ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

Re: It's now safe to turn off Romania

02 Aug 2010, 13:20

http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... .htm?cfnl=

Da daca bei tot pina pe 15 ianuarie ce draku mai declari ??

02 Aug 2010, 14:01

http://www.gandul.info/news/26-000-de-r ... at-6750710

Pana la urma nu ai cum sa nu-i dai dreptate lui Cornel: un popor de asistati.
Toti ne plangem de manariile pe care le fac astia de la putere ('tu le mama lor!) dar uite ca nici restul boborului nu e mai breaz. I think it's now safe to turn off Romania!

03 Aug 2010, 12:39

Romanii spun lucruri traznite: http://khris.ro/index.php/07/2010/studi ... inozaurii/

03 Aug 2010, 12:51

Pfoai de capul meu , exista romani care cred ca Soarle se invirte in jurul Pamintului ! :-??

03 Aug 2010, 12:59

"si sunt multi ai dracu"

03 Aug 2010, 13:05

Eh, lasa ca romanii se pricep cel mai bine la politica, la economie si la fotbal, nu prostii de-astea de tocilari...

03 Aug 2010, 13:22

d-aia suntem unde suntem si cu politica si cu economia si cu fotbalul... bine macar ca nu ne mai "pricepem" si la altceva. sau de fapt...

03 Aug 2010, 19:23

Bancurile cu olteni n-au aparut degeaba. Contribuabilul craiovean trebuie sa aiba un ascutit simt al umorului ca sa guste gluma cu noul birou de la primarie, N.U.C.R.C.A.R.U.A.E.C.D.U.D.B.D.U.A.D.

In plina campanie de reorganizare, dupa comasarea si fuziunea birourilor, toate numite cu cate sapte-opt cuvinte, muncipalitatea craioveana a inventat unul botezat cu 19 cuvinte fix: N.U.C.R.C.A.R.U.A.E.C.D.U.D.B.D.U.A.D.

Directia de urbanism, care a absorbit cu nesat alte entiati, are o constructie birocratica de exceptie: "Biroul de Nomenclatura Urbana, Certificate de Recenzie, Certificate Atestare Registrul Unic de Atestare, Evidenta Constructii si Documente de Urbanism, Banca de Date Urban si Avizare Documente". Acronimul ar fi N.U.C.R.C.A.R.U.A.E.C.D.U.D.B.D.U.A.D.

Sursa: http://www.tv-net.ro/Stiri-Primaria-Cra ... -A-D-+9754

03 Aug 2010, 21:05

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Niciodata: "... ar fii preferat...".
Intotdeauna: "... ar fi preferat...".

Niciodata "... poate fii masluit...".
Intotdeauna: "... poate fi masluit...".
Fara alte comentarii.

Sa inteleg ca tu esti botul automat care face corectiile gramaticale pe forum?
ps -ef | grep @MirceaMM
set bot mode ON-TOPIC
set bot silent 1
exit

Am spus "Fara alte comentarii" dar tu nu!

Eu sunt unul dintre cei care stiu a se exprima corect in limba romana spre deosebire de altii!
Iar asa, pentru tine, mai stiu si ce inseamna grep, ps, linux, aix etc...

Iar ca sa fiu ontopic, faptul ca tara asta este populata cu o anumita categorie de indivizi este cel mai important motiv pentru care "... turn off Romania".

PS.
Chestiunea cu 2 de i cand ar trebui doar unul sau cu unul cand ar trebui 2 se intalneste foarte des la generatia tanara! Dovada ca nu se mai face gramatica la modul serios, poate chiar unii profesori nu au habar de ceea ce sunt pusi sa predea.
Este posibil sa aiba dreptate ACELA cand vorbeste despre invatamantul romanesc care produce numai... :D

03 Aug 2010, 21:12

Dar nu vad legatura cu topicul citat... A scris corect in ambele variante, nu? :D

09 Aug 2010, 09:58

Un geniu, la Caransebes, a intrat cu masina pe un circuit amenajat pe un aeroport in timpul Etapei Nationale de Viteza pe aeroport (motociclism). Dupa ce a facut o tura pe contrasens, a iesit de pe traseu lovit 3 spectatori / arbitri si apoi a fugit. Unul dintre cei accidentati grav este campionul national la motociclism.
Asta se intampla dupa ce la Raliul Sibiului, doua gasti bete si-au impartit pumni, picioare, scanduri in cap si caramizi in masini inainte ca una dintre gasti sa-si stranga lucrurile (ambele gasti erau la gratar) si sa plece cu masina, pe proba, in timpul desfasurarii probei.

