de razvanclinciu » 17 Feb 2012, 20:32
Vad ca nu ai citit ce am scris eu: "Prin presa circula fel si fel de variante de costuri. Sunt de acord ca e greu de aflat care sunt cele reale. Eu nu sunt 100% sigur de cifrele pe care le-am scris, tu esti 100% sigur de informatiile tale?" Cum de esti asa de sigur ca documentul atasat de tine e unul autentic? Eu am spus clar ca nu bag mana in foc pentru ce apare in presa. Am spus ca circula tot felul de variante, insa in toate variantele, costurile din Romania sunt cele mai mari. Unde am spus eu ca doar Basescu si PDL a furat? Toti au furat! Dar pe cine sa injur acum? Pe Constantinescu, pe Iliescu? Are vre-un rost? Sunt la putere? Imi mai pot influenta mie viata intr-un mod negativ? Nu ti se pare mai logic daca esti nemultumit de ceva sa te uiti catre cei de la putere? Ca aia iau deciziile, aia fac contractele, aia au painea si cutitul. Si asta cu esicherul ma umple de respect. Nu exista nici un partid politic in Romania. Exista dasti si interese de moment. Pana acum 5 ani Basescu si PDL erau de stanga si intr-o zi s-au sucit si sunt de dreapta. Asta cu stanga si dreapta sunt vrajeli. Fiecare e liber sa aiba ce simpati si antipati doreste. Eu spun doar ca sunt nemultumit in calitatea mea de platitor de impozite in tara asta, ca cei de la putere isi bat joc de banii mei. Sanatatea e praf, educatia e praf, drumurile sunt praf. De foarte multe ori ma uit pe fluturasul de salariu unde vad cati bani platesc eu la stat, si ma intreb eu cu ce pana mea ma aleg de banii aia.
Am mai scris urmatorul lucru "Eu sunt de acord ca daca e viscol foarte puternic, pana nu se opreste nu se poate face mare lucru. Dar A2 a fost oprit aproape 2 saptamani. Si decat 2-3 zile a fost viscol puternic" Vorbim de unul din cele mai circulate drumri din tara. Nu au fost zapezi de 20 de metri. La TV aratau din elicopter ca sunt cateva puncte unde zapada are aproimativ 2 metri. Repet: cateva puncte, nu 50 de Km. Daca aveau freze, pe autostrada se circula in maxim 12 ore de la oprirea viscolului.
Am mai scris "Nu trebuie sa ai acces la niste documente sa-ti dai seama ca se fura la greu. E suficient sa iesi pe strada si sa ai mai mult de 2 neuroni." Nu ma poate convinge cineva ca ceea ce vad nu e adevarat! E ca in bancul ala, cu ala de-si prinde sotia in mijlocul unei orgii, ea se ridica si spune: acum iar incepem cu acuzatii, cu suspiciuni!
Daca nu se fura si sunt preturile reale, toti politicienii sunt mega bogati. Ca si asfaltatorii.