ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

16 Iul 2008, 08:53

IF-01-JWO oprit langa petrom aviatiei

16 Iul 2008, 09:13

vazut masina danielei la mosilor cu dacia (unde e parcata de obicei) numai ca de data asta nu mai avea sticker-ul clubford :-"

16 Iul 2008, 09:26

Aseara am parcat linga un Fiesta ST care arata exact ca al meu in tineretile lui (all stock)
Le statea bine impreuna... ceva gen before & after
FiÅŸiere ataÅŸate
fieste 3.JPG
fieste 2.JPG
Fieste 1.JPG

16 Iul 2008, 09:59

$1 scrie:$2e DN1 la iesirea dinspre Selgros m-a flashuit B-83-ADL cu fiesta albastra... mi-a facut si poza :) din pacate s-a oprit langa un nene politist. era cam sifonata in fata...masina nu nenea politist :D

cu politistul din pacate nu am poze :)

iar acum ca am apucat sa postez sa va mai spun ce mai am pe suflet: vinerea trecuta in aceeasi zona l-am vazut pe cartoon cu ifiesta lui cea rosie in jur de 5 si ceva iar putin mai tarziu am vazut iesind de pe George Calinescu inspre Calea Floreasca un Focus break arginitiu cu numere de leasing B110667
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_7756_resize.jpg
IMG_7878_resize_resize.jpg

16 Iul 2008, 10:06

$1 scrie:$2
iar acum ca am apucat sa postez sa va mai spun ce mai am pe suflet: vinerea trecuta in aceeasi zona l-am vazut pe cartoon cu ifiesta lui cea rosie in jur de 5 si ceva iar putin mai tarziu am vazut iesind de pe George Calinescu inspre Calea Floreasca un Focus break arginitiu cu numere de leasing B110667

Io mi-s cu leasingul, dar de la Sea Grey pana la argintiu e cale lunga... :))
Cred ca am trecut putin pe la piata (mi-e relativ in drum P-ta Floreasca).

16 Iul 2008, 10:14

ahhh si era sa uit ...noul catel al lui adi cristea a stat ceva vreme la umbra vis-a-vis de casa mea :)
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_7654_resize_resize.JPG

16 Iul 2008, 10:38

Io mi-s cu leasingul, dar de la Sea Grey pana la argintiu e cale lunga... :))
Cred ca am trecut putin pe la piata (mi-e relativ in drum P-ta Floreasca).

Pai ambele-s in leasing, a ta care e? :)

Acu si a mea tot leasing, imi trebuie sticker mic (ca mare am). Are cineva? :D

[Later Edit] Dan de fapt a incurcat numerele. Aia argintie avea alt numar, numarul cu 110 e pentru Sea Grey.
Ultima oară modificat de adicristea pe 16 Iul 2008, 10:50, modificat 1 dată în total.

16 Iul 2008, 10:48

mai am eu mi se pare , chiar mi-a trecut prin gand sa ti-l lipesc anonim , dar m-am luat cu treaba si am uitat :D

16 Iul 2008, 11:19

$1 scrie:$2ai ambele-s in leasing, a ta care e? :)

Fiesta albastra mi se pare ca e a lui mihai.florescu, deci focusul e al lui Mihai.L

16 Iul 2008, 13:48

vazut focus argintiu ieri seara, parcat la Petromul de langa carrefour orhideea. ceva cu wvi sau WFI sau WIF...in fine...nu stiu cine era, dar m-a claxonat si m-a salutat...era parcat cu fata si nu am vazut daca era stickeruit sau asa ceva...o fi de-al nostru? :D ca m-a vazut din lateral stanga si eu am semne doar in fata, in spate si lateral dreapta...:))

17 Iul 2008, 08:01

Aseara pe la 21, oprit in fata la CityMall, BZ-xx-JET, l-am vazut tarziu, nu stiu daca era in masina sau pe langa.
Cred ca este shine. Salutari!

17 Iul 2008, 08:11

bulbucata ghia, tonic, cu nr de leasing, ieri pe la 19:00 parcata pe str. moinesti. sa fie cumva bogd_an?

17 Iul 2008, 08:36

ieri am vazut ADL-ul sifonat al lui aquadan

17 Iul 2008, 08:42

$1 scrie:$2seara pe la 21, oprit in fata la CityMall, BZ-xx-JET, l-am vazut tarziu, nu stiu daca era in masina sau pe langa.

