@cristi: Chiar crezi ca toti suntem la nivel de clasa a VI-a, de prezinti exemplul ala?
Calculul simplu era corect, si in acord cu afirmatia ta, daca s-ar fi cumparat aceeasi cantitate. Cifra de afaceri e aceeasi? S-au vandut aceleasi cantitati?
Ori daca eu am cumparat de 100 de lei in septembrie si tot de 100 lei in octombrie (dar am mancat alimente mai putine, pentru ca nu vreau sa devin obez

) tot 24 lei incaseaza statul TVA. Puteau alimentele sa se scumpeasca si cu 80% (care apropo, nu-i tot una cu inflatia) la 100 lei cifra de afaceri tot 24 lei virezi TVA.
Iar treaba cu sentinta judecatoreasca e generala: parintii mei, cadre didactice, au sentinte definitive si irevocabile pe drepturi salariale, iar stii tu cine, a amanat executarea lor pana in 2016.
Cred ca tot atunci a amanat si senatul incetarea mandatului lui Mircea Deaconu, care in opinia mea, nu are vina (era director de teatru in 2008 cand a devenit parlamentar, si omul a intrebat COMISIA JURIDICA a Parlamentului, care i-a raspuns ca nu-i in incompatibilitate). Sa nu uitam ca PARLAMENTUL e totusi LEGIUITORUL acestui STAT de DREPT, iar ANI e doar o agentie administrativa.