ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

25 Aug 2010, 17:09

Ok, ironie.
Link-ul insa, ref la salarii marite de 8 ori in numai 2 ani pentru alde niste Garcea "se incadreaza" la ce am spus despre Militie.

25 Aug 2010, 19:10

Eu cred ca abia astepti sa-ti dea cineva motiv sa iti expui ... ideile nemuritoare. :D

Mai oameni buni ... de ce sa zgariati si sa varuiti masina ?! Ce vina are cotetul de pe alee ca posesorul e tampit?

25 Aug 2010, 20:00

Mi-e teama ca in scurta vreme se vor inmultii masinile cu numar de Franta cu aspect de cimitir de masini ;) ... ca doar nu zboara tot stolul cu avionul , mai vin si cu masina :))

25 Aug 2010, 21:15

Punctul 1: Lucrurile merg cum vor sefii (sefi de echipa le spunea inainte, acum isi spun team leaderi si project manageri... tot aia este :D )
Punctul 2: Lucrurile merg foarte prost.
Trageti singuri concluzia.

25 Aug 2010, 21:17

Punctul 3: Atata vreme cat lucrurile mai merg - chiar si prost - e motiv de postat la cealalta cafenea.

25 Aug 2010, 21:30

Corect!! :D

26 Aug 2010, 06:53

$1 scrie:$2..Ce vina are cotetul de pe alee ca posesorul e tampit?

Uneori cred ca e singura cale sa ajungi la "intelectul" lui...
Nu de alta, dar reparatia inseamna bani, sau reparatia scade din pretul masinii (daca e samsar), iar asta e usor de inteles chiar si pentru cei care nu pot intelege la ce foloseste trotuarul.

26 Aug 2010, 09:19

Nu stiu daca nu intelege la ce se foloseste trotuarul. Pur si simplu nu-i pasa. Si nu e chiar singurul.

29 Aug 2010, 16:22

inca un parbriz e gata... :(

08 Sep 2010, 12:02

ieri mi-a furat cineva telefonul, supararea nu ar fi chiar asa de mare daca hotul nu ar fi coleg cu mine de munca... am uitat telefonul la toaleta si cand mi-am aminti de al era deja prea tarziu.E 51 negru.... :(

08 Sep 2010, 17:05

dupa router ars, cabluri arse, placa de retea arsa.. acum:
mb arsa...ram ars... bine c-a scapat procesoru' ... :((

08 Sep 2010, 17:18

$1 scrie:$2eri mi-a furat cineva telefonul, supararea nu ar fi chiar asa de mare daca hotul nu ar fi coleg cu mine de munca... am uitat telefonul la toaleta si cand mi-am aminti de al era deja prea tarziu.E 51 negru.... :(

asta este una din cele mai grave lucruri !!

09 Sep 2010, 00:07

suscriu la cele scrise mai sus,

urat ,penibil si grav.Probabil e unul din miile de motive pentru care noi suntem unde suntem astazi(ca tara->populatie)

10 Sep 2010, 22:47

cand ma gandesc ca ieri faceam baie in mare si azi am ajuns la Bacau la 12 grade... :(

11 Sep 2010, 06:07

lasa Alen, asa te calesti :D

13 Sep 2010, 16:29

Sunt suparat ca s-a inchis Radio Info PRO.
:(

13 Sep 2010, 17:18

?! Cum adica s-a inchis?

Later edit: acum am citit ca ProFM s-a "suit" pe frecventele InfoPro. Ata ete, raman cu SmartFM...

13 Sep 2010, 18:12

Trista treaba cu Info Pro. Aseara am crezut ca s-a stricat radioul si apasam de nebun pe "3".

13 Sep 2010, 20:58

cred ca sunt urmarit.. ieri cand ma duc la masina, copilul vecinilor de deasupra care m-au inundat de 3 ori mi-au luat locul de parcare si mi-au distrus nervii cu tropaitul prin casa, freca cu o bucata de carton niste crecuri pe capota mea, mama lui (sa imi scuzati expresia) o idioata se uita la el, eu contrariat ii zic "bai pleca de acolo, ce faci?", si ma uit la masa si ii zic "doamna chiar asa il lasati sa imi zgarie masina??!??!??!?!?", si ea senina zice "pai ce ia facut ca e doar niste praf", vreau sa plec din tara si sa nu ma mai uit inapoi.

13 Sep 2010, 21:02

erai parcat pe berceni?

