ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
16 Iul 2008, 08:53
IF-01-JWO oprit langa petrom aviatiei
16 Iul 2008, 09:13
vazut masina danielei la mosilor cu dacia (unde e parcata de obicei) numai ca de data asta nu mai avea sticker-ul clubford
16 Iul 2008, 09:26
Aseara am parcat linga un Fiesta ST care arata exact ca al meu in tineretile lui (all stock)
Le statea bine impreuna... ceva gen before & after
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

16 Iul 2008, 09:59
$1 scrie:$2e DN1 la iesirea dinspre Selgros m-a flashuit B-83-ADL cu fiesta albastra... mi-a facut si poza

din pacate s-a oprit langa un nene politist. era cam sifonata in fata...masina nu nenea politist

cu politistul din pacate nu am poze

iar acum ca am apucat sa postez sa va mai spun ce mai am pe suflet: vinerea trecuta in aceeasi zona l-am vazut pe cartoon cu ifiesta lui cea rosie in jur de 5 si ceva iar putin mai tarziu am vazut iesind de pe George Calinescu inspre Calea Floreasca un Focus break arginitiu cu numere de leasing B110667
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

16 Iul 2008, 10:06
$1 scrie:$2
iar acum ca am apucat sa postez sa va mai spun ce mai am pe suflet: vinerea trecuta in aceeasi zona l-am vazut pe cartoon cu ifiesta lui cea rosie in jur de 5 si ceva iar putin mai tarziu am vazut iesind de pe George Calinescu inspre Calea Floreasca un Focus break arginitiu cu numere de leasing B110667
Io mi-s cu leasingul, dar de la Sea Grey pana la argintiu e cale lunga...
Cred ca am trecut putin pe la piata (mi-e relativ in drum P-ta Floreasca).
16 Iul 2008, 10:14
ahhh si era sa uit ...noul catel al lui adi cristea a stat ceva vreme la umbra vis-a-vis de casa mea
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

16 Iul 2008, 10:38
Io mi-s cu leasingul, dar de la Sea Grey pana la argintiu e cale lunga...
Cred ca am trecut putin pe la piata (mi-e relativ in drum P-ta Floreasca).
Pai ambele-s in leasing, a ta care e?

Acu si a mea tot leasing, imi trebuie sticker mic (ca mare am). Are cineva?

[Later Edit] Dan de fapt a incurcat numerele. Aia argintie avea alt numar, numarul cu 110 e pentru Sea Grey.
Ultima oară modificat de
adicristea pe 16 Iul 2008, 10:50, modificat 1 dată în total.
16 Iul 2008, 10:48
mai am eu mi se pare , chiar mi-a trecut prin gand sa ti-l lipesc anonim , dar m-am luat cu treaba si am uitat
16 Iul 2008, 11:19
$1 scrie:$2ai ambele-s in leasing, a ta care e?

Fiesta albastra mi se pare ca e a lui mihai.florescu, deci focusul e al lui Mihai.L
16 Iul 2008, 13:48
vazut focus argintiu ieri seara, parcat la Petromul de langa carrefour orhideea. ceva cu wvi sau WFI sau WIF...in fine...nu stiu cine era, dar m-a claxonat si m-a salutat...era parcat cu fata si nu am vazut daca era stickeruit sau asa ceva...o fi de-al nostru?

ca m-a vazut din lateral stanga si eu am semne doar in fata, in spate si lateral dreapta...
17 Iul 2008, 08:01
Aseara pe la 21, oprit in fata la CityMall, BZ-xx-JET, l-am vazut tarziu, nu stiu daca era in masina sau pe langa.
Cred ca este shine. Salutari!
17 Iul 2008, 08:11
bulbucata ghia, tonic, cu nr de leasing, ieri pe la 19:00 parcata pe str. moinesti. sa fie cumva bogd_an?
17 Iul 2008, 08:36
ieri am vazut ADL-ul sifonat al lui aquadan
17 Iul 2008, 08:42
$1 scrie:$2seara pe la 21, oprit in fata la CityMall, BZ-xx-JET, l-am vazut tarziu, nu stiu daca era in masina sau pe langa.
Yo eram! Salutare salutare!
Ti-a placut parcarea mea, nu? noroc ca e inalta si sare borduri, ca greu mai gasesti parcare la City miercurea...
17 Iul 2008, 08:46
Azi pe la 09:00 @tt@ck, de fapt buburuza lui dopata statea parcata pe Avrig...
17 Iul 2008, 09:32
$1 scrie:$2seara pe la 21, oprit in fata la CityMall, BZ-xx-JET, l-am vazut tarziu, nu stiu daca era in masina sau pe langa.
Ti-a placut parcarea mea, nu? noroc ca e inalta si sare borduri, ca greu mai gasesti parcare la City miercurea...