Stirea cu smecherul de la Caransebes se gaseste pe http://www.autorally.ro, dar si pe site-urile de stiri deoarece a fost pe toate televiziunile.

09 Aug 2010, 10:47

Apropo de ultima fraza din articol , se pare ca manevrele au inceput deja :

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-76 ... tm?cfadac=

...nu m-ar mira daca pina la urma n-o sa-l scoata pe smecher victima ! :(

09 Aug 2010, 11:17

$1 scrie:$2Am spus "Fara alte comentarii" dar tu nu!

Adica tu poti comenta si eu nu? Nu inteleg logica.

$1 scrie:$2Eu sunt unul dintre cei care stiu a se exprima corect in limba romana spre deosebire de altii!
Iar asa, pentru tine, mai stiu si ce inseamna grep, ps, linux, aix etc...

Ce pacat ca nu esti si printre cei care mai au un gram de bun simt in tara asta. Era de preferat un alt mod de a pune problema. Dar tu nu. Esti un "profesor" de moda veche care scoate elevul in fata clasei, ii trage vreo doua linii la palma si il face de ras pentru felul in care s-a exprimat generand astfel elevului un sentiment de inferioritate care il va urmari toata viata.

$1 scrie:$2Iar ca sa fiu ontopic, faptul ca tara asta este populata cu o anumita categorie de indivizi este cel mai important motiv pentru care "... turn off Romania".

Cat de subtil esti. Aproape ca nu am sesizat aluzia. Din pacate si tu faci parte din aceasta categorie din varii motive. Bravo, esti la fel ca noi toti. =D>

Uite un pont: data viitoare cand mai vrei sa faci pe "profesorul", alege-ti cu grija cuvintele si mai ales modul de exprimare daca nu vrei sa-ti atragi antipatia multor oameni. Nu toti apreciaza franchetea modului tau de exprimare mai ales daca este indreptat spre a jigni pe cineva. Daca tot sustii indirect ca ai facut o scoala buna (dupa standardele tale) m-as fi asteptat la un mod de abordare mai prietenesc ca sa nu zic "profesional" in astfel de chestiuni, nu datul cu bata in balta (aratatul superioritatii romanului in orice domeniu).

Uite alt pont: Mai destinde-te, relaxeaza-te. Si asa viata e dura. Incearca sa glumesti mai mult. Incearca sa razi mai mult. Lumea e satula de "seful" cicalitor care pentru orice fleac iti face apologia chibritelor. Daca imi asculti sfaturile s-ar putea sa traiesti mai mult. Daca nu, s-ar putea sa mori de grija altora... ;)

09 Aug 2010, 11:22

Gata ca dau avertismente ! Continuati pe PM va rog .

09 Aug 2010, 13:55

$1 scrie:$2tirea cu smecherul de la Caransebes se gaseste pe http://www.autorally.ro, dar si pe site-urile de stiri deoarece a fost pe toate televiziunile.

Cred ca respectivul nu e in deplinatatea facultatilor mintale, din ce am citit prin presa. Oricat de smecher te crezi, nu te apuci sa calci intentionat oameni. Daca s-ar fi dat o tura de circuit as mai fi zis, dar sa ai oameni in fata masinii si sa calci acceleratia... Noroc ca nu a fost nimeni grav ranit.

