1q-le... ne facem de ras? Ma pui sa caut conditiile la emag?
Hai sa citim pe indelete:
"Diagnosticarea produsului se face in cel mult 24 ore de la receptia produsului defect in Centrul de Service.
In cel mai scurt timp dar nu mai mult de 10 zile lucratoare de la receptie, Centrul de Service eMAG se obliga sa comunice beneficiarului diagnosticul, masura reparatorie care va fi aplicata si estimarea termenului la care produsul va fi readus in stare de functionare."
Daca ai si Pick-up and return, mai punem o zi jumate, hai doua. Cu alte cuvinte, dupa 12 zile lucratoare ti se confirma ca e defect si probabil dureaza inca pe atat pana se trimite la Amazon sa fie remediat (inlocuit, adica).
Zici ca n-au putere pe piata? Pai eu nu am zis ca le iau la 10 USD/bucata, dar eu cred ca ies macar la un 100 USD/bucata, avand in vedere ca aduc niste sute/mii de bucati. Isi recupereaza si TVA-ul, ca deh, sunt firma. Si atunci ce adaos practica???
Avand astea in minte si experientele altor cumparatori direct de la sursa am zis ca e pacat sa le dau banii lor...
Si inca ceva: esti sigur ca nu te trezesti cu un raspuns negativ de la emag legat de garantie? In Amazon am mai multa incredere ca nu se preteaza la asa ceva (nu de alta dar transporturile astea sunt platite de emag, nu e chiar interesul lor sa-ti dea dreptate).
LE: La Amazon s-ar putea sa dureze cca 10 zile calendaristice (6-8 zile pe drum dus-intors + ceva cat sa se uite la el daca nu e spart/ud sau lovit) pana sa-l vezi inapoi...

Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP