ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

25 Sep 2008, 17:11

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2azut luni pe la 19:30, Mondeo 3, negru: B147755. Avea stiker.
A trecut pe rosu in fata mea la intersectia Pipera cu N.Caramfil. :-O
Foarte urat, chiar daca te grabeai nu e un exemplu tocmai bun de la un membru, mai ales ca nu erea chiar asa liber pe strada :-S .

ce vrei domne ...se mai intampla .nu sari si tu asa in capul omului :D

N-as fi sarit :-t , dar l-a vazut si doamna si s-a sesizat: "cu da-stia umbli tu? Tu de ce nu treci, ce ala-i mai smecher?" :-?? ...

25 Sep 2008, 17:22

teribil... sa se intample in asa ceva in orasu asta :o nu ash fi crezut niciodata si nici nam mai auzit pe cineva sa fi facut asa ceva pana acum ...

(mi se pare exagerata reactia ) ;)

25 Sep 2008, 17:56

deci doamnele sunt mai periculoase in dreapta decat la volan? :))

25 Sep 2008, 18:49

$1 scrie:$2eci doamnele sunt mai periculoase in dreapta decat la volan? :))
Nope.. daca era la volan trecea si ea :D

26 Sep 2008, 08:40

Ieri in zona Universitate, focus 2, B-20-LRM, am trecut pe langa el si am dat claxon, dar cred ca nu s-a prins.
Chiar ma gandeam ca in ultimul timp nu am mai vazut niciun membru clubford. Aproape zilnic vedeam stickere, ale altor marci :(, asa ca bucurie mare :D

Salutari.

26 Sep 2008, 12:34

Azi, pe la 8:50, B-04-JEF iesea in Mihai Bravu pe langa Victor Babes...
Care esti, vecineeee?

26 Sep 2008, 15:35

nu sunt eu dar dupa zona..suntem vecini
$1 scrie:$2zi, pe la 8:50, B-04-JEF iesea in Mihai Bravu pe langa Victor Babes...
Care esti, vecineeee?

28 Sep 2008, 17:05

mondeo B 122085 cine e?

28 Sep 2008, 21:49

Vazut 1 buc. Fiesta bleumarin B-?-ERH...prin spate pe la Ruby Tuesday (P-ta Alba Iulia)...

29 Sep 2008, 14:09

Ka.. B74 XXX semne de incepator... parcare plaza...acum

29 Sep 2008, 19:32

Am speriat (cu claxoane si faruri si 120km/h) Sambata pe la ora 15, pe DN1, directia Bucuresti - Ploiesti, o fiesta inchisa la culoare, la intrarea in Tancabesti (parca).

30 Sep 2008, 08:57

Aseara parcat pe Tineretului un mondeo mk2 de TM...

30 Sep 2008, 09:04

Pana la urma s-a dovedit a fi utila si aglomeratia din Bucuresti. Astazi l-am cunoscut in trafic pe B-XX-GWA (heracle, daca nu ma insel).

30 Sep 2008, 16:00

am vazut masina asta azi dimineata pe la 7 in militari. Mi se pare foarte cunoscuta dar era o domnisoara la volan :D
FiÅŸiere ataÅŸate
Image(111).jpg

30 Sep 2008, 19:34

Fratilor, tb alt salut. Azi am dat niste flash-uri unui focus cu sticker, ceva B-xx-NGN, iesise cam vijelios dintr-o benzinarie...si a crezut ca-l injur, se agita prin masina, ridica mainile... :) Noroc ca am lamurit situatia, era doar un salut.:)

30 Sep 2008, 20:56

$1 scrie:$2m vazut masina asta azi dimineata pe la 7 in militari. Mi se pare foarte cunoscuta dar era o domnisoara la volan :D

e prietena lui maddogu, conducand masina lui maddogu :D

30 Sep 2008, 22:07

In weekend l-am vazut pe attack in plaza romania cu prietena, nu m-am bagat in seama sa deranjez. Ati mancat de la Sir Patata :)). Eram chiar in fata ta, nu cred ca ma mai cunosti, ne-am intalnit o singura data la o intalnire de seara la academie. :D

01 Oct 2008, 07:50

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m vazut masina asta azi dimineata pe la 7 in militari. Mi se pare foarte cunoscuta dar era o domnisoara la volan :D

e prietena lui maddogu, conducand masina lui maddogu :D

am banuit eu ca e masina lui de aia nu am insistat cu saluturile excesive ca la urma zicea sarmana fata "ce vrea si asta?" :P

01 Oct 2008, 08:12

pai cam, ea o conduce
maddogul e "musafir" in masina
=)) =)) =)) =)) =)) =))

01 Oct 2008, 17:14

Vazut Fiesta argintie TDCI B-49-MIV cu sticker (si stergatoarele ridicate :))) pe sos. Viilor, bl.1, in capatul blocului. Pare-se ca nu e locul sau acolo ;) :)).

01 Oct 2008, 20:08

la o spalatorie/benzinarie din Militari, langa STS:
B 47 NZK

01 Oct 2008, 23:12

CJ-80-PMC daca nu ma insel. Nu stiu pe unde ca nu cunosc Clujul :)

03 Oct 2008, 08:18

Aseara pe la 18.45, in "sicane" la Carrefour Orhideea, B-56(parca)-UUJ. Era sotia la volan, a dat un flash, cam timid ce-i drept... :D

04 Oct 2008, 00:42

Focus 1 negru pe magheru nitel aranjat, dat claxon nu stiu insa daca m-a observat. :-h

04 Oct 2008, 08:12

Astazi la 8:30 statea cuminte parcat langa statia de metrou Iancului CRX-ul lu' attack!

04 Oct 2008, 12:48

azi noapte pe la 12 fiesta st a lui atack pe langa universitate parcata pe trotuar :P

pe la 1 nu mai era

04 Oct 2008, 17:57

$1 scrie:$2F 1, black, vis-a-vis de cab. veterinar de pe Tg.Neamt, Drumul Taberei, B-87 BIK cu stiker. Il admir de ceva timp, dar stikerul il are mai de curand. Cred ca a fost in vacanta, ca nu l-am mai vazut vara asta o bucata de vreme...

sorry dar akm am vazut,nu am fost plecat pe nicaieri:D poate la o plimbare ceva,si am de prin februarie sticker clubford!! :)

04 Oct 2008, 18:06

$1 scrie:$2 -87 - BIK, Black, FF1,in Drumul Taberei, zona Tg Neamt. Are domiciliul in zona. Suntem vecini. Masina o vad de mult, dar numai de vreo luna am vazut-o si cu stiker!! Sambata trecuta l-am depasit pe bucla Dr. Taberei si l-am claxonat. Nu cred ca s-a prins de ce si s-o fi intrebat "ce naiba are nebuna asta de ma claxoneaza??? E si batraioara!!!!!" :))

sa inteleg k sunt urmarit?:)))

04 Oct 2008, 23:47

$1 scrie:$2J-80-PMC daca nu ma insel. Nu stiu pe unde ca nu cunosc Clujul :)

E Pop Marius, numai ca el nu mai poate intra pe contul lui.

05 Oct 2008, 10:52

$1 scrie:$2E Pop Marius, numai ca el nu mai poate intra pe contul lui.

[Offtopic]
De ce nu mai poate?
Răspunde