ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
22 Iun 2008, 23:37
$1 scrie:$2am crezut ca imi duc masina la service nu la macelarie

...
Nu poti sa zici ca nu stiai ca e doar "pomul laudat"....
23 Iun 2008, 11:19
Vineri seara vazut pe Ionutz in Fordu' lui pe Splaiu Independentei, catre carfur. Eu eram "undercover" in Cielo de la firma. M-am dat jos la el si i-am strans mana.

Am remarcat ca facuse ochii mari cand m-am vazut ca ma dau jos la el, dar m-a recunoscut si a zambit. M-a recunoscut dupa ce am chiulit de la atatea intalniri!!!
23 Iun 2008, 11:25
$1 scrie:$2ineri seara vazut pe Ionutz in Fordu' lui pe Splaiu Independentei, catre carfur. Eu eram "undercover" in Cielo de la firma. M-am dat jos la el si i-am strans mana.

Am remarcat ca facuse ochii mari cand m-am vazut ca ma dau jos la el, dar m-a recunoscut si a zambit. M-a recunoscut dupa ce am chiulit de la atatea intalniri!!!

a fi crezut k vrei sa`l bati de aia s`a speriat
24 Iun 2008, 20:41
$1 scrie:$2u L`am vazut pe baiatu` ala cu oki frumosi B 70 JAA parka nu stiu sigur nr.,o fiesta gri ..adik el ma vazut si mi`a facut cu mana....eu eram suparata veneam de la mall.....
da' ce te suparase asa tare la mall ? nu ai gasit loc de parcare

?
am vazut si eu o Fiesta ST albastra cu sticker smabata seara parcata in fata la Cocosul Rosu, parca avea si dunci albe
24 Iun 2008, 21:02
Vazut "BALAMUC" = Cabrio, sigur Ford ! ... in zona Foisoru' de Foc, apropae de "Luizenhof 2 "....
Impresionant... intrgant, dar nu oprit...ca era parcat intr-o curba, "pe exterior" si nu aveam loc de iesit din trafic !
Imi mai fac drum in zona poate sa-l prind si pe camera telef !
27 Iun 2008, 08:52
Esteu lu @tt@ck, azi dim pe la 8.50. Cum unde? Pe Nerva Traian, of course.

Eram in spatele lui vreo 3 masini, nu avea cum sa ma vada
27 Iun 2008, 09:33
NU vad nimic dimineata :-P. sunt setat pe forward only si de multe ori vorbesc la 2 telefoane... stiu ca este ilegal dar am handsfree-uri
27 Iun 2008, 10:37
ar fi tare sa iti pui intr-o ureche hands freeul de la 1 telefon si in cealalta ureche de la alt telefon...
29 Iun 2008, 14:51
am vazut azi in valcea pe VL 55 EDY cine este? ca avea sticker
30 Iun 2008, 14:31
$1 scrie:$2r fi tare sa iti pui intr-o ureche hands freeul de la 1 telefon si in cealalta ureche de la alt telefon...
Am ajuns in punctul in care nu mai suport sa stau cu casca in ureche. Mi se pare ca incep sa surzesc.
In curand o sa imi iau player-ul cu bluetooth incorporat si am scapat. De peste o luna caut un model care sa imi satisfaca atat cerintele de meloman inrait, cat si cele de "centralista" cu peste 3 ore/ zi la telefon
30 Iun 2008, 23:24
Vazut in Mamaia la Hotel Sulina, un Fiesta 2007 dragutz, verde, echipat cu sticker si suporti "ClubFord". Nu am reusit sa iau legatura cu proprietarul, am facut o poza si acum, acasa, dupa un search, l-am identificat :
alen .
Imi pare rau k nu ne-am gasit, mai schimbam si noi o vorba...
Iata si poza, cu piticul meu alaturi, desigur :
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

01 Iul 2008, 14:55
recunosc, io eram
pacat ca n-ai lasat si tu un nr. de telefon sub stergatorul din spate, fiindca umblam zilnic la portbagaj (incarcam-descarcam diverse ustensile pt. plaja, sa nu le mai car tot timpul in camera de hotel)
mai schimbam o vorba, intr-adevar
da' nu-i nimic, poate data viitoare....in ultimii sapte ani, in perioada asta am fost tot timpul acolo
01 Iul 2008, 18:45
$1 scrie:$2azut in Mamaia la Hotel Sulina, un Fiesta 2007 dragutz, verde, echipat cu sticker si suporti "ClubFord". Nu am reusit sa iau legatura cu proprietarul, am facut o poza si acum, acasa, dupa un search, l-am identificat : alen .
Pai nu sunt prea multi verzi pe forum> eu ii stiu doar pe alen si pe zuza.
@alen: sa inteleg ca esti tare la monopoly
01 Iul 2008, 19:09
$1 scrie:$2@alen: sa inteleg ca esti tare la monopoly

