ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

03 Sep 2008, 10:21

$1 scrie:$2 întrebare off topic - se văd așa bine suporții ăia ClubFord? Că io nu mă uit decât după sticăre :D

Nope...
Si eu la fel, ma uit dupa stickere. In cazul de mai sus ma uitam la stickerul cu Moto... si de acolo mi-au cazut ochii pe suport.

03 Sep 2008, 10:23

yo ma gandeam la un moment dat sa punem si un cod de bare pe suportul de numere si sa adaptam detectoarele de radar sa le citeasca. si sa te anunte: forumist in fata, forumist in fata! :)

cel mai tare sticãr era al lui mirceamc, in fata, langa numar, pacat ca s-a luat la spalat. :)
download/file.php?id=12077&mode=view

03 Sep 2008, 12:25

Azi linga BRD Piata Victoriei - Fusion B71118 cu lipicios - cine se simte "vinovat" ca parcheaza pe trotuar?!

03 Sep 2008, 13:14

Urmarit aseara pe cart00n din rahova pana la mall :D ~ 20:40

03 Sep 2008, 13:37

B 54 RDE pe la 12.30 in Pipera

03 Sep 2008, 14:47

$1 scrie:$2rmarit aseara pe cart00n din rahova pana la mall :D ~ 20:40

Si eu intalnit cu el pe terasa la Mall pe la 21:10. :)

04 Sep 2008, 08:36

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2rmarit aseara pe cart00n din rahova pana la mall :D ~ 20:40

Si eu intalnit cu el pe terasa la Mall pe la 21:10. :)

:)) nu poate sa respire omul fara sa il supavegheati

04 Sep 2008, 20:40

l-am vazut acum 1 ora pe B-76-MAM pe BD. Aviatorilor. avea lipicios. l-am claxona, i-am facut cu mana...vorbea la telefon si se uita ciudat la mine :) nu stiu ce masina era spre rusinea mea. un model al carui faruri intra in capota

04 Sep 2008, 20:58

$1 scrie:$2-am vazut acum 1 ora pe B-76-MAM pe BD. Aviatorilor. avea lipicios. l-am claxona, i-am facut cu mana...vorbea la telefon si se uita ciudat la mine :) nu stiu ce masina era spre rusinea mea. un model al carui faruri intra in capota

poate KnupZ cu Honda ?

05 Sep 2008, 08:20

Ieri seara pe la 18:30 - 19 am vazut parcat jumatate pe strada Mantuleasa, jumatate pe trotuar, un Focus Turnier Alb, nr. B-18?-PIB?.

05 Sep 2008, 08:49

$1 scrie:$2-am vazut acum 1 ora pe B-76-MAM pe BD. Aviatorilor. avea lipicios. l-am claxona, i-am facut cu mana...vorbea la telefon si se uita ciudat la mine :) nu stiu ce masina era spre rusinea mea. un model al carui faruri intra in capota

poate KnupZ cu Honda ?

da...arata a honda.. :-??

05 Sep 2008, 20:57

poate KnupZ cu Honda ?

da...arata a honda.. :-??

e colegu MUM, si are o MAZDA albastra

duminica 31 august stateam la semafor in tg mures si ma uitam aiurea pe strada; la coltul intersectiei "prind privirea" unui tip, ma uit la el , el la mine, io la el, el la mine, si il aud: "adispan????"

zic "da"

el: "fasconal"

deci care-s sansele sa se intimple asa ceva?

ps - salutare fasconal :D

07 Sep 2008, 20:03

Fiesta ST pe la orele 18 pe Avrig aproape de Iancului, B nujt cât CNX/CRX sau ceva de genul. Carele ești? :D

07 Sep 2008, 21:31

$1 scrie:$2iesta ST pe la orele 18 pe Avrig aproape de Iancului, B nujt cât CNX/CRX sau ceva de genul. Carele ești? :D

E @tt@ck, si e CXR cu 37 in fata :D

07 Sep 2008, 23:15

Vazut vineri seara un ST grabit in Brasov, Zizinului cu Toamnei, trecand pe rosu si ratandu-mi "botul" la 20cm.

