Cand vad de cand nu s-a mai vizitat si cafeneaua asta (la ce incasari are cealalta), ma cam ia cu suparari. Dar mai bine sa zic ce-mi pica bine:
- a decis tata ca nu-mi vinde masina (inca), ci o repara. O vinde daca nu-mi iau restantele (ceea ce-i corect, dar al naibii de inspaimantator)
- m-am angajat (iar) pe 8 zile in birtul in care oricum petreceam 3-4 ore pe zi (in medie). Tin locul birt-man-ului care a decis intr-o zi ca "Bag *beep*, eu diseara plec la mare. Ma intorc miercuri. Angie, ia vorbeste tu cu sefa sa-mi tii locul!"
- ziua am vreme sa invat pentru restante la birtul asta, ca doar seara vin oameni la o beuta (sansele cresc sa nu-mi vand masina)
- am primit azi de mancare, un suc si o bere (NA of course) la serviciu, ca li-i drag oamenilor de mine

- acum cateva zile am fost si eu la scalda (prima oara pe vara asta, ca am mai fost si de 1 Mai, dar nu era tocmai vara)
- azi am papat si inghetata (imi mentin non-silueta pe care era cat pe ce sa o pierd lately din lipsa de masina functionala)
- in aproximativ juma de ora (pe la 2 jumate parca era faza) serbez o luna de *insert termeni siroposi pentru o tentativa de relatie* cu actualul mandrut ficior hategan. In functie de cum om sarbatori azi (adica vineri), posibil ca statutul social sa devina din "in a trial relationship", "in an actual relationship". So yeah, i'm a bit enthusiastic about it.
Scuze de romgleza, adesea recurg la ea in momente "(very) emotional".
Si bucurati-va si voi pe-aici!! Sau va bucurati pe-altundeva si adunati pentru la toamna pagini intregi de bucurii?