revin cu parerile despre Jimny - e mai mult pentru wanna post-ul asta.
deci, am avut ocazia sa testez Jimny atat in oras, cat si in afara lui, pe un teren viran din jurul Bucurestiului - Lacul Morii.
in oras masinuta e mica, foarte mica si nu ai nicio problema cu locurile de parcare.
insa la gropi - in masina se simt destul de pronuntat toate crapaturile (cel putin placile dintre liniile de tramvai mi-au deplasat toate pietrele la rinichi. )
dar jimny nu e o masina de merg prin oras prea mult. e o masina de distractie.
un alt minus mare, mare de tot e spatiul din interior. e adevarat ca si eu sunt mai mare, dar va jur ca pe usa din stanga, consola cu butoanele geamurilor electrice mi-a facut vanataie pe genunchiul stang. se vede clar ca "nu a fost proiectata sa fie acolo", ci doar a fost adaugat ulterior.
apoi, in spate ai doua variante: fie ai copii pana in 10 ani si nu ai probleme prea mari su picioarele - fie nu ai copii si in spate bagi bere si ai rezolvat problema.
portbagajul e mic, cam ca la tico asa - sau ca la Ka. dar se rabateaza scaunele din spate (2 la numar) individual.
insa cand iesi de pe sosea, totul e perfect. am luat-o pe un drum de tara, sau de camioane....ca se construieste de zor in zona aia. am reusit sa nu ating cu burta nici de galmele de pamant formate de la rotile Camioanelor de 40 de tone

.
si cum lacul morii are malul de 4-5 metri, normal ca m-am catarat pana sus.
panta minim 50 grade, am avut ceva probleme la prima incercare cu iarba - uda, aderenta nu prea buna mai ales ca nu aveam viteza mai deloc. dar am lasat-o usor in jos, si am plecat mai energic si nu am mai avut probleme.
in momentul in care cuplezi 4 X 4 e totul frumos.
dar sa nu cumva sa te puna sfantul sa blochezi diferentialul pe drum drept, ca ai pus-o. masina nu mai stie altceva decat sa urce dealuri in modul asta. e ca o pisica in calduri.

sau mai rau poate.
am mai urcat si coborat dealul, sau malul lacului de vreo 5 ori, dupa care i-am rugat pe pasageri sa se tina bine: am verificat franele.
are frane bune, spre foarte bune, se simte si abs-ul destul de util.
din pacate, masina nu iti ofera prea multe sanse sa ti-o cumperi ca si unica masina, ci doar masina de distractie.
daca insa nu mergeti prin Bucuresti prea mult cu masina, si principalul scop sunt iesirile in natura, Jimny va poate surprinde in sensul cel bun. asta pentru ca desi are motor de 1.3 benzina, cu 86 de cai, toti caii trag bine si in teren accidentat cuplul este fascinant.