ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

06 Dec 2007, 12:44

of, of...si te mai miri ca se intampla atatea accidente..

06 Dec 2007, 16:48

cu femeile am patit-o si eu de cateva ori...
1. conducea o colega de la pescarush spre televiziune pe banda 3 imediat dupa curba de la pescarush eram si putin mai in fata era o dacie care avea semnal de stanga si si statea (tipa asta cu care eram conducea o kia shuma) si mergea ea fara probleme cu 60...in dreapta aveam autobuzul...am crezut k o calca sa se bage in fata autobuzului...strigam la ea.. "frana! masina! " nimic...ea imi povestea de fostu prieten ...cand am vazut k nu e bai de nimic...m-am lasat in jos ...m-am tinut bine de scaun...de usa...m-am incordat....si ....POC ...pe la 65km/h aveam si centura... nu a patit nimeni nimic....botul masinii praf...dacia 1310 era indoita de la roata din spate :) si o intreb: "ce era in capul tau?" ea: "nu l-am vazut!"... eu:"da nu ai auzit cand am strigat la tine?" ea: "ai strigat? nu te-am auzit!"

2 pe la sectia 2 de politie pe fosta piatra cubica opresc la trecere de pietoni si poc...o doamna intra in mine...mai mult sub k era cu ascutitoare de suzuki swift....raspunsul ei "ma grabeam"

3 asta e cu un barbat acum 2 zile...in piata victoriei dinspre buzesti..ajung in mijlocul victoriei si domul politist ne face semn sa oprim...stam si stam...dupa 3 min ma uit in stanga... era un domn la volan si o doamna in dreapta. imi fac semn...eu credeam k vor sa ii las sa se duca in dreapta.. le fac si eu semne...nu ne intelegem...deskid geamul la care domnul zice "Era sa ma lovesti!". raman stupefiat...mersesem incet pe banda mea nici o problema nu eram aproape de nimeni si ii zic "eu? cand?" si ei zic" mai in spate.. eram pe acolo pe undeva ...mai devreme" ...m-a bufnit rasul si pe mine si pe mandra mea... ii zic k i s-a parut sau poate a fost cineva cu o masina asemanatoare si am plecat mai departe... m-a uimit cum dupa ce am stat 5 min aproape unu langa altul nu a zis nimic si pe urma il apuca k era sa intru in el mai ..de mult :)

06 Dec 2007, 17:11

Hai sa iau un pic apararea doamnelor/domnisoarelor.
Sotia mea are Permis de 10 ani si conduce foarte bine. Are masina din avatar pe care o foloseste zilnic. Acum de cand am ramas permis ( si e pe 3 luni) in fiecare weekend ma duce peste tot fara probleme.

06 Dec 2007, 17:22

asa cum nu toti barbatii sunt nishte sfinti, asa exista si femei care conduc bine... dupa 1 an jumate de permis si sora mea conduce bine dar numai eu stiu de cate ori era sa fac stop cardiac cu ea la volan in primul an al ei de permis...si nu imi venea sa ma iau de ea cat de instuctorul cu care facuse scoala si care nu o invatzase nici sa ia de volan cum trebuie...nimeni nu se naste invatzat dar nici chiar asa...imi aduc aminte ca instructorul meu (un batranel de moda veche) m-a pus pe dacia 1300 sa fac jaloane cu viteza redusa si apoi cu viteza mare... ca facusem si febra musculara de cat am tras de volan si trebuia sa trec la 20cm de fiecare jalon

06 Dec 2007, 17:46

Merci Fasconal! Bravoo. Ai mare dreptate. Instructorul meu de sofat spunea ca femeile (cele constiente de lumea asta, nu fitzele care si-au "castigat" dreptul de a conduce masinile sau cadourile....sponsorilor) sunt deseori mai prudente in trafic decat barbatii. In special daca au timpul necesar sa invete sa sofeze dupa 25-30 de ani, cand probabil au un job, eventual un sot si uneori copii, toti de ingrijit. Banul muncit are alta "aroma" in buzunar iar valoarea unei masini, indiferent marca, devine brusc ceva realist. Poate si de asta au nevoie de intelegerea si, de ce nu.., curtoazia barbatilor care sunt in trafic. Poate sunt eu mai de moda veche, dar stiu ca sofer bun nu poti sa devii cand apuci sa conduci in traficul asta infernal intre scoala copilului si parcarea supermarketului neaparat cel mai apropiat. In rest- in concediu putintel, si rezerva de sofer daca "dumnealui" mai degusta ceva pe la vreo petrecere.
Fara suparare. Soferii sunt ca toata lumea: mai buni sau mai ...neexperimentati. Ar trebui sa avem capacitatea sa-i intelegem pe toti si sa incercam sa gandim constructiv. Asta bineinteles, pana la o "buseala". Dar poate si atunci sa ne spunem: Dom`le, fierul se repara. Viata, nu. Atentie la trafic!Concluzia? Nu-mi permit s-a o evidentiez eu si nici sa dau sfaturi. Si eu sunt incepator si sigur si voi ati fost ca mine.

