ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

14 Aug 2008, 09:25

aseara cand ma intorceam de la intalnirea de noapte am vazut si claxonat pe alibast pe bd. basarabiei, acuma cred ca era el, daca nu inseamna ca am claxonat in neant :-" ;))

14 Aug 2008, 09:27

$1 scrie:$2eri pe la 18.30 in parcare la Plaza, Fiesta B-37-YOZ. (sper sa fi retinut corect)
Iar aia cu duba Politiei e f. tare.

Nu avea numar de Bucuresti.

14 Aug 2008, 10:18

$1 scrie:$2olitia e cu noi! :)>-
Cine se recunoaste? :)

Tare de tot faza!
Il asteptam la intalniri... =))

14 Aug 2008, 10:24

$1 scrie:$2

Tare de tot faza!
Il asteptam la intalniri... =))

asta vine doar la alea de noapte :))

14 Aug 2008, 10:37

Am fi bucurosi sa avem pe cineva de la Politie la o intalnire, chiar si neoficial :)

14 Aug 2008, 10:44

De ce intrebam, ca acu ceva vreme m-a oprit o patrula. Il lasasem pe Junior la gradinita, ma suisem in masina si ma descaltam ca luasem o pietricica. Probabil de afara parea ca vreau sa fur masina facand contact pe sub volan, si cum am si o fata de "terorist" or fi zis ca au prins hotzu... Treceau incet pe langa mine, uitandu-se ostentativ, si nu stiu ce mi-a venit dar am intors capul si am ranjit fasolea la ei :D Au oprit mai incolo si a venit soferul la mine. Culmea, are un Mondeo Mk3 Ghia TDCi si de aici dai discutii. I-am povestit si de forum si ma gandeam ca cine stie... A zis ca o sa intre si poate o sa vina si pe la intalniri...

14 Aug 2008, 10:52

$1 scrie:$2............ si cum am si o fata de "terorist" ............

terorist arab, ai uitat sa precizezi =))

14 Aug 2008, 10:54

Distractiv va fi cand va dori sa ne salute in trafic. :))
Noroc ca la Politia Romana nu sunt forduri...

14 Aug 2008, 12:23

Stiu ca mai demult (pe la inceputul anului) am vazut o poza de la unul dintre membri forumului care spunea ca a stickerit masina (Ford-ul) de la servici!
Deci POLITIA E CU NOI!

14 Aug 2008, 12:45

:D He, He .... Am gasit! Este leonardo de la Bistrita! ;)

14 Aug 2008, 20:20

@Almanahe , daca era albastra e a mea...(ALW nu AXL)

@andyrro , te-am auzit, am dat flash scurt, culmea e ca va cautasem dar la CP pe la 00:45 si n-am crezut ca mai gasesc pe cineva la Academie la ora aia..

15 Aug 2008, 08:40

Vazut ieri adispan pe la ora 17:00, parcat pe 13 septembrie, vis-a-vis de Mariott. Am parcat in fata lui la vreo 6-7 masini :).

15 Aug 2008, 09:08

$1 scrie:$2Almanahe , daca era albastra e a mea...(ALW nu AXL)

ALW sa fie atunci :D am spus ca nu mai retin exact ;)

15 Aug 2008, 10:50

$1 scrie:$2azut ieri adispan pe la ora 17:00, parcat pe 13 septembrie, vis-a-vis de Mariott. Am parcat in fata lui la vreo 6-7 masini :).

De fapt acum mi-am amintit exact, era parcat nu vis-a-vis de Mariott, ci de fostul Sexy-Club. S-a desfiintat, Adi, te duci degeaba :)).

15 Aug 2008, 12:47

inseamna ca eu stiu ceva ce tu nu stii ... :D

15 Aug 2008, 16:17

Azi, pe la 16:30, la intersectia dintre Str. Sf. Elefterie si Str. Dr. Iatropol (e si o piata acolo) am vazut un Mondeo Mk3 Turnier, Alb, nr. B-7x-MXT sau asa ceva. Initial am crezut ca e a lui Rac3r, dar parca nu avea folie pe geamuri. Lipiciosul era pe exteriorul lunetei in coltul din stanga-sus.

16 Aug 2008, 11:43

$1 scrie:$2eri pe la 18.30 in parcare la Plaza, Fiesta B-37-YOZ. (sper sa fi retinut corect)
Iar aia cu duba Politiei e f. tare.

It was je :D

16 Aug 2008, 12:35

Salutat cu Euripide la Dristor...

18 Aug 2008, 08:40

Vazut si salutat cristian_draghiciu la semafor la judetean :D

18 Aug 2008, 13:57

Am patit-o si eu cu "leonardo de la BN" cu masina de Politie. Pe sos Bucuresti-Ploiesti ma atentioneaza sotia ca imi face semn cu farurile Politia si sa opresc. Cand ma uit in spate.... "Club Ford". Ne salutam si schimbam cateva vorbe dupa care continuam drumul.
Tare de tot.

18 Aug 2008, 18:47

azi pe la 16h am un vazut FF2 cu 2 stickere mari pe luneta (asa ca sa se vada ca e din club ;)) ) la un OMV Constanta (BV 10 RJT era nr...parca)

19 Aug 2008, 00:37

Sâmbătă pe la 12:00 pe A2 prin jur de Cernavodă Mondeo Mk2 (B 85 LAZ). Salutat cu avariile, încetinit, chestii, omu` n-a percutat. Probabil pentru că era Mazda :D

Care ești? :D

19 Aug 2008, 22:11

Vazut azi un FF2 MH..BOS la un restaurant la iesirea din Horezu!
Care erai pacolo?

20 Aug 2008, 02:06

vazut azi pe la ora 1 pe Boogy pe soseaua dr. taberei daca nu ma insel, 2 statii mai sus de parcul moghioros

20 Aug 2008, 10:58

B-37-BIO, pus la umbra langa metroul de la Poli, in canal.

20 Aug 2008, 11:37

Dap eu eram papi,acum nu mai stiu daca ma calificam pe bucla sau mergeam normal:))

20 Aug 2008, 17:19

B-63-AMS Fiesta argintie astazi pe la 3. Facea dreapta de pe Bd. Timisoara sa intre la Plaza. Am incetinit, pus avariile dar nu cred ca m-a observat.

21 Aug 2008, 12:16

dom'le, ca sa te vada lumea, tre sa te agiti, dupa cum spunea cineva despre mine, persoana importanta, nu spui cine.

Adispanu`

21 Aug 2008, 17:21

$1 scrie:$2azut azi un FF2 MH..BOS la un restaurant la iesirea din Horezu!
Care erai pacolo?

Salutare si bine v-am regasit.
Am fost plecat in concediu la Felix cu familia si la intoarcere am scimbat putin traseu, sa mai vedem si noi putin din tarisoara noastra. De ce spun am schimbat traseu, la dus am fost pe Tirgu Jiu - Petrosani - Deva - Felix, si la intors, Felix - Cluj - Alba Iulia - Sibiu (popas de o noapte) - Ramnicu Valcea - Horezu (mancare buna, de ce nu ai oprit?) - Tirgu Jiu - Drobeta Turnu Severin.
Credeam ca dupa un asa traseu nu o sa fiu observat de nimeni :) , mie oricum mi s-au lungit ochii dupa stichere sau suporti si nimic :(

21 Aug 2008, 21:10

vazut putin mai devreme in trecere pe langa city mall ... mondeo 1 hatch cu nr de TM... nu mai stiu exact combinatia de litere :D :-"
Răspunde