foarte multe masini aduse de afara sunt masini de flota si astea au un istoric de multe ori pus pe net.
am verificat pana acu ceva masini ..pentru ca trebuie sa fac un upgrade...si toate - dar ABSOLUT toate cele gasite pe siturile auto au avut km dati inapoi. Inca mai am salvate pe pc fisele care dovedeau asta. In general am verificat focus-uri sw si c-max. frumos a fost cand m-am dus la un nene sa vad c-max-ul. Alb, Franta. Ma uit de jur imprejur asa o prima vedere si apoi intreb de acte, carte service...etc. Cica - sunt toate in torpedou. Wow zic..hai sa vedem

. Evident ca nu exista cartea de service. Si mai frumos, printre hartii am gasit factura de cumparare si pe ea baietii trecusera Km reali. El o dadea cu 87k - pe factura erau trecuti 166k. O iau - i-o bag sub nas...o da de gard de colo colo, lasa brusc la pret 500e si imi spuna ca ii face si carte de service daca vreau

. Evident ca am plecat, si asa pierdusem timpu degeaba.
Mare grija la piata de masini. Indiferent ca e samsar sau nu - la noi se dau tepe. NUma ieri pe forumul VW am citit o chestie :
explica tot
si cum am zis - VIN e primu lucru care trebuie cerut. O cautare dupa VIN si numarul de telefon al celui care vinde spun multe.