06 Dec 2007, 18:26

"Dom`le, fierul se repara" Ce inca nu stii este ca uneori pana apuci sa-ti repari fierul iti vine sa-ti iei viata.

06 Dec 2007, 18:34

$1 scrie:$2quot;Dom`le, fierul se repara" Ce inca nu stii este ca uneori pana apuci sa-ti repari fierul iti vine sa-ti iei viata.

Corneleeeee tot suparat esti? Nu iti mai trece? Unde sunt posturile tale alea cum numai tie iti ies?

06 Dec 2007, 19:40

cornele, daca nu iti reduci din pretentiile vis-a-vis de serviceurile ford, o sa mori prea tinar :)

data viitoare cind ma duc in service te iau si pe tine, ca mie se pare ca imi iese totu bine, si am si mana buna sa aleg serviceurile :D

06 Dec 2007, 19:47

Pai cred ca m-au parasit cand au vazut ca am ramas sarac lipit pamantului fara masina.
Culmea e ca acum am doua masini la dispozitie. Dau cu banu pe care s-o iau in ziua respectiva.

Mersi de intentie. ma gandesc totusi daca merge si sa imi iau perimis pt pistol d-ala cu aer comprimat si data viitoare ma duc cu el , asa intamplator la vedere, si tot intamplator palavragesc cu receptionerul si ii spun ca atunci cand masina nu e gata la timp si cum trebuie, incep sa devin foarte nervos si am tendinta sa apelez la chestii din dotare...

Cred ca pt revizie ii vizitez si eu pe stimabilii de la Popesti sa vedem ce-s in stare, mai ales ca sunt cel mai aproape (inclusiv lipsa aglomeratiei) de ruta mea.

13 Dec 2007, 15:32

http://www.piticu.ro/2007/12/12/baba-si ... index.html

daca ceea ce vad este real inseamna ca problema e mai grava decat credeam :roll:

13 Dec 2007, 15:44

$1 scrie:$2ttp://www.piticu.ro/2007/12/12/baba-si-parcarea/index.html

daca ceea ce vad este real inseamna ca problema e mai grava decat credeam :roll:

\si noi ne intalnim cu ea prin trafic nu? :cry:

13 Dec 2007, 15:57

a ca mi-am amintit ultima patanie aseara in Ikea,ma invarteam dupa un loc de parcare cu o Toyota in ceafa,vad locul dau semnal fericit si cand sa virez stanga ma trezesc cu Toyota intrata in depasire,noroc ca m-am uitat inca odata in oglinda altfel ma lua in plin probabil,la volan binenteles o doamna/domnisoara care gestiona de mama focului.Nu am avut timp sa raspun ca a plecat imediat.m-am ofticat mai mult pt ca am dat semnal degeaba donsoara probabil ca nu cunostea regulile elementare de circulatie :evil:

13 Dec 2007, 16:08

$1 scrie:$2ttp://www.piticu.ro/2007/12/12/baba-si-parcarea/index.html

DOAMNE FERESTE!
imi venea sa o dau jos, si sa ii scot eu masina!

13 Dec 2007, 17:14

mah fratilor, asa ceva NU este Posibil!!!, mai uit si nu-mi vine sa cred;si-apoi sa nu-ti iei un pistol dala de care zicea Cornel001 si sa sinucizi cateva genii dastea, sa le fie frica sa mai iese cu masina pe strada

14 Dec 2007, 04:04

acum 2 zile aveam masina parcata in fata blocului pe o strada unde locuiesc... stateam linistit si ma uitam pe geam si am vazut cum o alta masina se apropie de a mea, se opreste in dreptul ei si incearca sa parcheze in fata... si din incercare in incercare... am vazut ca mi-a lovit bara din fata de vreo 5 ori si nu am mai rezistat, am iesit in fata blocului la scandal... pana sa ajung eu la masina s-a schimbat si soferul, urcandu-se la volan alt dobitoc... care a mai lovit-o si el inca o data...
pe bara mea nu au ramas urme... dar doare cand vezi ca vine un cretin si iti loveste masina...
in urma amenintarilor le-am luat cheile si am parcat eu masina...

