ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
27 Iul 2008, 17:13
B 97 WAR...taicamiu

....e foarte concentrat cand e la volan
27 Iul 2008, 17:27
$1 scrie:$2-36-MBB un FF2 argintiu hatch echipat regulamentar cu sticker si suporti de nr "Proleasing Ploiesti" pe DN1 in drum spre Bucuresti azi in jur de ora 16.20.
Ne-am salutat reciproc.
Am dat un search... bogda1313.
Salutare Bogdan!

Am incetinit amandoi regulamentar la radarul de la Saftica.
27 Iul 2008, 19:46
A fost radar la Saftica?
Detectorul meu nu a sesizat nimik,... doar la intrarea in jud ilfov la padure a fost unul.
Bine k am incetinit.
Ultima oară modificat de
jeutzu_99 pe 27 Iul 2008, 19:58, modificat 1 dată în total.
27 Iul 2008, 19:54
Bai,Trabantistii se saluta indiferent ca au break sau combi.Asa ca nu conteaza modelul,ford sa fie. Si mai am o propunere.Sa ne vedem pe mess , pe Italia room.Daca suntem mai multi tre sa stabilim o camera pe care s-o monopolizam,dar sa nu fie 7 sau 8 ca e luata (tot de romani).Ar fi bine sa luam camera 1.(parerea mea)
28 Iul 2008, 05:50
$1 scrie:$2 fost radar la Saftica?
Detectorul meu nu a sesizat nimik,... doar la intrarea in jud ilfov la padure a fost unul.
Bine k am incetinit.

Aoleu

, schimba-l cat poti de repede. RX65-ul meu a inceput sa urle inca din curba la stanga de la intrarea in Saftica

. Cand ai trecut pe langa mine mai aveam cam 100 de m pana in masina de militie...
28 Iul 2008, 08:51

Vineri, mergand spre Sighisoara, dupa Ludus am fost atentionat de un focus negru MS-XX-LEX! Avea sticker-ul regulamentar pe luneta!

Cred ca era
Adinutz!
Salut si aici pe focusul grabit
28 Iul 2008, 09:40
B-81- RDJ ieri pe la ora 20:10 pe calea vitan, a virat dreapta pe dudesti....nu am apucat sa vad daca era c-max sau fusion dar am reperat stick-erul

(eram pieton)
28 Iul 2008, 22:13
Masina lui Toxicristi, parcata in apropierea orasului Turda. L-am sunat si am aflat ca nu era el soferul...
29 Iul 2008, 08:14
Mica tarisoara, mica! O sa imi iau revansa

P.S. Scuze ca nu te-am recunoscut din prima la telefon !
29 Iul 2008, 15:51
vazut si flashuit una bucata focus cu stickerul pe bara din fata intre cluj si oradea acum vreo saptamana jumate cand mergeam spre slovenia.
iar luni dim.28.07.una bucata foca sedan cu sticker pe spate zona sovata .(flashuit si avarii.)
din cauza ca ma grabeam nu eram atent la numar.
trebuie sa imi pun odata stickerul.
30 Iul 2008, 09:39
Pe Tineretului
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

30 Iul 2008, 09:58
B-NN-XJC azi pe Plevnei. m-am luat dupa el, flashuit, dar cand sa il depasesc (asa cum am eu o problema, dupa cum zic unii) a intrat la Carrefour. cred ca ii era fomica...eu ma grabeam la munca... era deja ora 8:05 si eu incep la ora 08:00...
Fiecare sa isi treaca dom'le numarul de la masina in semnatura...sa stim si noi pe cine vedem...
31 Iul 2008, 14:55
m-am intalnit azi cu cineva de pe forum cu un ford focus mk2 hatch, l-am claxonat, i-am zis ca i-am vazut stikerul si ca si eu sunt de pe clubford, eu eram cu cielo de servici, i-am zis cine sunt si apoi am tulit-o
31 Iul 2008, 15:14
Vazut azi una bucat mondeo mk3 cu numere de leasing stick-uit parcat pe la tineretului, vis-a-vis de de intrarea spre sala polivalenta...nu am retinut nr dar am vazut lipiciosul
31 Iul 2008, 22:52
Mario, n-o fi ala de i-am pus eu poza? Cine-i impricinatul?
01 Aug 2008, 07:27
$1 scrie:$2ario, n-o fi ala de i-am pus eu poza? Cine-i impricinatul?
Da! El este!
01 Aug 2008, 18:41
L-am cunoscut astazi pe autostrada soarelui pe KomandantuR & family. Stat 5 minute , fumat o tigara, schimbat impresii