Daaa... altfel cred ca nici nu te observam. Am vrut sa scriu de la inceput ca erai jumatate pe trotuar, dar m-am gandit sa nu fi acuzat de parcare ilegala

, oricum e bine ca asa se vede mai usor stikerul.
17 Iul 2008, 09:43

Daaa... altfel cred ca nici nu te observam. Am vrut sa scriu de la inceput ca erai jumatate pe trotuar, dar m-am gandit sa nu fi acuzat de parcare ilegala

, oricum e bine ca asa se vede mai usor stikerul.

nu bre, ca aveam voie. ramasesera cei 1.5 metri disponibili din trotuar. deci, e ok...
17 Iul 2008, 09:52
Aaaa, ok nu am avut timp sa apreciez distanta, abia te-am observat cand eram in dreptul tau.
17 Iul 2008, 11:41
$1 scrie:$2zi pe la 09:00 @tt@ck, de fapt buburuza lui dopata statea parcata pe Avrig...
Ma astepta. deja trecuse ora normala de plecare...
18 Iul 2008, 21:46
vazut iar azi
Redman+bebe mic in parc ; iata si dovada:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

18 Iul 2008, 23:46
pe adispanu ... el nu avea cum sa ma vada ca eram in spatele lui bine de tot, dar i-am recunoscut diavolul rosu
19 Iul 2008, 10:46
nu te-am vazut wanna ...
in schimb m-a crosetat shine pe calea mosilor (ne-am observat reciproc)
19 Iul 2008, 11:02
Intalnit pe Vali din Focsani, in Focsani. Ne-am oprit, am facut cunostinta si ramane sa ne mai vedem...Eu eram sub acoperire cu masina de serviciu
19 Iul 2008, 19:12
$1 scrie:$2ntalnit pe Vali din Focsani, in Focsani. Ne-am oprit, am facut cunostinta si ramane sa ne mai vedem...Eu eram sub acoperire cu masina de serviciu

Recunosc! Eu eram. Problema era, ca eram in mare viteza sa inchei ultima zi de lucru, ca de luni ma gasiti pe la 2 Mai, in concediu.
Data aviatoare Claudiule, poate reusim sa bem si o cafea!
Acum ai si un pm cu nr. meu de tel.
20 Iul 2008, 19:34
O Fiesta cu B-xx-YOZ, la Liberty Parade, parcata pe partea dreapta a drumului, cum te duceai spre scandal. Nu era "in trafic" era "off-trafic" si eu eram per pedes, dar eu zic ca se poate contoriza
20 Iul 2008, 19:44
E
cart00n 
.
20 Iul 2008, 21:09
Eu m-am întâlnit cu cart00n pe la 6 dim pe A2

ieri.
20 Iul 2008, 22:08
Iar azi la intoarce m-am intalnit cu Cosmin si a lui Mazda... Din pacate era sa faca si un accident din cauza unei dacii...
21 Iul 2008, 07:21
$1 scrie:$2u te-am vazut wanna ...
in schimb m-a crosetat shine pe calea mosilor (ne-am observat reciproc)
"ne-am observat reciproc pe calea mosilor"

asta e corect , la un moment dat ne-am observat si reciproc.
ca eu eram de mult timp in spatele tau si flash-uiam...si daca am vazut ca nu te prinzi, am luat-o si eu pe mosilor, ca vroiam sa ajung la gara obor. (ma gandeam ca daca o iau prin Baicului e mai lejer. dar a fost frumos si pe Mosilor-Colentina)
21 Iul 2008, 07:37
testam jipiesu cu miomap si nu aveam suportul de parbriz, drept care ma chioram la jipiesu pus intre scaune si nu mai dadeam importanta traficului din spatele meu