erau intr-adevar barbati sau femei ¨undercover¨??? :D

14 Dec 2007, 13:45

eu cred ca aveai vedenii..."dobitocul" erea femeie clar

15 Dec 2007, 01:53

Salut
Acum ca mi-a amintit babuta....Multi ani in urma cind traficul era o palida umbra ...doua fatuci in aceeasi pozitie ca a babei dau sa iasa cu spatele virind dreapta. Cea cu covrigul ia maxim dreapta, capul intors pe dreapta spate, marsarier, acceleratie....bot proptit in portiera masinii din stinga....cu rezultat ca-i moare motorul. Eu priveam de pe trotuarul opus......si urmeaza reactia: da cheie, ambaleaza(mama ei de Dacie..."de ce-o fi murit"?), iar cap spre spate stinga....ambaleaza mai tare...mai intra 2-3 cm in portiera si iar ii moare motorul :)))). Acum ia ghiciti ....ii placea sa se repete :)))) . Totusi dupa a treia tentativa nereusita n-am mai rezistat si trec strada sa-i spun.....Degeaba...pina nu am pus-o sa se uite unde ii e botul la masina si cum sa rotesca de volan ....n-a priceput :))))).

17 Dec 2007, 20:23

mai, baieti, ce faceti voi aci? vreti sa incep sa depan si eu amintiri de cum in fiecare zi eu ma enervez sistematic cu aprox. 90% din soferii cu care ma intalnesc in trafic? Hai sa lasam misoginismul, generalizarile stupide si in general, daca ma suparati, vin si dau peste voi cu furia mea verde turbo, clar??? :)

17 Dec 2007, 20:27

trebuia sa avem si noi coltul nostru... poti sa dai cu furia ta verde pe aici: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t=9807&start=0

18 Dec 2007, 00:01

Zuza :)
Hai nu te supara...nu stii ca in fiecare barbat zace un copil ??:):):):):)
Si apoi pe aici prin Timisoara chiar nu am patit sa am treaba cu soferitele
..........Bine spus cu "coltul" Officer. :)..subscriu.

18 Dec 2007, 02:14

$1 scrie:$2ai, baieti, ce faceti voi aci? vreti sa incep sa depan si eu amintiri de cum in fiecare zi eu ma enervez sistematic cu aprox. 90% din soferii cu care ma intalnesc in trafic? Hai sa lasam misoginismul, generalizarile stupide si in general, daca ma suparati, vin si dau peste voi cu furia mea verde turbo, clar??? :)

De cand e turbo? :lol:

18 Dec 2007, 02:49

$1 scrie:$2De cand e turbo? :lol:

Pai intai si intai fu verde, apoi furie si in final veni si turbo... :lol:

Be afraid, be very afraid! Nu te pune cu zuza!

18 Dec 2007, 06:23

Eu? Mnezeule, tin la viata mea :lol:

18 Dec 2007, 13:36

$1 scrie:$2ai, baieti, ce faceti voi aci? vreti sa incep sa depan si eu amintiri de cum in fiecare zi eu ma enervez sistematic cu aprox. 90% din soferii cu care ma intalnesc in trafic? Hai sa lasam misoginismul, generalizarile stupide si in general, daca ma suparati, vin si dau peste voi cu furia mea verde turbo, clar??? :)

Problema: Daca fiecare dintre noi se enerveaza pe 90% din soferi, zilnic, atunci unde mai sunt soferii adevarati (fie ei barbati sau femei) .... ???!!!

18 Dec 2007, 13:42

90% din soferii de pe strazi sunt niste dobitoci... 10% sunt colegi de forum :lol:

18 Dec 2007, 14:58

Si din aia de pe forum cati la suta sunt porci ordinari ?

18 Dec 2007, 15:01

I-auzi ce zic cucoanele pe threadul dedicat lor:

$1 scrie:$2...
5. categoria "pentru ce e maneta asta din dreapta, de langa volan?" ... NU semnalizeaza. De ce?
...

Pentru ca maneta de semnalizare e pe partea stanga.
Aia din dreapta e maneta pentru stergatoare de parbriz :!:

:P

18 Dec 2007, 15:14

te-ai cam riscat cu quote-ul ala :D
Ultima oară modificat de toxicristi pe 18 Dec 2007, 15:17, modificat 1 dată în total.

18 Dec 2007, 15:16

HAHAHAHAHA

18 Dec 2007, 15:22

Dani o sa ti-o iei urat cand o vedea nu-spun-cine acel quote :twisted:

Robert... cu riscul de a fi redundant, as putea spune ca toti suntem (fara fete evident)
Ultima oară modificat de Officer pe 18 Dec 2007, 15:24, modificat 1 dată în total.
Răspunde