Azi am avut o zi "plina" in materie de actiune pe sosele.
Prima data m-am intalnit cu centura Bucuresti(era destul de liber drumul pe contrasens, pe sensul meu era destul de plin, dar tot se circula cu 60-70 constant) cu un Clio 1.4 16v, avea ceva abtibilduri(viniluri, nu stiu) pe el, se auzea ca atinsese un pic esapatia..nu stiu cum, am vazut numai muffler tips cand m-am dat la o parte mai tarziu pt ca nu mai vroiam sa alerg.
A venit din spate intr-o depasire, am vrut si eu sa ies, insa a aparut o masina si ne-am tras pe banda, el in coada mea. A urmat o serie frumoasa de depasiri, in care el ramanea de fiecare data constant la mine in spate la cam 10 metri. La o depasire mai lunga (unde am apucat sa dau si a 4-a pe la 140 la ora) nu s-a mai tinut de mine, adica am iesit deodata in depasire, iar pe la 130 la ora deja a ramas la mai multe masini in spate, a fost chiar distractiv, dupa aia m-am tras pe dreapta pt ca eu fata de el un consum ceva mai mare...si nu merita.
A mai fost o Skoda Octavia, nu am apucat sa ii vad motorul pt ca era intuneric, iar dupa ce am trecut de el nu m-a mai depasit, a plecat primul de la semafor cu demaraj plin(pe langa Mogosoaia eram), l-am luat din urma si l-am depasit, destul de frumos.(eram si un pic pe curbe).
In schimb mi-am luat-o de la un Fiat Stilo(cred ca 1.8 16v de 130 de cai, avea 2 usi). Am plecat deodata, cu tractiunea spate am ajuns inainte, insa dupa aia usor a inceput sa mi-o ia inainte, pe la 90 era deja cam cu o masina distanta (de la spatele masinii lui la fata masinii mele). Nu mi-a parut prea bine, dar mi s-a parut ca avea si treapta 2 mai lunga decat a mea, lucru care m-a mirat.
A mai fost un Passat de 130 de cai, dar a fost o liniuta de genul treapta 1 la el si a lasat-o, am plecat bot la bot, dar a lasat-o el.(as fi vrut sa continue sa vad ce iese).