Bag seama ca tie iti place cifra de 19.5 milioane.
Nu stiu de ce, banuiesc ca nu i-ai numarat pe toti personal. Stii ca esti mai tare ca MAI-ul? (apropo, ei au zis ca nu se pot baza pe datele lor...

)
Imi aduci aminte de o vorba atribuita lui Einstein: "Sunt doar doua lucruri infinite-: Universul si Prostia umana, insa asupra primului aspect , nu sunt atat de sigur..."
Legat de liste, iar ai niste lipsuri. Serioase. Dar imi place ca nu ai dubii. Dar deloc! Sper ca stii vorba ceea...
Daca presedintele tarii este votat de TOTI romanii cu drept de vot, de ce vrei sa-i elimini pe cei care sunt in afara tarii cu diverse treburi? Probabil vrei sa ajungi la situatii hilare de genul "presedintele tarii a fost votat de 120% din cetatenii cu drept de vot!"?
Nu confunda alegerile locale cu cele pentru presedinte, listele sunt diferite de la caz la caz. La cele locale da, nu se participa decat in localitatea respectiva, nu exista votanti in strainatate.
Apropo, prin domiciliu stabil ce intelegi? Sa zicem ca eu am domiciliul in tara si sunt 6 luni plecat la munca/la rude in Germania. Am sau nu drept de vot la alegerea presedintelui? Ca nu stii unde voi vota eu, asta nu e o problema, de aceea exista liste suplimentare (si nu pentru furturi

).
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP