ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: CONSTANTA - discutii libere

30 Oct 2012, 22:21

eu sper ca sunt dotati cu asa ceva...adica safety first. n-am chef sa merg de la tester direct in service, mai ales ca vineri plec la drum prin tara :)

30 Oct 2012, 22:31

popic, calmeaza apele si zi-ne ca sunt baietii profesionisti si nu fac asta in premiera :D
daca sunt multumit am sa le trimit clienti

30 Oct 2012, 23:34

Eh, ne lamurim noi la fata locului. Nu ne obliga nimeni pana la urma daca nu suntem multumiti de ce vedem.
Eu m'am uitat pe site'ul respectivilor, insa nu apare nik de dyno, nici macar la Promotii, unde m'as fi asteptat sa fie ceva mentionat.

31 Oct 2012, 00:12

http://www.facebook.com/GteRepCar/photos_stream?ref=ts

31 Oct 2012, 17:24

Deci care ne intalnim maine? Ramane OMV? Eu o sa incerc sa fiu acolo la 8:30, sa beau si un capuccino

31 Oct 2012, 17:28

eu vin tot asa, pe la 8:30. Ne vedem acolo, la OMV!

31 Oct 2012, 17:32

:) Eu vin dupa ce termin cu obligatiile matinale

31 Oct 2012, 18:27

Martini, popicmisulic? Sa va puneti ceasurile sa sune :))

31 Oct 2012, 18:47

ok

31 Oct 2012, 19:33

voi fi acolo. adormit si antisocial dar prezent.

01 Noi 2012, 12:46

si cum a fost ? cati cai ati pierdut pe an ? :D

01 Noi 2012, 14:13

ceva incredibil s-a produs. diesel-urile au aratat aiurea la dyno, benzinarele corect. eu cu andrei mergem saptamana urmatoare la restanta :))

01 Noi 2012, 17:29

Da, trebuie sa ne luam revansa.
Ideea e ca ieri se stricase senzorul de turatie a motorului si nu s'au putut face grafice, ci doar ramanea valoarea maxima a puterii. Asa ca anomaliile aparute la masurare nu au putut fi determinate

Cat a scos Puma?

01 Noi 2012, 18:53

oooofff ce rau imi pare ca a trebuit sa plec din oras si nu am ajuns...tare curios sunt cati caluti mai am...

01 Noi 2012, 20:23

puma 119 din 125, castigatorul zilei.

andrei, arata puterea la o anumita turatie pe care nu o spunea. se presupune ca la noi era 4000 dar nu e sigur. oricum, clar erau dereglate si nu ne putem baza pe ce ne-a zis legat de cuplu si putere, fix ce ma interesa :) e posibil aia 71,9 cp sa fi fost la 3000 rpm nu la 4000. iar tu cu 77 sau cat ti-a scris e imposibil. chiar asa mare diferenta nu inghit. asteptam restanta si vedem atunci.

01 Noi 2012, 20:29

Motorizarile zilei: 2 benzinare si 2 diesele.
Daca ar intra in functiune si senzorul ala de turatie ce bine ar fi... eu cred ca am 119 CP pe la 5500-6000 RPM...pana la 7000 mai urca putin, iar benzina era 95; cu 98 sau 100 cred ca se comporta mai bine. Oricum, pentru o masina cu ceva ani in spate, e chiar bine, parerea mea :) Deasemenea, astept noul strat de vopsea, care o va face mai usoara si aerodinamica :))
Anomaliile de la diesele sunt suspecte. Probabil se va clarifica o data cu functionarea aceluiasi senzor.
Concluzia: "felina" si-a aratat gherutzele :))

01 Noi 2012, 23:31

119 CP e foarte bine.

@popic ... daca tii legatura cu cei de la GTE si vor sa se tina de cuvant, anunta'ne si pe noi cand vor inlocui senzorul de turatie si cand au timp sa mai facem o testare. Macar eu cu martini, ca sa ne lamurim cum sta treaba pana la urma :D

Eu totusi am o mica nelamurire. Dintre cei care'am fost azi, ati vazut vreunul sa fi legat si alte cabluri la masina in afara de cele de sub capota, care mie mi se pareau a duce la baterie? Ca nu inteleg unde s'ar lega cu senzorul de turatie

01 Noi 2012, 23:33

Eu nu, dar nici nu m-am uitat dupa cabluri :)

01 Noi 2012, 23:48

La mine e, sa zicem, deformatie profesionala. Numai ca azi am fost distras de decor si n'am fost foarte atent :P

02 Noi 2012, 10:44

In general la diesel, turatia se citeste de pe una din conductele de la injector si nu e chiar foarte exacta. Se intampla ca traductorul sa mai "fure" si din trepidatiile motorului pe suporti, nu numai curgerea motorinei prin conducta.

Am patit eu la un test de noxe la un ARO antic, unde apareau si masuratori cu turatii de 9000 rpm :)) cand saracul motor isi dadea duhul la 3500 rpm aratate pe ceasul din bord

02 Noi 2012, 11:10

salut am si eu o problema la un ford focus 1 hatchback 2002 , inchiderea de pe telecomanda
cheii nu functioneaza , am fost la un atelier de copiat chei si a "masurat" cheia si a spus ca emite bine. Deci problema ar trebuie sa fie in masina , in pus contactul repetat de 4 ori si nu se aude bipul ala cum ca ar intra in modul programare.
Si ma gandesc ca ar fi modulul defect, dar nici macar nu stiu unde e pozitionat, am desfacut usa soferului degeaba ca nu am vazut nimic acolo.
Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc.

02 Noi 2012, 12:13

Voi lua legatura cu ei Luni, saptamana care vine o voi testa si eu.
Imi pare rau daca nu a iesit cum doreati, nu am stiut despre problema cu turatia.
Pozele ?

02 Noi 2012, 12:47

^pentru mine a fost suficient. astept cu nerabdare acel mic dosarel (in varianta printata sau electronica) cu detaliile...
multumesc pentru informare.

02 Noi 2012, 13:56

Pozele de grup

Imagine Imagine Imagine

Si filmuletul cu a mea. A lui martini il asteapta cand ajunge inapoi acasa

02 Noi 2012, 19:23

pai si ce altceva v-a mai facut la masina ? ca am fost si eu azi pe acolo sa ma programez si mi-a zis ca verifica pe langa testul de putere si directia , suspensia , vopseaua , calculatorul de bord sa nu aibe erori .

02 Noi 2012, 20:11

Da, oferta completa asa era. Noi fiind insa 4 pentru testare ar fi insemnat sa stam cam 4 ore p'acolo si am preferat sa facem doar dyno.
In mod normal o ridica pe elevator, i se face si inspectie pe dedesubt, apoi ce zici tu: vopsea, suspensii. Pe stand s'a verificat si franarea, ambreiajul, amortizoare/directie, ceva de genul.
Insa noi eram interesati de "cat baga, cat baga", nu de restul detaliilor :))

02 Noi 2012, 20:19

cainele din poza de grup cat a scos :D

02 Noi 2012, 21:34

Ala urma sa intre pe stand dupa noi ... nu avusese programare :))

03 Noi 2012, 00:00

...eu am ramas la urma, caine la scos 6 cai frumosi!

03 Noi 2012, 08:14

sau 6 pureci frumosi !! :)))
Subiect închis