iulipapa scrie:Mihai L:
De ce vrei tu sa impingi lumea in eroare? Pana acum, mi-ati impuiat capul ca Referendumul nu-i tot una cu Alegerea presedintelui (lucru pe care-l stiu si eu, si e corect). De ce cand vorbesti de Liste Permanente la REFERENDUM te duci la ALEGEREA PRESEDINTELUI? Legea spune ca din listele permanente la REFERENDUM, fac parte toti cetatenii cu drept de vot cu DOMICILIUL IN TARA. Cei din afara tarii voteaza pe liste suplimentare si nu se iau in calcul la stabilirea cvorumului (Nu le ia nimeni dreptul de vot, asa cum urlau "basistii").
tu faci o mare confuzie generata de "oratorii" din usl.trebuie sa faci diferenta intre domiciliu(cel care e trecut in BI,CI) si rezidenta.eu am domiciliul in romania si lucrez afara,unde am rezidenta.la data alegerilor/referendumurilor,eu pot fi sau nu in localitatea de domiciliu.faptul ca te afli ocazional sau mai putin ocazional in afara tarii nu inseamna ca n-ai domiciliul in romania.ce spui tu e valabil ptr cei care si-au declarat domiciliul(si nu rezidenta) in alta tara.nu interpreta legea dupa cum vrei,sau dupa cum ai interesul.ca sa nu te mai simti atat de frustat,afla ca referendumul s-a desfasurat dupa legile pregatite ptr adrian nastase.si eu sunt dezamagit atat de pdl,cat si de basescu.asta nu inseamna ca trebuie sa fac jocurile politicianiste ale usl-ului.prin ce au intreprins,au demonstrat ca nu sunt cu nimic mai "prejos" decat cei pe care vor sa-i schimbe.eu n-am auzit nimic de necesitatea cresterii veniturilor celor din sectorul privat,al celor din sectoarele care produc valoare,ci numai marirea pensiilor,a salariilor bugetare si a "drepturilor" unor anumite categorii sociale,toate date ca mita electorala si in neconcordanta cu veniturile primilor !pe cei din sectorul privat nu-i plange nimeni ca au venituri reduse,muncesc 60-70 ore saptamana pe salariu ptr 40 de ore.
PS..daca aduni bugetarii,pensionarii,asistatii sociali... ajungi pe la 7,5 milioane ..
daca faci o lista cu "baronii locali",o sa ai surprize mari.ia zi-ne,cine e la arges?