09 Aug 2010, 14:08

Se pare ca respectivul avea o alcoolemie de peste 2 la mie. Asta spune totul! Din pacate sufera oameni nevinovati...
Sursa:
http://www.adevarul.ro/locale/resita/Ad ... 68684.html

10 Aug 2010, 19:22

Un nou record de viteza pe Autostrada Soarelui:

10 Aug 2010, 19:43

sincer nu cred ca asta e recordul, e doar omologat si cu acte in regula :)

11 Aug 2010, 02:16

Poate o fi asa dintotdeauna, dar, in ultima vreme, vad din ce in ce mai multi/multe care nu stiu care-i treaba cu prioritatea. Eu incep sa ma intreb cum dracu' n-or avea accidente zilnic. Locuiesc intr-o zona unde sunt cateva intersectii cu circulatie nedirijata(unde se aude "buf" saptamanal). De cel putin doua ori pe saptamana, dau de cate unu'/una care pur si simplu nu stie care, unde, ce trebuie sa faca. Ori stau si se uita uimiti, ori trec de nebuni cand ar trebui sa dea prioritate, ori te-njura ala din spate ca dai prioritate.

11 Aug 2010, 10:10

Cum au fost ultimele zile parca nu a fost niciodata. Imi e din ce in ce mai teama sa mai ies cu masina pe stada. Tot mai multi "piloti", nervosi, smecheri, priceputi si mai stiu eu ce alte categorii.
Dar despre trafic putem sa vorbim ani in sir si nu ajungem la nici o concluzie.
Ce parere aveti de miliardul de lei vechi disparut din conturile unor brasoveni? Am inteles ca ar fi vorba de BCR, exista o ancheta interna in desfasurare, dar banii inca lipsesc.

11 Aug 2010, 10:31

Se pare ca nu e vorba de 1 miliard de ROL, e vorba de mult mai mult
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mai-mul ... 02880.html
Daca e BCR atunci e clar, acum o luna si la o sucursala BCR de langa Baia Mare s-a intamplat ceva asemanator. Oare e vreo problema de organizare la mijloc?
Din Maramures:
http://www.emaramures.ro/stiri/36103/AN ... eni-VIDEO-

11 Aug 2010, 10:35

Credit Europe Bank, scrie si in acel articol

11 Aug 2010, 11:02

Aia e, am vazut-o si cand au filmat (au cenzurat banca, dar am recunoscut zona - Centrul Civic). Nu prea cred ca vicepresedintele unei banci mari ar fi sunat pe seful OPC brasov sa ii zica "sa nu faca atat de mult tam-tam".

Am mai vazut o stire, unii au spart o casa in Timisoara si au furat...200.000 de euro. Erau paziti de o batranica de 85 de ani :|

11 Aug 2010, 13:40

http://www.telegrafonline.ro/1281474000 ... nsare.html

cit de imbecil trebuie sa fi sa iei in discutie oprirea apei la un spital ? :-O ...culmea e ca la Tulcea chiar au oprit apa la spital vreo 3 zile !

11 Aug 2010, 13:46

$1 scrie:$2..
Am mai vazut o stire, unii au spart o casa in Timisoara si au furat...200.000 de euro. Erau paziti de o batranica de 85 de ani :|

Nu erau paziti, era parca mama unuia din proprietari si trecuse pe acolo (fara sa stie de bani/bijuterii)...

12 Aug 2010, 07:22

Am uitat de ghilimele :D

18 Aug 2010, 15:37

niste cimpanzei oligofreni .... de fapt, "clasici" ai soselelor din Romania

LE nu m-ar mira sa se gaseasca citiva, care sa-i apere si sa ne explice despre greutatile cotidiene

18 Aug 2010, 15:56

^ala cu tir-ul e sofer de tipul "asul asilor la volan" ... exact ca-n bancuri..

18 Aug 2010, 19:23

cel cu tirul de pe contrasens (aflat in depasirea tirului cu masini) cred ca e turc dupa inscriptiile de pe masina

19 Aug 2010, 08:24

vedem si noi d-astia doar ca tu ai reusit sa-l si filmezi! bravo! apropo, cum ai facut cu vreun suport ceva? poti sa imi raspunzi pe privat cand ai timp sa nu poluam topicul. multumesc!
Subiect închis