Merg pe la periferie, fac 10-12 km in 20-25 min, viteza medie a crescut de la 21-23 la peste 25 km/h (am mici portiuni pe care merg si cu viteze de extraurban, pt ca practic acolo e aproape extraurban, nu case nu blocuri), dar consumul nu vrea sa scada sub 10

(face ce face si se duce in sus, acu spre 11). fara AC, sau f. putin .
Mihai , nu stiu, am mai vorbit de asta da nu mai tin minte exact, tu poate o calci/frigi constant , sau mergi f. aglomerat ?
Parca tu ziceai la un moment dat ca nu trage f bine cand faci drumuri scurte ca inca nu s-a incalzit; eu nu prea am obs. sa fie afectata performanta semnificativ cand e rece, in schimb se vede ca papa mai mult. Mai ales dimineata ma grabesc si nu merg prea calm (acu sa nu se inteleaga nici ca bag acceleratia in podea) pana se mai incalzeste.
Aseara am fost pana la o spalatorie la Muncii si cand m-am intors de acolo spre Titan (deci nu prin centru!) am refacut cunostinta dupa ceva timp cu traficul "de bucuresti". De cateva luni incoace, chiar si cand mai dadeam o fuga prin oras, o faceam la ore/ pe rute nu tocma f. aglomerate. Oare in oras in aglomeratia de dimineata/seara cat mi-o mai lua comparativ.