Mihai.. e duminica, si nu prea am chef de polemici. Din pacate tu te arunci intr-o discutie fara sa ai informatii despre evenimentul de la Bacau. In plus si tu faci aceeasi greseala pe care am expus-o mai devreme "din pacate lumea nu prea intelege ce e cu motocicilsitii astia, multi ii judeca la gramada". Da, unii pusti tureaza motoarele excesiv in plin oras, altii au evacuari sport, sint zgomotosi. Sint ei reprezentativi pt lumea pasionatilor de motoare? Da o fuga in occident si ai sa ai un soc cind vei auzi cum vuiesc motoarele noaptea, nu cu ocazia unui eveniment organizat special pt motociclisti, cum a fost la Bacau in acest week-end. Diferenta intre "la noi" si "afara" e ca in occident nimeni nu e deranjat de zgomot, sint parte din cotidian. Nu uita, evenimentul de la Bacau a fost organizat special, "blocarea" traficului, parada pe care a descris-o Verga a fost autorizata de politie/primarie, s-a mers in coloana.
Bun, am inteles, ti-a iesit un motociclist in cale, mergea pe banda 3, si gata, uite puterea exemplului

. Crezi ca acel motociclist e reprezentativ? Si eu merg cu masina si vad pe european soferi care abia se tirie dar stau pe mijlocul drumului, ca doar si ei au platit rovigneta, nu?!! Atit bun simtz au, asta le e educatie rutiera. Nu au auzit de politeturi elementare in trafic cind te dai putin pe dreapta si-i lasi pe cei care merg mai repede ca tine sa isi continuie drumul. Asa ca nu arata spre motociclsiti ca si soferi dusi cu pluta sint destui...
PS: te invit sa dai o fuga la Londra si sa nu respecti motociclistii in trafic, adica la semafor, stationat fiind, sa nu lasi culoar de trecere pt motociclete. Iti garantez ca in maxim 5 semafoare tu nu mai ai oglinzi laterale!

Iti aplica baietii o "corectie" ca data viitoare sa stii ca acela e locul lor.

E o regula nescrisa a lumii civilizate pe care toata lumea o respecta fara comentarii.