08 Sep 2008, 00:55

$1 scrie:$2iesta ST pe la orele 18 pe Avrig aproape de Iancului, B nujt cât CNX/CRX sau ceva de genul. Carele ești? :D

E @tt@ck, si e CXR cu 37 in fata :D

Săracu`, nu mai pe el îl tot găsesc în ditai Bucureștiul =))

Am citit numărul în oglindă, n-am stat să mă uit mai mult de 0.8-1.5 secunde, deja devenea periculos, că mergeam relativ repede pentru o stradă gen Avrig :D

08 Sep 2008, 09:10

pana imi vine si mie stickerul pe mine ma puteti recunoaste dupa numerele rosii de SM. Nu stiu cate fieste rosii mai sunt in bucuresti cu numar de satu mare :D

08 Sep 2008, 09:24

$1 scrie:$2ana imi vine si mie stickerul pe mine ma puteti recunoaste dupa numerele rosii de SM. Nu stiu cate fieste rosii mai sunt in bucuresti cu numar de satu mare :D

a colegului Pitbull parca... :D

08 Sep 2008, 09:32

ieri seara - duminica 7 sept - m-am intilnit cu colegu timisorean @gokey intr-un giratoriu in oradea, amindoi mergind spre calea aradului ... am schimbat si citeva cuvinte

08 Sep 2008, 10:09

$1 scrie:$2ana imi vine si mie stickerul pe mine ma puteti recunoaste dupa numerele rosii de SM. Nu stiu cate fieste rosii mai sunt in bucuresti cu numar de satu mare :D

a colegului Pitbull parca... :D

nu.. am adus-o din ungaria si am inmatriculat-o provizoriu in SM

08 Sep 2008, 10:48

a mea avea numere de sm..:)) era amuzant pt ca aveam si numere rosii de SM si mai aveam si lamaitele in geam..acum am scapat de ambele..B-83-ERH e numarul meu :D

08 Sep 2008, 11:32

sper sa o inmatriculez si eu cat mai repede, am mers vreo 3 luni cu numere de Ungaria, acuma am de o saptamana numere de Satu mare, ma apropiu usor usor de Bucuresti :D

08 Sep 2008, 12:14

$1 scrie:$2 mea avea numere de sm..:)) era amuzant pt ca aveam si numere rosii de SM si mai aveam si lamaitele in geam..acum am scapat de ambele..B-83-ERH e numarul meu :D

Oaahhh , cred ca ce de claxoane ti-ai luat ! =))

08 Sep 2008, 20:47

$1 scrie:$2 mea avea numere de sm..:)) era amuzant pt ca aveam si numere rosii de SM si mai aveam si lamaitele in geam..acum am scapat de ambele..B-83-ERH e numarul meu :D

Oaahhh , cred ca ce de claxoane ti-ai luat ! =))

nu neaparat, Cataline....paradoxal, chiar in Bucuresti, de multe ori lumea e tentata sa te lase, sa te ajute, vazand ca esti din provincie...asa pateam eu, cu vechea masina cu nr. de Bacau :D, intr-o vreme veneam cel putin o data pe luna in capitala
acum am si eu nr. de Bucuresti si cand ma duc pe-acolo, nu beneficiez deloc de clementa....aia cred ca-s de-al lor :))

08 Sep 2008, 23:47

VAZUT B 78 LDB
PLACUTA CLUB FORD . undeva in parcare pe langa intersectia potcoava

om fi vecini

09 Sep 2008, 07:00

Fiesta ST alba, BV-xx-BRR, parcata pe langa piata Floreasca, aseara.

09 Sep 2008, 08:59

azi dimineata un focus B 48 AIB, se recunoaste cineva?
Avea si sticker si suporti de nr.

09 Sep 2008, 10:47

$1 scrie:$2iesta ST alba, BV-xx-BRR, parcata pe langa piata Floreasca, aseara.

fiesta aceea o vad si eu mereu dar nu cred ca e un membru club ford

09 Sep 2008, 11:58

nu problem, il facem :)

09 Sep 2008, 12:06

nu problem, il facem :)

Avea sticker, ca altfel nu pomeneam... :D
Răspunde