bezart si dandobre au ban 3 zile.
Mircea54 avertisment.
Motivele (daca mai sunt dubii) le-am expus aici:
viewtopic.php?f=45&p=1134926#p1134926Cu Mircea54 am fost indulgent pt ca mai avem nevoie de cineva care sa ne spuna la 2-3 posturi ca suntem 19 milioane
Nic, nu doresc sa fiu reprezentat in lume de cineva care a furat. Indiferent cat de capabil e ca prim-ministru. Desi aici da-mi voie sa am mari dubii.
Mircea54, aia cu parlamentarii alesi de popor, e... caterinca. Au fost cumva alegeri legislative si am fost eu criogenat? Daca panaramele alea au decis sa schimbe tabara din mers, cum vii sa spui ca parlamentul reprezinta vointa poporului?
Astia fac experimente pe noi, si noi aici am ajuns sa ne injuram ca la usa cortului??? Rabufnim pe toate mediile ca suntem etichetati ca tigani, dar nu facem eforturi prea mari sa ne delimitam de adjectivul acesta! (Am observat de-a lungul timpului ca romanul care il copiaza in comportament pe tiganul cocalar, ajunge intr-un final sa fie mai abject decat modelul)... Un pic de decenta, stimabililor!
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson