guvernamentala (ce pompos suna) ce "asculta" de acelasi minister din care fac parte si aia pe care voi ii numiti "cap de creta", pe un post de tehnician IT - comunicatii voce/date.
Ce as vrea sa fac: gadget-uri auto.
Mai aveam o idee de a deschide o vopsitorie auto in care sa angajez niste baieti priceputi la Graffiti. Ei isi puteau elibera "demonii" fara sa-i certe nimeni si erau si platiti pt. asta; ideea asta o aveam inainte de a auzi de Discovery... era prin 2000 si eram la liceu. Dar decat sa ma pun cu legislatia si RAR-ul nostru, am renuntat la idee.

24 Mar 2008, 00:27

Economist ca pregatire, IT-ist ca profesie. Lucrez ca freelancer de vreo 6 ani si ma simt al naibii de bine fara sefi. #:-S
Software developer pe .Net, VBA, php & mysql. Unii cred despre mine ca stau tot timpul acasa, eu zic ca dorm la serviciu. =))
Depinde care jumatate a paharului e la indemana.

24 Mar 2008, 15:38

$1 scrie:$2Ce as vrea sa fac: gadget-uri auto.

pai poate ne combinam sa facem gadget-uri din astea impreuna ca am "omorat" vreo 2-3 la ultima intalnire si azi pe un amic cu Carputerul meu ;)

viewtopic.php?f=42&t=7156&st=0&sk=t&sd=a

26 Mar 2008, 21:55

eu vand manusi. cu asta ma ocup. nu mi-a dat D-zeu ma mult noroc :D

27 Mar 2008, 10:21

Eu sunt medic. Pe Ambulanta. Salar de cacat, dar satisfactie enorma.

27 Mar 2008, 10:56

Eu sunt analist cumparari si putin product manager =)) Toata ziua cumpar hartie.
Iar din facultate nu stiu ce ies, dar invat marketing-ul si afacerile economice internationale :))

27 Mar 2008, 10:59

iti zic eu!
iesi International :))

27 Mar 2008, 11:02

$1 scrie:$2u sunt medic. Pe Ambulanta. Salar de cacat, dar satisfactie enorma.

Tot respectul. Ca o idee separata, daca as fi avut bani si nu ar fi fost nevoie sa muncesc m-as fi bagat voluntar la smurd. 2% din impozitul anual pe venit il virez catre smurd :D

27 Mar 2008, 11:06

$1 scrie:$22% din impozitul anual pe venit il virez catre smurd :D

=D> =D> =D>
BRAVO!
mai rar ca tine
de acum, dupa ce o sa se infiinteze asociatia, o sa avem si optiunea de a dona catre ea! Aviz celor in masura sa informeze si sa furnizeze datele viitoarei asociatii pentru a beneficia de aceste fonduri suplimentare! ;)
Răspunde