Il salut si pe aceasta cale. (...nu-ti functioneaza becul pe frana partea dreapta).
01 Aug 2008, 18:50
a trecut pe langa mine un C-max negru (B ?? WOA ...cred) pe la electroaparataj, eu asteptam sa intru la OMV ca era coada
02 Aug 2008, 07:47
$1 scrie:$2-am cunoscut astazi pe autostrada soarelui pe KomandantuR & family. Stat 5 minute , fumat o tigara, schimbat impresii

Il salut si pe aceasta cale. (
...nu-ti functioneaza becul pe frana partea dreapta).
Owned
02 Aug 2008, 09:42
Chiar nu vazusem nici un coleg forumist in 8 zile de colindat litoralu'

Dar m-am scos la intoarcere. Multumesc pt informatie, voi verifica. Vad ca s-au intamplat o gramajoara de chestii pe aici cat timp am lipsit... Eniuei, aim bec
02 Aug 2008, 18:27
Vazut acum 15 min pe Antiaeriana pe cartoon, de fat mi-am dat seama abea dupa ce am trecut!
02 Aug 2008, 19:27
Fusion b-69-rpu cu lămâi azi de dim la piața rahova, parcat. Eram pieton, vânam o șurubelniță cu torsiune sau ceva în genul.
03 Aug 2008, 12:35
$1 scrie:$2azut acum 15 min pe Antiaeriana pe cartoon, de fat mi-am dat seama abea dupa ce am trecut!

Hehe, flasu ala a fost dat cu un scop

Alex si eu vad acel Fusion mai mereu acolo la piata. Si acu cateva minute era acolo.
03 Aug 2008, 13:22
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut acum 15 min pe Antiaeriana pe cartoon, de fat mi-am dat seama abea dupa ce am trecut!

Hehe, flasu ala a fost dat cu un scop

Alex si eu vad acel Fusion mai mereu acolo la piata. Si acu cateva minute era acolo.
Scuze dar eram obosit, abea ma intorceam in buc si eram satul si de flash-uri

...am vazut in oglinda nr de la masina si mi-am dat seama
04 Aug 2008, 12:32
M-am "petrecut" acum 30 min cu o "portocala" B XX NXO

(Ford Focus ST) pe traseul dintre Rm. Valcea si Baile Olanesti. Care esti la statiune?
04 Aug 2008, 12:37
$1 scrie:$2-am intalnit azi cu cineva de pe forum cu un ford focus mk2 hatch, l-am claxonat, i-am zis ca i-am vazut stikerul si ca si eu sunt de pe clubford, eu eram cu cielo de servici, i-am zis cine sunt si apoi am tulit-o

Salutare. Eram cu gindurile la problemele mele. Iar tu erai cu Cielo...

Prima data m-am mirat. Credeam ca iar am suparat pe cineva in trafic.
Salutari si tie.
04 Aug 2008, 13:59
$1 scrie:$2-am "petrecut" acum 30 min cu o "portocala" B XX NXO

(Ford Focus ST) pe traseul dintre Rm. Valcea si Baile Olanesti. Care esti la statiune?

e Darian.
04 Aug 2008, 16:08

e Darian.
Asa ma gandeam si eu. L-am mai vazut prin oras si prin tara.
Cu respect.
04 Aug 2008, 22:57

e Darian.
Asa ma gandeam si eu. L-am mai vazut prin oras si prin tara.
Cu respect.
si nu e la statiune... e mai rau...e ...acasa...

vreau si eu...
o saptamana la el, o saptamana la Dana...cu schimbul
05 Aug 2008, 09:29
Am mers in spatele unui focus B 26 PBC, cu sticker bineinteles, pe Basarabiei (ora era in jur de 9h45).... care esti?