Yo eram! Salutare salutare!
Ti-a placut parcarea mea, nu? noroc ca e inalta si sare borduri, ca greu mai gasesti parcare la City miercurea... :)

17 Iul 2008, 08:46

Azi pe la 09:00 @tt@ck, de fapt buburuza lui dopata statea parcata pe Avrig...

17 Iul 2008, 09:32

$1 scrie:$2seara pe la 21, oprit in fata la CityMall, BZ-xx-JET, l-am vazut tarziu, nu stiu daca era in masina sau pe langa.

Ti-a placut parcarea mea, nu? noroc ca e inalta si sare borduri, ca greu mai gasesti parcare la City miercurea... :)

Daaa... altfel cred ca nici nu te observam. Am vrut sa scriu de la inceput ca erai jumatate pe trotuar, dar m-am gandit sa nu fi acuzat de parcare ilegala :D, oricum e bine ca asa se vede mai usor stikerul. :D

17 Iul 2008, 09:43

Daaa... altfel cred ca nici nu te observam. Am vrut sa scriu de la inceput ca erai jumatate pe trotuar, dar m-am gandit sa nu fi acuzat de parcare ilegala :D, oricum e bine ca asa se vede mai usor stikerul. :D

nu bre, ca aveam voie. ramasesera cei 1.5 metri disponibili din trotuar. deci, e ok...

17 Iul 2008, 09:52

Aaaa, ok nu am avut timp sa apreciez distanta, abia te-am observat cand eram in dreptul tau.

17 Iul 2008, 11:41

$1 scrie:$2zi pe la 09:00 @tt@ck, de fapt buburuza lui dopata statea parcata pe Avrig...

Ma astepta. deja trecuse ora normala de plecare...

18 Iul 2008, 21:46

vazut iar azi Redman+bebe mic in parc ; iata si dovada:
FiÅŸiere ataÅŸate
SP_A0017-1.jpg

18 Iul 2008, 23:46

pe adispanu ... el nu avea cum sa ma vada ca eram in spatele lui bine de tot, dar i-am recunoscut diavolul rosu :)

19 Iul 2008, 10:46

nu te-am vazut wanna ...

in schimb m-a crosetat shine pe calea mosilor (ne-am observat reciproc)

19 Iul 2008, 11:02

Intalnit pe Vali din Focsani, in Focsani. Ne-am oprit, am facut cunostinta si ramane sa ne mai vedem...Eu eram sub acoperire cu masina de serviciu ;)

19 Iul 2008, 19:12

$1 scrie:$2ntalnit pe Vali din Focsani, in Focsani. Ne-am oprit, am facut cunostinta si ramane sa ne mai vedem...Eu eram sub acoperire cu masina de serviciu ;)

Recunosc! Eu eram. Problema era, ca eram in mare viteza sa inchei ultima zi de lucru, ca de luni ma gasiti pe la 2 Mai, in concediu.
Data aviatoare Claudiule, poate reusim sa bem si o cafea! :)
Acum ai si un pm cu nr. meu de tel.

20 Iul 2008, 19:34

O Fiesta cu B-xx-YOZ, la Liberty Parade, parcata pe partea dreapta a drumului, cum te duceai spre scandal. Nu era "in trafic" era "off-trafic" si eu eram per pedes, dar eu zic ca se poate contoriza :)

20 Iul 2008, 19:44

E cart00n :).

20 Iul 2008, 21:09

Eu m-am întâlnit cu cart00n pe la 6 dim pe A2 :) ieri.

20 Iul 2008, 22:08

Iar azi la intoarce m-am intalnit cu Cosmin si a lui Mazda... Din pacate era sa faca si un accident din cauza unei dacii...

21 Iul 2008, 07:21

$1 scrie:$2u te-am vazut wanna ...

in schimb m-a crosetat shine pe calea mosilor (ne-am observat reciproc)

"ne-am observat reciproc pe calea mosilor" :-" asta e corect , la un moment dat ne-am observat si reciproc. :)

ca eu eram de mult timp in spatele tau si flash-uiam...si daca am vazut ca nu te prinzi, am luat-o si eu pe mosilor, ca vroiam sa ajung la gara obor. (ma gandeam ca daca o iau prin Baicului e mai lejer. dar a fost frumos si pe Mosilor-Colentina)

21 Iul 2008, 07:37

testam jipiesu cu miomap si nu aveam suportul de parbriz, drept care ma chioram la jipiesu pus intre scaune si nu mai dadeam importanta traficului din spatele meu
Răspunde