fiica-mea....te vinde si te cumpara mai ceva ca Jiji
02 Iul 2008, 21:37
am vazut azi dinspre titan spre dristor B-78-FBK (leut27), ~ora 17:30, la volan o LADY! n-am indraznit sa salut (:blushing)
03 Iul 2008, 08:33
Dimineta la 7.30 pe Calea Giulesti, B-99-BBK. Tu erai Andreea?
03 Iul 2008, 11:06
$1 scrie:$2m vazut azi dinspre titan spre dristor B-78-FBK (leut27), ~ora 17:30, la volan o LADY! n-am indraznit sa salut (:blushing)
sotia:) stie de flash sau alte de astea:)
03 Iul 2008, 12:40
Intalnit astazi in PLoiesti pe Bogg Y in timp ce schimbam gumele la masina.
03 Iul 2008, 15:29
astazi, orele 16, in zona Rectoratului Universitatii Pitesti...Ford Fiesta albastru AG-90-BID...pe bancheta din spate era un personaj simpatic, cu capul scos pe geam, care se uita curios dupa masini...un catel
04 Iul 2008, 09:28
$1 scrie:$2ecunosc, io eram
pacat ca n-ai lasat si tu un nr. de telefon sub stergatorul din spate, fiindca umblam zilnic la portbagaj (incarcam-descarcam diverse ustensile pt. plaja, sa nu le mai car tot timpul in camera de hotel)
da' nu-i nimic, poate data viitoare....in ultimii sapte ani, in perioada asta am fost tot timpul acolo

Nu m-am gandit sa las nr de tel , dar de fiecare data cand aveam trecere prin fata hotelului ma uitam la fiesta ...poate, poate vad pe cineva.
Focusul meu era parcat in stanga ta la vreo 5-6 masini, tot pe centru...
Poate am dat si unul peste altul prin hotel sau la masa...

, Am stat la 207
04 Iul 2008, 09:46
$1 scrie:$2.. Am stat la 207
Bine ca ai luat Ford pana la urma...
04 Iul 2008, 10:12
Buna asta, ms KdtR....
04 Iul 2008, 21:59
Azi, pe la 6 pe tomcatmouse cu fordul. Înjura de zor o autoutilitară. Prin Chirigiu

I-am dat niște flashuri nu cred că s-a prins
05 Iul 2008, 00:48
$1 scrie:$2ecunosc, io eram

Alen!Sa inteleg ca esti la mare acum??
Ajung si eu pe 21, da la 2Mai.
Oricum nu ma astept sa te mai prind pe acolo, dar poate ma vad cu altii.
07 Iul 2008, 11:42
Am vazut in weekend 2 forumisti. Pe A1, sambata dimineata cam pe la ora 11, un focus2 argintiu sedan, nu am apucat sa vad numarul ca il depaseam

, dar ne-am claxonat si ne-am fleshuit.
Si ieri, duminica, am vazut un focus 2 sedan albastru cu sticker pe luneta, avea nr. B-XX-AMM parca... eram amandoi prinsi in coloana intre rm.valcea si pitesti.
07 Iul 2008, 12:51
vazut vineri pe a1 un ford focus 1 cu nr de prahova!

ne-am claxonat si ne-am facut cu mana!
apoi eu am bagat forja si l-am lasat in urma!
m-a depasit pe "poteca" pitesti-campulung (am mers incet ca e plin de gropi si denivelari pe acolo...)
07 Iul 2008, 16:13
vazut ieri in parc pe Redman cu bebe ! sa-ti traiasca
07 Iul 2008, 23:39
Da nene,daca ai roti mari mergi incet pe acolo;)) Eu pe autostrada cu aer si gpl nu pot sa-i dau forja.
Nu mai depasi pe banda de urgenta!
08 Iul 2008, 09:39
eh ma ofticase ala din fatza mea ca se incapatzana sa stea pe banda 2

am vrut sa il depasesc pe banda 1 dar era unu care mergea incet si nu am avut timp asa ca am bagat o forja putin pe banda de urgenta si am trecut de fraier

mai bine lasai motoru ala pe benzina si nu il sugrumai cu gpl... am vazut ca a trecut de tine lejer si ala cu fabia...