15 Sep 2010, 17:40

Imi expira pasaportul si asta inseamna ca trebuie sa vizitez autoritatili "competente" (????) Of course, pentru ca am inteles ca nu mai exista mita oficiala a "taxei de urgenta" dureaza 30 de zile sa imi elibereze noul pasaport ceea ce inseamna ca trebuie sa vizitez tarisoara de doua ori pentru ca nimeni nu o sa imi dea concediu o lune de zile.
La ambasada am dat telefon si mi-au zis ca cel mai probabil o sa fie gata in ianuarie pentru ca "vine sezonul sarbatorilor" (?WTF?) si cum am nevoie mai rapid o sa imbogatesc Czech Airlines cu doua bilete dus-intors.
Iar bombonica e ca noul pasaport e valabil tot 5 ani (la fel cu vechiul pasaport). Nu inteleg de ce la cehi e valabil 10 ani iar la romani doar 5.
Anyway, stie cineva din Brasov care e situatia in domeniu? Cozi enorme? Multumesc.

15 Sep 2010, 18:34

alaltaieri ascultam pe guerilla, cineva ii lauda pe cei de la serv. de pasapoarte din valcea, in o ora jumate si-a rezolvat omul problema. deci 30 de zile...? :-??

15 Sep 2010, 19:24

La Brasov la pasapoarte iti spune tetea, ca a avut de-a face cu ei in vara asta. Sunt cozi de 4-5 persoane, dureaza maxim o ora. Sunt 2 sau 3 ghisee deschise. Vezi ca nu mai e pe Titulescu, s-a mutat in Tractorul pe Turnului, langa Spiru Haret.

Faza faina este ca pana acum un an, cand mi-a expirat pasaportul, aveam amandoi prichindeii trecuti pe pasaportul meu. Acu' nu se mai poate, se face pasaport individual pentru fiecare copil in parte. Nici macar amandoi pe acelasi pasaport nu e posibil... si stiti cat costa un pasaport pentru un copil? Ati ghicit, exact cat pentru un adult!!! Nu e minunata tara in care traim?!?

Oricum, am preferat sa decartez 500 RON in plus decat sa fac concediu pe litoralul romanesc...

16 Sep 2010, 05:10

cred ca pe asta s-au bazat si ei. :D ca vei decarta in plus decat sa ramai in tara.

16 Sep 2010, 06:42

@mihai79: mie mi-au dat pasaportul in 10 zile lucratoare.

16 Sep 2010, 07:09

Same here. Am depus pe 5.07 si am ridicat pe 19.07. Se poate si la urgenta, in 2-3 ore, dar e valabil doar 1 an. Cat despre valabilitatea redusa, oricum nu prea are sens sa ai pasaport daca nu parasesti UE.

16 Sep 2010, 07:41

$1 scrie:$2rai parcat pe berceni?

nu, eram la mine acasa..

16 Sep 2010, 09:38

$1 scrie:$2laltaieri ascultam pe guerilla, cineva ii lauda pe cei de la serv. de pasapoarte din valcea, in o ora jumate si-a rezolvat omul problema. deci 30 de zile...? :-??

Da intr-adevar "la urgenta" cred ca ti-l dau intr-o ora doua, in rest in regim normal dureaza 10-14 zile
$1 scrie:$2..Iar bombonica e ca noul pasaport e valabil tot 5 ani (la fel cu vechiul pasaport). Nu inteleg de ce la cehi e valabil 10 ani iar la romani doar 5...

Al meu are valabilitate 10 ani, dar asta poate si datorita faptului ca a fost reinnoit anul trecut in 2009 si e din cel normal (tipul vechi) banuiesc.

16 Sep 2010, 09:41

Mersi pentru informatii. Problema mea e ca daca nu am un termen sigur in cat timp mi se elibereaza noul pasaport nu stiu ce sa fac cu biletul de avion, nu stiu cat concediu sa cer la servici etc. Iar pe net am vazut ca e maxim 30 de zile.
Validitatea e o prostie din mai multe pcte de vedere: de ce tari din EU au termene de validitate diferite?
Plus ca la mine un nou pasaport inseamna o noua vizita la politia pentru straini din Praga (nu e foarte placut), o noua viza de US (care e valabila 10 ani dar nu se poate transfera de pe un pasaport pe altul :(( )

nic_bv: in cat timp a fost gata pasaportul la Brasov?

28 Oct 2010, 15:35

Tocmai am aflat ca Mike Portnoy a plecat de la Dream Theater...
Răspunde