ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

05 Oct 2008, 16:11

$1 scrie:$2J-80-PMC daca nu ma insel. Nu stiu pe unde ca nu cunosc Clujul :)

E din Club :D.

06 Oct 2008, 16:24

B48CMB, nevasta la volan, soțu` în dreapta fumând tacticos. Așa tacticos că abia când o avut Mazda în față a văzut sticărul :D

06 Oct 2008, 16:57

$1 scrie:$248CMB, nevasta la volan, soțu` în dreapta fumând tacticos. Așa tacticos că abia când o avut Mazda în față a văzut sticărul :D

Nu e Commanderu'? :D

06 Oct 2008, 19:59

B63BIU - pe langa Casa Poporului, cladirea RCS/RDS.

06 Oct 2008, 20:03

$1 scrie:$2Nu e Commanderu'? :D

Ba da :D

06 Oct 2008, 20:43

E pe forum B - 33 - WWF ? Ford focus ST Facelift 4 usi, e Superba :((
Vreau si eu ... mai ales portocaliul. Sa vedem daca ma multumesc doar cu body kitul exterior de st

06 Oct 2008, 21:30

Vazut vineri pe Eminescu un Focus 1 TDCI Sport (masina din dreapta).
Foarte misto masina ... navigatie, scaune partial din piele, xenoane (totul din echiparea originala)...
Posesorul e coleg cu noi?

Imagine

06 Oct 2008, 22:23

E mai frumos ala gri deschis :)

07 Oct 2008, 08:20

Focus gri inchis B-61-BKB parca :-/ ....ieri in Ploiesti pe langa tribunal.
I-am dat flash-uri si vreo doua claxoane dar nu cred ca m-a observat :-?? ...avea stickerul decolorat :P

07 Oct 2008, 08:24

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Nu e Commanderu'? :D

Ba da :D

Aprob pozitiv :D . Cosmin, cam decolorat stickerul ala... :D

07 Oct 2008, 12:04

[*]by bicuss on 04 Oct 2008, 18:57
danim wrote:
FF 1, black, vis-a-vis de cab. veterinar de pe Tg.Neamt, Drumul Taberei, B-87 BIK cu stiker. Il admir de ceva timp, dar stikerul il are mai de curand. Cred ca a fost in vacanta, ca nu l-am mai vazut vara asta o bucata de vreme...[*]
sorry dar akm am vazut,nu am fost plecat pe nicaieri:D poate la o plimbare ceva,si am de prin februarie sticker clubford!!
$1 scrie:$2 -87 - BIK, Black, FF1,in Drumul Taberei, zona Tg Neamt. Are domiciliul in zona. Suntem vecini. Masina o vad de mult, dar numai de vreo luna am vazut-o si cu stiker!! Sambata trecuta l-am depasit pe bucla Dr. Taberei si l-am claxonat. Nu cred ca s-a prins de ce si s-o fi intrebat "ce naiba are nebuna asta de ma claxoneaza??? E si batraioara!!!!!" :))

sa inteleg k sunt urmarit?:)))

Nuuu :-t . Ma uit dupa orice Focus. Imi plac foooarte mult 8-} .
Pur si simplu, stau intr-unul din TD-urile vecine parcarii tale :D . Asa ca e normal s-o vad des pe domnisoara ta PANTHER BLACK. Nu te supara.
Masina mea e cea din semnatura si e parcata ceva mai incolo, in spatele policlinicii. La mine in fata sau pe alaturi n-ai loc sa arunci un ac, ai vazut doar...!

07 Oct 2008, 12:24

Schimbat cateva vb in trafic cu B-85-JGA acum ~ 30 min pe Splaiul Unirii

07 Oct 2008, 18:34

Intalnit cu Adispanu in traficul...pietonal din Cotroceni. Eu stateam in coloana la Rotiserie ca se misca incet (blocaj in trafic nenica, nu gluma) iar el venea pe contrasens cu viteza vorbind la mobil. Avea hendsfri, right hand was free. Schimbat niste vorbe, asa, ca intre colegi de forum.

08 Oct 2008, 09:07

B xx YRJ, parcat pe strada dintre Victoriei si Piata Romana, nu stiu cum se numeste :D
Ieri pe la 13.30

Foarte frumoasa masina, mi-a atras atentia, de accea am vazut sticker-ul.

08 Oct 2008, 11:50

B**JKR, Street Ka rosu, avea abtibild cu iepurasul Playboy langa numarul din spate. O"draguta" era la volan. Cam orele 12.00, zona Complex Orizont, spre centru.
Mie mi-a placut masina foarte mult...

