$1 scrie:$2TOTALSENDER: Eu inteleg ca te intereseaza scoala vietii...
Scoala normala trebuie sa scoata oameni in stare sa se exprime corect, sa socoteasca asemenea, si alte alea. Aceste cunostinte pot fi si testate.
Iar daca ma gandesc bine, totusi nu suntem un forum care sa se ocupe intensiv de gramatica sau de cine stie ce artificii. Vorbim de cuvinte care sa existe in dictionar (nu cele de pe messenger - park, dc, bn, etc), o virgula intre subiect si predicat, un acord rezonabil...
Subtire si de bun simt, zic eu.
Draga domn ,,profesor de gramatica'', mai dezamagit.
Eu am pus o virgula intre subiect si predicat pentru a te verifica, dar ce sa spun cand nu ai observat un lucru atat de minor de fapt, un nume propriu care incepea cu litera mica?
Rusinicaaaa!
Noroc cu domnul Ardelian care un simt de observatie mult mai dezvoltat decat tine.
Eu cel putin nu ma laud cu gramatica, si nici nu incerc sa ii corectez pe altii.
Apropo de scoala vietii, am vazut copil de 9-10 ani care a condus discutia si a facut un psiholog de doua parale.
Din experienta iti spun, ca ce inveti in scoala vietii, nu gasesti in nici o carte.
Este o experienta mult mai vasta, care te invata sa te comporti in fiecare situatie.
Simturile extra-senzoriale se dezvolta cu mult fata de altii care stau inchisi intr-o camera si doar citesc o carte..
Ei traiesc experinta altora printr-o simpla carte, in timp ce altii traiesc propriile lor experiente, care le-ar putea pune intr-o carte, pentru a le trai si altii.
Dar pur si simplu nu isi permit.
Bafta!