08 Oct 2008, 13:28

$1 scrie:$2 xx YRJ, parcat pe strada dintre Victoriei si Piata Romana, nu stiu cum se numeste :D
Ieri pe la 13.30.Foarte frumoasa masina, mi-a atras atentia, de accea am vazut sticker-ul.
b-72-yrj, focus negru nespălat ;) parcat neregulamentar. :-"

08 Oct 2008, 17:39

Pe darkmic. De fapt mai intai el pe mine, ca ma facu atent... :D

09 Oct 2008, 07:38

Vazut aseara un Focus 1 break, alb, pe Str Ion Mincu (strada care leaga Bd Aviatorilor de Kiseleff si duce spre 1Mai) cu sticker si suporti de numar. Cred ca era B 84 AIB.
Eram chiar in spate, i-am dat flash, am pus avarii, nimic. Nici cand am trecut pe langa el nu m-a remarcat, era prea concentrat la drum :)

09 Oct 2008, 09:42

Salut aquadan(din cate am inteles tu esti cu ADL-ul) pe calea asta, la Plaza era prea mare balamucul.Eram prins intr-o discutie si mi-am dat seama tarziu :), am apucat sa dau doar niste flash-uri.

09 Oct 2008, 15:37

Salutare ! Eu unul, cred ca am golit juma de rezervor in parcarea aia ... pana la urma am gasit un locsor la nivelul -1.

09 Oct 2008, 20:52

Azi m am uitat in oglinda retrovizoare si... m am vazut pe mine =))
SCZ nu m am putut abtine... =)) si nu s blonda :D

09 Oct 2008, 21:15

$1 scrie:$2zi m am uitat in oglinda retrovizoare si... m am vazut pe mine =))
Asta inseamna ca nu e reglata cum trebuie. :|

09 Oct 2008, 21:19

hi hi hi :-"

10 Oct 2008, 01:08

l-am vazut pe adispan la piata natiunile unite
FiÅŸiere ataÅŸate
Fotografie0002.jpg

10 Oct 2008, 08:17

ford fusion de culoare inchisa, parcat aseara pe strada david emanuel (parca asa se numeste)... nu am retinut numarul, dar avea sticker regulamentar :D

10 Oct 2008, 09:42

am vazut si eu aseara pe langa casa poporului, parcata pe deal , pe un trotuar, Fiesta lui attack si la cateva masini mai in fata era un focus mov parca tot cu autocolant.
Se fac intalnirii in timpul zilei ? :D

10 Oct 2008, 10:00

$1 scrie:$2..Se fac intalnirii in timpul zilei ? :D

Nu mai munceste nimeni in tara asta in afara de mine? :D

10 Oct 2008, 10:59

$1 scrie:$2*]by bicuss on 04 Oct 2008, 18:57
danim wrote:
FF 1, black, vis-a-vis de cab. veterinar de pe Tg.Neamt, Drumul Taberei, B-87 BIK cu stiker. Il admir de ceva timp, dar stikerul il are mai de curand. Cred ca a fost in vacanta, ca nu l-am mai vazut vara asta o bucata de vreme...[*]
sorry dar akm am vazut,nu am fost plecat pe nicaieri:D poate la o plimbare ceva,si am de prin februarie sticker clubford!!
$1 scrie:$2 -87 - BIK, Black, FF1,in Drumul Taberei, zona Tg Neamt. Are domiciliul in zona. Suntem vecini. Masina o vad de mult, dar numai de vreo luna am vazut-o si cu stiker!! Sambata trecuta l-am depasit pe bucla Dr. Taberei si l-am claxonat. Nu cred ca s-a prins de ce si s-o fi intrebat "ce naiba are nebuna asta de ma claxoneaza??? E si batraioara!!!!!" :))

sa inteleg k sunt urmarit?:)))

Nuuu :-t . Ma uit dupa orice Focus. Imi plac foooarte mult 8-} .
Pur si simplu, stau intr-unul din TD-urile vecine parcarii tale :D . Asa ca e normal s-o vad des pe domnisoara ta PANTHER BLACK. Nu te supara.
Masina mea e cea din semnatura si e parcata ceva mai incolo, in spatele policlinicii. La mine in fata sau pe alaturi n-ai loc sa arunci un ac, ai vazut doar...!

da e jale cu parcarea!!rog sa fiu anuntat daca se vede vro modificare la masina!sa stiu macar daca se merita banii :)) asta in caz k e masina prin parcare! :)

10 Oct 2008, 21:43

@ionutz: foarte tare Volga aia =D>

11 Oct 2008, 09:30

$1 scrie:$2b]@ionutz: foarte tare Volga aia =D>

am vazut-o la Unirii pe trotuar ,,avea afis de vanzare ,nu am reusit sa vad cat cere pe ea ...
Răspunde